Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ollala

Rodzimy we WRZEŚNIU!!!!

Polecane posty

Gość ollala

Ja mam termin na 1, jeśli są na forum dziewczyny, z terminem porodu na wrzesień, zapraszam na pogaduchy!!!!

ja też bym wypadła na września, ale jeszcze nie byłam u lekarza bo to dopiero 3 tydzień, ale wyliczyłam , że to pod koniec września. Jak możesz to napisz mi jakie miałaś dolegliwości, bo mnie boli brzuch i piersi, czy to normalne?

topik na wrzesien juz jest, TERMIN WRZESIEN 2006, i proponuję się tam przylączyc:) pozdr.🌼

czesc dziewczyny mam termin na 26 września. Też martwiłam się że boli mnie brzuch ale to normalne przez trzy tygodnie czułam się jakbym zaraz miała dostać misiączkę do tego bardzo bolały mnie piersi. Tweraz jetem w 4 tc i jest troche lepiej. Za to mam mdłości od paru dni i to często całe dnie. Ufff okropnie

Gość fotso
witam..ja mam termin na 30wrzesnia...2007..,,i chcialam zauwazyc ze ten stary temat wrzesien 2006 juz przecie z nieaktualny,,pozdrawiam

Gość fotso
mdlosci to neistey najgorszy etap ciazy,,(wiem troszke o tym bmam 7 misieczna coreczke)..niestety podobnie jak wy przechozdze teraz ten okropny okres...powodzenia i trzymajcie sie...daleko od kuchni-)

Gość jest też już od dawna
topik dla wrześniówek 2007, wiec prosze nie zakładac dziesiątków topików na ten sam temat