Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pauliś

Depilacja intymna

Polecane posty

Gość po co sie golicie
kobieta bez wlosow lonowych to sie tylko pedofilom podoba. normalni faceci wola tam naturalny zarost. taki jest najbardziej sexowny.

Gość owlosione cipki out

Gość owlosione cipki in

\" A ja się tylko zastanawiam, skoro was to tak boli, to po co to dziewczyny robicie ? \" ból to rzecz względna a cierpienie uszlachetnia :P do : po co sie golicie bosz... zarost na takich miejscach jest niehigieniczny, to taki sam przypadek jak z pachami - wydepilowane wydzielają mniej przykrych zapachów . Dla mnie jest to wygodne i już - nikomu nic do tego

Gość Xuzka
Hej w solarium do ktorego chodze kosmetyczka oferuje takie uslugi jak depilacja pasta cukrowa calego ciala, wilenska 38 na karolewie, moge ja wypytac co i jak jezeli ktos jeszcze jest zainteresowany:)

Gość milutka2
Depilacja intymna w ŁODZI mogę polecic moja kosmetyczke,ja sobie robie hollywoodzką czyli wszystko do zera rowniez z miedzyposladkami,jest profesjonalnie,higienicznie i bardzo dokladnie,dostaje zawsze nawet jednorazowe majtki specjalne do depilacji,mnie obsluguje szefowa Paula,tak potrafi zajac rozmowa ze nie czuje skrepowania i bol jest mniejszy,ma zreszta sposoby by bolalo jak najmniej,w szczegolnie bolesnych miejscach robi to malymi partiami.Uwazam ze moge polecic ten salon,paste probowalam ale to nie dla mnie,boli jak diabli,klei sie i sama jakos nie daje rady... :( Podaje stronke do nich,moze komus sie przyda bo ja dlugo szukalam dobrej kosmetyczki w Lodzi ktora to robi calkowicie,w innych salonach tylko do linii majtek,a jak powiedzialam o depilacji warg sromowych i rowka miedzyposladkami odmawialy patrzac na mnie z obrzydzeniem.. Co w tym złego ze chce byc wszedzie gladka? Polecam Paule. www.salonatelier.pl tel. 501 784 911, 042 632 1661

Gość asiabasia
Ja tez musze sie pozytywnie wypowiedziec na temat depilacji intymnej w Atelier w Lodzi.Wychodze z tamtad gladka bez zadnego wloska,nigdy nie mialam zadnych podraznien,poza tym jest bardzo higienicznie i bezpiecznie bo taka depilacja odbywa sie za zamknietymi solidnie drzwiami w oddzielnym gabinecie.Standartem jest butelka wody mineralnej lub herbatka no i po depilacji sa nakladane kosmetyki Depileve lagodzace i nawilzajace chyba.Ja tez chodze do szefowej p.Pauli-mila osobka.Wprowadza taki klimat ze sie nie krepuje i nie wstydze,tak mnie zagada zawsze ze zanim sie zorientuje ze mnie boli juz jest po zabiegu.. :) Polecam dziewczyny jak ktoras szuka dobrego miejsca gdzie to bezpiecznie zrobia.Robi wszystkie rodzaje depilacji,bikini,brazylijska i hollywoodzka,ja sobie robie i wam tez polecam hollywoodzka,to calkiem do zera wlacznie z wargami sromowymi i rowkiem miedzyposladkowym,na gorze zostawiam tylko waski paseczek,to wedlug mnie jest sexy i wyszczupla sylwetke.Ich stronka,tam tez jest cennik : www.salonatelier.pl Na Piotrkowskiej 88

Gość Kasia133
Ja mogę wam polecić Salon Kosmetyczny Bella Rosa na ul. Dekabrystów 33 paw. 28 w Częstochowie Świetnie tam depilują woskiem i nawet nietakt bardzo boli. Depilacja brazylijska i hollywoodzka. Więcej na www.rzesypermanentne.pl

a jak sie depilujecie, to nie macie czase krostek? bo moja kumpela jak sie kiedys wydepilowala, to dostala zapalenia mieszkow wlosowych - i chyba nie bylo jej z tym fajnie :( wiec ja tez sie boje tak calkiem depilowac

Gość Ewelinka 123
Hej Agnieszko, zabieg depilacji laserowej jest prosty tutaj masz film jak przebiega zabieg https://www.youtube.com/watch?v=jYej8j9cNGQ że cena zabiegu nie jest , radzę dowiedzieć się trochę o różnicy między laserami Lightshher i Vectus

Gość MYsza 444
Pomóżcie! Mam ogromny problem z nogami. Mam same krosty, a potem blizny. Zastanawiam się nad depilacją laserową, ale nie mam pojęcia jaki laser wybrać. Czy któraś z Was miała robiona depilację laserową Palomarem Vectusem, czytałam o nim trochę tutaj http://depilacja-laserowa.torun.pl. Polecacie?

Gość Sandra 28
Naturalne metody są najlepsze Od kilku lat stosuję depilację cukrową. Do tej pory widzę same plusyNie mam żadnych problemów z wrastającymi włoskami i bliznami. Na początku chodziłam do sklepu gotową pastę, ale taka domowa jest jeszcze lepsza. Jak chcesz trochę informacji to poczytaj http://depilacjacukrowa.com.pl/zalety-depilacji/

Gość Pani doktor 29
Znajoma miała depilację laserową, i to był właśnie Vectus. Teraz wszystkim poleca. po jednym zabiegu było widac efekt. Nie bolało i nie ma po tym śladu. Po innych laserach podobno można mieć nawet oparzenia. poczytajcie o nim, ma super recenzje.

Gość Mirka 88
Kuzynka poszła na depilację laserem, o ile pamiętam, to szukała lasera Palomar Vectus . Jest bardzo zachwycona. Też byłam zaszokowana ostatecznym rezultatem. Po jednej sesji było widać efekt. To był świetny wybór. Było bez bólu i podrażnień. Super rezultat. Jeśli macie obawy przed depilacja laserową, to wszystkim mówię - tak warto. depilacja-laserowa.bydgoszcz.pl