Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

loana

dermablend vichy

Polecane posty

kupilam dzis poklad dermablend vichy i kupila cudo !!!!! jest swietny i z czystym sercem moge poleciic go dziewczyna z problemami skornymi :)

Gość aboabo
ten w tubce czy w pudełku? jaki odcień i gdzie kupiłaś?:)

w tubce odcień 15 w apctece kolo rotundyy w wawie(barzo mila obsluga ;) na prawde polecam ten podklad

Gość aboabo
a do jakiego innego podkładu mogłabyś porównać ten odcień? potrzebny mi bardzo jasny żółty bez odrobiny różowego to prawda że po paru godzinach wyciąga ze skóry cały tłuszcz na wierzch?

hmmm on jest raczej neutralny ja mam raczej cieply odcien cery i jest ok widzialam wypowiedz dziewczyny ktora mowila ze ma cere rozowa i dla niej jest za cieply... nie nie wyciaga mi calego tluszczu jezt w normie... tak jak kazdy podklad troche cera sie swieci ale dla mnie to nic drastycznego a mam cere tradzikowa...

Gość erema
też go mam, jest wyjątkowo dobry jak na tę firmę. mam cerę mieszaną, bardzo szybko robią mi się różnego rodzaju niespodzianki jak mam na twarzy podkłady-a po tym-wyjątkowo dobrze kryjącym=ciężkim nie mam żadnych pryszczy. ja jestem jasną blondynką i używam 25. moim zdaniem to podkład na zimę i wiosnę/jesień, w lecie będzie spływał z twarzy i raczej będie za ciężki. jego zadaniem specjalnym jest maskowanie "niedoskonałości" i w tym się sprawdza jakżaden inny. wszelkie blizny, zaczerwienienia czy krostki stają sie niewidoczne :) naprawdę polecam :) ja dałam 68 zł w wawie na ochocie

tez jestem zdania ze to podklad na chlodny okres... a ja dalam 64zl w centrum wawy :)

Gość anga
ja miałam kilka próbek tego podkładu, jest niezły. U mnie twarz jest po nim bardzo matowa i wydaje mi się że odrobinę wysusza mi bużkę, ale ogólnie może się skuszę.

Gość doris123
a

Gość jineka
zgadza sie-Vichy jest swietnym podkłądem dla cery z niedoskonałościami- a podłożony na powieki pod cien, przedłuża jest trwałosc;) ja mam do sprzedania Vichy Dermablend nr 35 - pobladłam coś i jest dla mnie za ciemny- choc z natury ciemny nie jest, ale potrzebuję najjaśniejszego. zużyłam z 30ml- 6. sprzedam po atrakcyjnej cenie.