Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emulkakazaaa

wielki problem z kazaaaaaa i tego typu programami

Polecane posty

Gość emulkakazaaa

hej mam wielki problem chcialabym sobie posciagac jakies filmy czy mp3 bo mam ferie duzo wolnego poogladaloby sie cos, ale moim problemem jest to ze nawet jesli zainstaluje kazaa lub inny program to on nie chce laczyc albo laczy i nic w zaporze mam wyjatki odznaczone dla tych programow i dalej juz nie wiem co robic?? czy ktos potrafi mi pomoc

Gość emulkakazaaa
hej a czy mozesz mi napisac na maila bardzo prosze o wytlumaczenie mam podlaczony przez kablowke

Gość emulkakazaaa
bardzo prosze o pomoc moj mail anka_pl23@o2.pl

Gość emulkakazaaa
hej czy to forum bylo kiedykolwiek pomocne dla kogos nikt sie nie odzywa czy naprawde nikt nie wie ??????????????????ja was prosze bo nawet nie wiem do kogo by sie zwrocic z ta sprawa chyba trzeba by jakiegos informatyka szukac pomozcie wyjasnijcie ja moge wam cos przetlumaczyc po angiielsku w zamian za pomoc

To nie jest taka prosta sprawa. Jeśli nie masz zielonego pojęcia o ściąganiu plików, to tłumaczenie Ci wszystkiego przez neta może zejść do późnego wieczoru. Tyle czasu to chyba nikt nie ma, prawda? Więc nie płacz 🌼

Gość emulkakazaaa
to nie chodzi o to ze placze czy cos ja troszke sie orientuje chodzi mi o wskazanie mniej wiecej przyczyny w czym szukac wiec jak juz sie fatygujesz i wchodzisz na ten topik to mozesz cokolwiek napisac dziekx

Jeśli zainstalowałaś kazę to musisz siciągnąć sobie z internetu taki plik snode czyli rejestr, wtedy kazaa zacznie się łączyć. Innych programów nie używam, bo nic tak dobrze nie ściąga jak kazaa u mnie na kompie. też mam kablówkę i nie ma żadnych problemów. Musisz mieć ten rejestr, bez niego kazaa się nie łączy.

Gość emulkakazaaa
dzieki ten rejestr mozna sciagnac na jakiej stronce

Gość emulkakazaaa
juz mam i co teraz mam nadzieje ze to nie wirus??? i nie wiem czy rzeczywiscie w tym tkwi problem ze nie mialam rejestru i to dlatego sama juz nie wiem

Napewno to nie jest wirus, nie martw sie. Od jakiegoś czasu jest to wymagane żeby odpalić kazę. Jak chcesz to wejdz sobie na forum kazaa i sama zobaczysz że nie tylko Ty masz takie problemy. Kliknij na plik dwa razy myszką i to co Ci wyskoczy zaznacz ok. Tylko zanim to zrobisz wyłącz kazę i odpal ja dopiero jak plik sie doda do rejestru.

Gość emulkakazaaa
jeszcze nnie zrobilam bo musze ta kazee otworzyc