Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gugulinda

prawie EUROWIZJA PPPP

Polecane posty

Gość zgadzam sie
beata rulez! ja na eurowizje :D

Gość ---LOL----------
A w ogole to co sie stalo z piosenka Ich Troje -podmienili im na jakas gorsza wersje ? Mysle,ze mogli dac Justynie troche wiecej do zaspiewania ... a Wisniewski - jak tos kiedys powiedzial - jedyny facet sponsorowany przez firme Gilette - spiewa jakby go zazynali

Gość 4nn4
hehehehehe racja z wisniewskim hehehe

Gość jerta
Wiśniewski Mandaryny brzuch też całował, jak był w TVN, widocznie tak ma...

Kasia Cerekwicka ma piękną piosenkę, ale bardziej komercyjna i wpadająca w ucho przypadkowemu sluchaczowi jest The Jet Set :)

Gość spiąca_niunia
porazka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! w ogole czy tvp nie stac, zeby zatrudnic stylistę dla tych co wystepuja? polowa tych lasek wygladala jakby wyskoczyla z dzungli od tarzarana a druga polowa jak z burdelu :)

Gość 4nn4
wisniewski to przeciez taki slub zabojczy mial na Grenlandii czy gdzies tam na lodowcu... i tak bardzo kochal mandaryne.. stare czasy...

Gość spiąca_niunia
aha, no cerekwicka poza tym, ze fajnie zaspiewala, to normalnie wygladala - zwracam honor - ale tylko JEJ :)

Gość ja mysle ze o wyborze
powinien zdecydowac Chuck Norris, on wie najlepiej :D

Jejqu!:o Co to było??? To wszystko??? Błagam Was, tylko nie JET SET, przecież to jest jakaś marna podróba Black Eyed Peas i niech nie przypinają łatki hip-hopowej, r&b do tego:o!!! Ech... znając życie i gust Rodaków pojadą na tą Eurowizje:( A Ich Troje, to... co to jest??!! Troje jego kobiet? O to chodzi? Ja i moje wierne baby?? Oh my gosh:o! Cerekwicka była dość fajna i ten zespół z Kasią Wilk, ona ma super mocny głos... Kasia Moś mi sie tez tak w miare podobała, ale jakoś mało obyta chyba ze scena... taka jakaś wystraszona... Patrzę oczywiście pod kątem tego konkursu bo inaczej to...:o Jak wygra Jet Set to ide podtopić się w kibelku, a jak Jego Trzy Baby, to psychicznie się załamie chyba jeszcze bardziej:o

Gość kurde nooo
mogli wystawic samą anie swiatczak samą,wyszłoby chyba najładniej!!!!!! matoly z nich

Gość jirta
nie za duzo tego Kozi Draka???? :P

Zapomniałam, zespół Queens... One są dość eurowizyjne, dość ładne, więc czemu nie... Choć piosenka jest taka sobie:O

Gość spiąca_niunia
no dobra, ale jak to jest, ze w takim idolu, ci co wystepowali wygladali jakos tak no.. medialnie - faktycznie jak gwiazdy, a TUTAJ??? mowie, do meza no patrz, patrz! a on mi na to: daj spokoj, juz bardziej ubrane sa te, co stoja na rogu przy drodze, jak sie jedzie do twoich rodzicow :)) sie usmialam - beata ratuje sprawe, przynajmnie glosem - nie wiem, jak wyglada, slysze ja z drugiego pokoju :)

Gość mk77
Wiecie co? Pamietam początki polskich występów na Eurowizji, pamiętam jak czekałam do poźna na Edytę (bo występowała jako przedostatnia), pamiętam Justynę, z niecerpliwością czekałam na Kasię, dlatego, ze ich piosenki mi się podobały, naprawdę były inne od tej papki puszczanej w radio, niesztampowe, a teraz... biorąc pod uwagę poziom obecnej Eurowizji nie chciałąbym puścic kogos kto dobrze śpiewa i ma talent, bo z reguły taka osoba wybiera sobie tez odrobinę ambitniejszą piosenkę, a taka z kolei nie wygra wiec to walka z wiatrakami, dajmy szanse komus, kto tam sie pokaze, pokręci, cos zanuci i zrobi show, moze jemu sie uda...

Gość wiiiiika
wyglada dobrze

Gość jirta
a widzieliście chorek Kozidrakowej? to sa te dziewczyny z JAKA TO MELODIA - dlaczego np one nie kandydują? baaarzo ładnie śpiewają

Gość spiąca_niunia
do : ja mysle ze o wyborze o co chodzi z tym chuckiem norrisem w ogole ostatnio: wchodze dzis do kuchni w firmie (bylam na urlopie 3 dni) i patrze a tu na scianie wielki plakat ktos wydrukował: tylko chuck norriss moze aktywować Win XP Home Edition na dwóch komputrach. TYLKO!!! teraz slysze na eurowizji znowu ktos o nim gada.... oświećcie mnie, bo jakaś wczorajsza jestem chyba

Gość dano dawno dawno
gdyby teraz postawic Edyte Gorniak do konkursu eurowizji niechybnie zajelaby ostatnie miejsce.

Gość how about...
mk77 zgadzam sie, pamietam edyte, justyne, kasie, potem to juz tylko kicha byla: piasek, czeresniak wisniewski, itp itd. a moje wymuszone typy to queens i chyba ten mix slowiansko - hip hopowy :P , bo chociaz cerekwicka jest na poziomie, to niestety piosenka jej jest raczej nie na eurowizje

Gość jirta
edyta ma w doopie ten cyrk i zajmuje się swoim synkiem...

Gość how about...
a z tym czakiem norisem to tez nie jarze, dzis na wp, byl taki dlugi artykul jaki to czak jest zajebisty i zdradzal swoje sekrety (np. ze jego lzy lecza raka, ale on jest tak twardy, ze jeszcze nigdy nie plakal :(

Gość ja mysle ze o wyborze
Po prostu panuje moda na Chucka Norrisa i tyle. A skad sie wziela to nie mam pojecia...

Gość how about...
ach ta maryla i jej laszki fatalaszki... no comment

Gość 4nn4
uniatowski 7 pkt??? to chyba jakas pomylka!

Gość how about...
12 punktow dla tych z dezire, kicha jak stad do suwalk, buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość danzel
pomylka czy cooooooooooooo

Gość jirta
ja piernicze gdzie oni mają uszy w dopie?

Gość 4nn4
a po co wlasciwie glosowali widzowie?????