KijankA 0 Napisano Styczeń 27, 2006 hej , ginekolog zlecił mi zrobienie poziomu tych hormonów. Czy kto je robił? Jaka jest cena i czy należy robić badanie na czczo? Odpowiedzcie! Dzięki z góry! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba05 0 Napisano Styczeń 30, 2006 badania robi sie na czczo bo pobierają krew cena to 27zł za 1 hormon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frostka 0 Napisano Styczeń 31, 2006 ja płaciłam 40 zł za FSH i 35 zł za LH Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KijankA 0 Napisano Styczeń 31, 2006 dzięki za odpowiedzi - przy okazji zapytałam wczoraj ginekologa czy trzeba być na czczo ale mówi że nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KijankA 0 Napisano Luty 1, 2006 okazuje się że bardzo różna jest cena za badanie hormonów - ja zapłaciłam za LH 15 zł i za FSH też 15zł. Szykowałam się na więcej więc po pobraniu krewki poszłam zaszaleć do sklepu z rajstopami :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ewciap Napisano Luty 7, 2006 Ja też płaciłam po 15 zł za każdy hormon!! I nie trzeba być na czczo. Ważny jedynie jest dzień cyklu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach