Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gacia

Okres spóźnia mi się 10 dni

Polecane posty

Gość gacia

Nigdy wczesniej mi się to nie zdarzało. Zawsze miałam regularne miesiączki. Robiłam test ciążowy około 14 dni po ewentualnym zapłodnieniu. Wyszedł negatywny. Powtórzyłam go za 3 dni i równiez wyszedł negatywny. Bolą mnie piersi (tak jak zawsze przed okresem) i czasami podbrzusze (ale bardzo żadko i nie za bardzo). Mam nadżerkę, ale lekarz powiedział, że bardzo malutką. Czy któraś z was też tak miała?Co może być przyczyną opóźniania sie okresu. Nie chorowała, ostatnio, nie brałam żadnych leków, nie zmieniałam klimatu, stresów też większych nie mam. Martwię się. Umówiłam się już na wizyte u lekarza, ale to dopiero 2 lutego.

Gość Carline21
hej mam podobny problem jak ty doslowanie okres powinam dostac 21.01 a tu go nie ma ide jutro do lekarza az sie boje odezwe sie to ci opowie dodostkowo jeste zeczona i senen ostatnio

Gość jarpen
hm ja tez mam podobny problem ... skoro byłaś juz u lekarz błagam napisz co ci powiedział?? ja sądzę ze okres czasami spóźnia się od smago myslenia kiedy moze nadejsc... takie podswiadome obawy...a podejzewałaś ciązę?