Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alice22

Asymetria piersi....

Polecane posty

Gość Alice22

Jestem załamana... Mam nierówne piersi...i to dużo - jest to barzdo widoczne... Myślałam,że wyrównają sie jak dojrzeję,a tu nie..:( Nie wiem co mam robić;(

Gość Alice22
Nikt nie ma takiego problemu:( ...czyli jestem jakimś odmieńcem..:(

Gość Clarha
To jest poważny problem, wyraźna asymetria dot. przynajmniej 30% kobiet, tak kiedyś mówil endokrynolog, jeśli jesteś dorosłą, dojrzałą kobieta, to raczej nei masz co liczyć, ze nagle ci druga piers dorośnie. Zostaje tylko operacja. Ale wiele kobiet ma ten problem, ma partnerów, ktorzy to akceptuja. Głowa do góry!

Gość Clarha
wpisz sobie w google.pl asymetria piersi i poczytasz. wcale nie jesteś sama

Gość Alice22
to straszne...:( jak ktoś może to zaakceptować skoro ja tego nie akceptuję:(

Gość ona_she
przesadzasz! też tak mam bo to bardzo powszechne zjawisko i się nie martwię, że jestem odmieńcem bo większość kobiet tak ma

Gość jak bardzo widoczne
od razu na pierwszy rzut oka-jedna a druga c? czy no jedna male b a druga pełne b?

Gość Alice22
No więc tak.. Noszę B ...na jedną pierś jest akurat, a w miseczce u drugiej jest sporo miejsca.Rzuca się to w oczy - jeśli ktoś się gapi:/

Gość kilercia
Mam 25 lat i ostatnio zauwazylam ze moja prawa piers jest mniejsza od drugiej. Czy moze byc to wina tabletek antykoncepcyjnych? Wczesniej tego nie zauwazylam tylko jakies 4 miesiace temu. Tak jak napisala "jak bardzo widoczne" prawa piers to mniejsze B a lewa pelne B. Jestem troche zalamana bo wczesniej moje piersi byly raczej jednakowe (mniejsze B) a teraz lewa mam pelniesza. Co robic?

Gość o nie tyle textu
tak już jest - ludzie nie są symetryczni.wbrew pozorom :P

Gość Alice22
tia...tylko,że ja nie mogę się z tym pogodzić i się nie pogodzę.. U mnie to jest lewa pierś dużo mniejsza..

Gość a jakie znasz inne kafe
asymetria ciala jest jak najbardziej naturalna sprawa...jedni sa mniej symetryczni inni bardziej...

Gość Alice22
tia...czuję się jak jakaś niedorozwinięta:/

Gość hmmm......
DZIEWCZYNY SPOKOJNIE... KAZDA KOBIETA MA NIERÓWNIE PIERSI. PODKRESLAM K A Z D A !!! TYLE ZE U JEDNYCH JEST TO BARDZIEJ WIDOCZNE U INNUCH MNIEJ

Gość Alice22
Ale u mnie to widać!! I to bardzo!! Nawet przez bluzkę:/ Aż głupio...

Gość maly mis
Wszystko co powinnas wiedziec na temat operacji plastycznej,co gdzie? u kogo za ile? bezpłatne porady specjalisty.Serdecznie zapraszmy!!!!!! http://www.xn--twojeciao-xub.pl

Gość Alice22
Nie zamierzam robić sobie operacji plastycznej..bo może skończyć się to dla mnie tragicznie:/

Gość Aga83
mam 23 lata i ten sam problem co WY....prawa pierś miseczka B pełna - lewa pierś miseczka A. od miesiąca używam kremu do powiekszania biustu firmy DAX COSMETICS smaruje nim piers mniejszą dwa razy dziennie lekko masując przy tym i zaowazyłam jakby troszke sie powiekszyla...nie wiem tylko czy jak przestane uzywac tego kremu a niedlugo mi sie skonczy to czy piers nie wroci do poprzedniego rozmiaru...Roznica jest nadal oczywiscie ale piers stala sie jakby pełniejsza....