Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo ciekawaaaa

makijaż transparentny???

Polecane posty

Gość bardzo ciekawaaaa

kobietki czy któraś z was ma taki makijaż ?? chciałabym sobie zrobić kreski na dolnych powiekach,ale troszke sie boje :-(

Gość g_b
a nie chodziło Ci przypadkiem o makijaż permamentny?:|

Gość ja bym chciała...
na górnych, ale też się boję

Gość bardzo ciekawaaaa
uuuupsss przejęzyczyłam sie ;-) tak oczywiscie chodziło mi o makijaż permamentny

Gość g_b
ja bym się chyba nie zdecydowała... chyba, ze miałabym pewnosc ze kosmetyczka wie co robi i ma wprawe...

Gość PermaNentny

Nie rób. Za parę miesięcy czarne kreski zrobią się niebieskie i będzie to wyglądać paskudnie. Widziałam kiedyś dziewczynę w autobusie, miała takie krechy na powiekach, ale już jej blakly i nie powiem, żeby ładnie to wyglądało.

Gość z medycznego punktu widzenia
jest to niewskazane, właściwie makijaż jest niezdrowy w ogole ale ten szczegolnie. Nie zdajesz sobie z tego sprawy ale tam gdzie sobie zrobisz te kreski znajduja sie gruczoly ktore wydzielaja film łzowy, każdy makijaż powoduje ich zaczopowanie a permanentny ma ta wade, ze jest to stale zaczopowanie - w efekcie bedziesz miala w przyszlosci podraznione spojowki tzn efekt oczu królika beda czerwone; to nie jest kwestia prawidlowego wykonania tylko twojego zdrowia w przyszlosci zastanow sie czy wiec czy warto !

Gość petti
wypowiadać miały się osoby, która same osobiście tego doświadczyły... co to makijażu to zanieczyszczenia i kurz unoszący się w powietrzu.. różnego rodzaju pyłki również roślinne też są szkodliwe i mogą podrażniać oko ;/

Gość petti
co do makijażu * przepraszam za pomyłkę

Gość sliczna barbi
mam juz trzeci raz (co 2 lata) robione kreski na gornej powiece. Nie sa za mocne, wiec do dziennego makijazu ok, na wieczorowy poprawiam je geubiej, Przy moich slabych rzesach bez makijazu wygladam jako - tako.... jak sie "starzeja"? wcale nie na niebiesko! blakna a potem miejscami sie wchlaniaja co widac w powiekszajacym lusterku, a na pewno nie widac gdy sie pomaluje