Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedowartościowana

Pytanie do panów 25-35

Polecane posty

Gość niedowartościowana

Czy naprawdę wolicie gdy kobiety noszą buty na wysokim obcasie?

Gość łolaboga........
od 15 lat naprawiam pralki i mam to w dupie.:-P

Gość niedowartościowana
mam 164 cm wzrostu i mam wrażenie, że jestem za niska. rzez to się "katuje" i noszę obuwie na wysokim obcasie

Gość raczej tak ale jak
to dla Ciebie problem to nie noś 25 cm tylko trochę niższe. Ja ma 190 cm wzrostu i lubię taki malutkie kobietki :)

Gość niedowartościowana
No właśnie....to jest dziwniwne, zaobserwowałam, że wysokim mężczyzną podobają się dziewczyny raczej średniego wzrostu, natomiast "liliputy" czyli niscy faceci maja kompleks wielkości i wszystki cgcą mieć większe, np kupują olbrzymie samochody, tak, że ledwo co ich ich widać za kierownicą , no i gustują w wysokich kobietach, często wyzszych od nich samych. Ale się wyżyłam!

Ach tam, to stereotypy takie same jak to, że gros facetów uwielbia wielkie piersi (głupota totalna). Nie należę do najwyższych (178 cm) i nie mam żadnych kompleksów :) Wzrost u partnerki preferuję nieco niższy niż mój, żebym nie musiał przy całowaniu kucać, ani stawać na palcach ;-) Tzn. taki najbardziej lubię, ale tak naprawdę nie ma to kompletnego znaczenia :) Natomiast samochód czy mieszkanie/dom ....... owszem lubię duże auta, ale to nie dlatego, że mam kompleks, tylko ze względu na praktyczność i komfort :) Tak samo w domu - lubię więcej przestrzeni :)

Gość niedowartościowana
Tak? To dlaczego we wszystkich czasopisamch dla mężczyzn swoje ciało pokazują kobiety wysokie, chude, o dużych piersiach a nie niższe o małym biuście?

{ To dlaczego we wszystkich czasopisamch dla mężczyzn swoje ciało pokazują kobiety wysokie, chude, o dużych piersiach a nie niższe o małym biuście? } Cóż podobno wszystkiemu winni sa żydzi. :o

Gość niedowartościowana
Gdyby w takich gazetach pokazywano kobiety o średnim wzroście i przeciętnej urodzie to całkowicie zmieniło by to poglądy facetów!

Myrevin :D Buty na wysokim obcasie są świetne , bo łydka wygląda lepiej , przynajmniej moja . To jedyny powód , dla którego je noszę. Z upływem lat co raz wyższe .

Do niedowartościowanej Chyba sama nie wiesz do czego się przyczepić :o Gdyby pokazywali tam panie o przeciętnej urodzie spadłaby sprzedaż. Czy to takie trudne do pojęcia??? A że ogólnie przyjęte kanony \"piękna\" są jakie są, to nic na to nie poradzimy.

Gość niedowartoścowana
No właśnie, przyjęte kanony piękana. a gdybyśmy żyli w baroku?

Gość chudy
Ja wcale nie lubię jak kobiety chodzą w butach na obcasach, bo niektóre nie potrafią tego robić !

zależy co to znaczy wysoki obcas. Czy 5 cm to juz wysoki 10cm, 15 ? Ja osobiście lubię ale takie niezbyt wysokie, 10cm to już maksimum zupełne. Ale np. nie znosze koturnów i wysokich, grubych obcasów - błeeeeeeee.

Jakie ma znaczenie co ja wolę, przecież to kobieta musi się czuć komfortowo. Jeśli uważasz, że buty, stereotypy kreowane przez kolorowe czasopisma mają jakiekolwiek znaczenie, to chyba warto zweryfikować te poglądy... Pozdrawiam.

Gość gole sie pod pachami
johnny walker sam nosi buty na obcasach to co sie tu wywnętrzac?