Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

konwalia100

Sally Hansen - rozdwajające paznokcie ...

Polecane posty

Jakie polecacie odżywki do paznokci ? Proszę o pomoc moje bardzo się rozdwajają i mam suche skorki. Moze ktos uzywal z Sally Hansen czy naprawde są takie dobre? Pozdrawiam

Gość nowosc...
Niedawno zaopatrzylam sie na allegro w nowa odzywke do paznokci firmy Essence.Stosuje ja od kilku dni a zauwazylam ze paznokcie robia sie twardsze...Produkty nie sa takie drogie jak Sally Hansen, a efekt widac...

Sally Hansen jest po prostu zajebista!!! mam w tej chwili 4-te opakowanie tej odżywki pierwsze kupiłam po ściągnięciu akrylowych paznokci. Nosiłam je przez 2 miesiące a moje własne wyglądały po nich tak że pożal sie boże... potem miałam 2 \"złote\" odzywki a teraz kupiłam jakąś z żelazem \"Noticibly Strong\" czy jakoś tak.... nie pamietam... ja w kazdym razie bardzo polecam - naprawdę warto w nią zainwestować! :)

Gość slonce___
A czy ta odzywka pachnie octem, prosze o odpowiedz bardzo mi zalezy !

Gość asia2859
Tak pachnie (śmierdzi!?)octem i lakierem do paznokci i jest rewelacyjna - myśle o "złotej"

odżywki sally hansen są świetne. Jak nie maluje kolorowymi lakierami paznokci, tylko samą odżywką, to mam paznokcie, że hej!A z natury są słabiutkie:(

Gość plaste-linka
zlota odzywka sally hansen jest naprawde dobra. ja mialam kiedys okropne paznokcie, zawinal mi sie taki i odklejal maksymalnie przy opuszku. postawilam na tipsy (sama naklejalam) ale klej tez niszczy plytke. w koncu odzalowalam sa zlota i po 2 tygodniach regularnego stosowania sa efekty. musisz nakladac warstwe codziennie lub co 2 dzien a pod koniec tygodnia zmyc i tak od nowa.

Gość plaste-linka
odzalowalam na "zlota" oczywiscie.