Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaUK

mieszkam w Anglii

Polecane posty

Gość jaUK

mam już dość tej Anglii :O Anglicy patrzą na Polaków jak na śmiecie:O Co mam robić?? chcę wracać do Polski lub uciekać do Szwecji,ale słyszałem że tam dużo ciapatych .. jestem załamany nerwowo ,mam insomnie

Gość cholera wie
co znaczy ciapatych??

Gość Finesse
Witaj w Polsce, masz nadzieje że tu jest lepiej , wyjechałeś w konkretnym celu , cierpliwości nie rezygnuj ... tu nie jest lepiej , jak masz szmal to ciebie nienawidzą , jak jest tobie dobrze to jesteś błłłeeeeeeeee , do czego Chcesz wracać ?

Gość polka1234
Ja tez mieszkam w Angli juz czwarty rok i tez chce mi sie juz strasznie do Polski wracac!!!!!!!!!!!!!

Gość jaUK
Polki w Anglii zadaja sie z brudasami:( Angielki maja polakow za smiecie(nawet murzyni maja lepiej) Nie moge znalezc kobiety,mimo tego ze w Polsce mialem duze powodzenie wsrod kobiet. Zaluje ze wyjechalem :O jest mi ciezko

Gość jaUK
z kobietami nie jest źle. Jest FATALNIE (tutaj w Anglii)

Gość natalia990
z kobietami masz zle bo pewnie jest beznadziejny i nie mowisz po angielsku!! ja mieszkam w Anglii na stale pod dwa lata, ucze dzieci w szkole gry na pianinie, mam 20£ na godzine i nie narzekam! kocham Anglie, do Polski nie wroce, chociaz odwiedzam rodzine co 2-3 miesiace, nie mam po co tam wracac na stale

Gość OnA123
znacie moze biuro ktore zalatwi mi prace na 3 miechy latem jak nie jestem juz studentka?moglabym pojechac sama w ciemno (mam do kogo) ale nie chce tracic czasu na szukanie pracy. moze ktos pomoze?

Gość No to wracaj..
nie męcz się...Skoro nie jesteś tam szczęśliwy...Naprawde czasami ta druga osoba jest cenniejsza od funtów i euro...Razem mozna dużo zdziałać a jeszcze mrając wsparcie od osoby która cię kocha...

Gość agnieszka-ka
ja tez jestem, ale krotko, nie pracuje- tzn nie haruje, wiec na razie mi dobrze i nie tesknie- Anglicy faceci to brudasy- wszyscy -prawie- chodza w dresach, dziewczyny to samo... poza tym kurestwo straszne - nie wiem, jaki jest stosunek do Polakow, na razie ok, ale jak ich sie zjezdza coraz wiecej (ich - mysle o takich bez jezyka i gdzie by tu zakantowac) to pewnie straca

Ja mieszkam w Anglii i jakos nie zauwazylam zeby anglicy patrzyli na nas \"jak na smieci\" a wiem co mowie, bo w swojej pracy mam stycznosc z mnostwem ludzi! Komu nie powiem, ze jestem z Polski to od razu mowi, ze ma przyjaciol Polakow i ze mili ludzie jestesmy :) W czym zatem problem..???

Aha, a co do kobiet to chyba tez nie ma co narzekac - jest tu mnostwo zadbanych i ladnych dziewczyn...!

w Szwecji nie ma duzo, jak to napisalas \'ciapatych\' jesli chodzi o kolorowych imigrantow to przede wszystkim pochodza z krajow arabskich -Irak, Iran. poza tym duzo jest tez osob z krajow bylej Jugoslawii (Serbia, Czarnogora) pozdrawiam. a w Szwecji nie bedzie ci tak latwo jak w Anglii- nie znasz szwedzkiego zapomnij o pracy. no chyba,ze cie interesuje sprzatanie mieszkan na czarno. bo nawet do pracy na zmywaku chca osob przynajmniej z podstawami jezyka.poza tym rynek pracy jest dosc maly, konkurencja duza.o prace na jakim takim poziomie nie jest latwo. a procesy rekrutacyjne sa dosc dlugie wiec jesli juz naprawde na powaznie myslisz o przeniesieniu sie, to szukaj pracy przez internet i dopiero kiedy cos znjadziesz to sie przeprowadzpozdrawiam i powodzenia :)

glupio wyszlo z tym \'kolorowym\' no ale niech juz tak zostanie, trudno...