Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nickczemna

wybić płeć męską

Polecane posty

Gość nickczemna

tę zarazę, źródło udręk i zła wszelkiego tego świata... śmierdzi toto, dzieci i kobiety katuje, piwsko chleje, skarpetki rozrzuca itp...a po co nam oni;) Proponuję zachować kilkaset osobników o przyjemnej fizjonomii i dobrych jakościowo genach, a by służyli do podtrzymania gatunku i uciech wszelakich, zamknąć w getcie i nie wypuszczać na miasto :) Będzie spokojniej na ulicach, pachnąco w tramwaju, mniej tłoczno w markecie :D

Gość cytuje
"tę zarazę, źródło udręk i zła wszelkiego tego świata... śmierdzi toto, dzieci i kobiety katuje, piwsko chleje, skarpetki rozrzuca " musialas tego doswiadczyc wiec ci wspolczuje.

Gość a ja popieram
w całej rozciągłości

Gość od dawna
tak twierdzę, nickczemna-na prezydenta

Gość ale jestescie glupie
:-) nie moge :-)

o i jeszcze nie widzą niczego poza swoim penisem :o No chwila, ze tylko ja mam pecha i trafiam np. na smrody w tramwaju, ze w TV poobijane dzieciaki ja tylko widze? wytłuc powiadam...

Gość Urlich von Pitkenshturhen
Co do czystośi to bym się spierał, niedawno wymieniałem zawory grzejnikowe w pewnym akademiku i przekonałem się że w pokojach chłopaków jest generalnie czyściej niż u dziewczyn, w toaletach to już nie mówię. Zresztą wystarczy wejść sobie do damskiej toalety gdzieś pubie czy na dyskotece, syf totalny. A i z kulturą osobistą też jest krucho, dziewczyny klną jak szewce. Same się nie szanujecie i chcecie żeby później ktoś was szanował ?

Gość tak tak tak tak tak
Nie umieja po sobie nawet posprztac !! Sa straszni !!!

Gość ee tam gadacie
:P bez facetow nie da sie zyc:P bo jak zyc bez powietrza?:) jest wielu wspaniałych mężczyzn;) tylko trzeba umiec ich dostrzec,a nie podswiadomie wybierac własnie takich jakich opisujecie..pretensje do samych siebie;) anty-feministka🖐️

Gość katarzynka_
jakaś desperatka-moderatorka popuszcza swoje wodze nie-fantazji wrrrrr

Gość o co cho
??

-->nickczemna { o i jeszcze nie widzą niczego poza swoim penisem } Widzą. Sa takie przypadki ze penis nie jest wstanie niczego przysłonić. :D Fajna prowokacja.

Gość błehehehe
no tak mały penis niczego nie przesłoni :P

No dlatego tych wyselekcjonowanych trzeba zostawić ;) Kto mówi, że wszyscy? Nie generalizuję przecież, do wspólnego worka nie wrzucam, nie szufladkuję no :P;)

eee?? Odbiegamy od tematu :P Należałoby się zastanowić nad utylizacją odpadów (męskich) jakieś propozycje?

Gość eeeeeeeeeeeee
moj chlop nie smierdzi, nie chleje i nie leje , ale go nie oddam na podtrzymanie gatunku!!!!!!!!!

A Ty myślisz,że ja swojego oddam? To już każda na właśną rękę wykombinuje, gdzie, jak zbunkruje swoje kochanie ;)

Gość katarzynka_
hehe Myrevin - "Sa takie przypadki ze penis nie jest wstanie niczego przysłonić." - chodzi o jego wielkość, czy o co , bo nie wiem :O :D:D:D

nickczemna - przesadziłaś nieco.... mężczyźni są conajmniej.....pożyteczni ;) no może nie wszyscy - bo trutnie nie są, ale....

Gość a taki sobie
a mi sie pomysł podoba, choć jestem samczykiem :P mógłbym być reproduktorem ;)