Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gemus

Dziewczyny pomozcie! jakie moga byc pierwsze objawy ciazy?

Polecane posty

Gość gemus

2dni po okresie mojej dziewczyny "kochalismy sie" bez prezerwatywy z tym ze nie byl to pelny stosunek (prawdopodobnie blona jeszcze jest) a 3dni po tym zajsciu miala silne bole brzucha i male krwawienie, dodam jeszcze ze tydzien potym (ok20 dnia cyklu) miala bol w okolicach żoladka czy moze to byc wczesny objaw ciazy czy sa to moze jakies zachwiania w cyklu?? z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi! pozdrawiam

Gość mosoihfuehdfdm
uwazam ze nie!!!moze to stres:)powodzenie:) nie martw sie bedzie dobrze!!przytul ją:)

Gość a może i ja
uzyskam odpowiedź? Czy powinnam się martwić ?Okres powinnam mieć 1 lutego wczoraj zaczęlo się plamienie, dziś straszny ból brzucha ( pierwsze dwa dni okresu) ale okres bardzo słaby. Mam nadzieję ze nie mam powodów do zmartwień ?

Gość ona 22ion
objawy ciązy to;mdłości,powiekszone i bolące piersi i jeszcze wiele ale nie pamietam

Gość no nie martw sie
poczekajcie...piszesz, ze błona jeszcze moze byc...a więc to pierwszy raz? Byc moze jest zdenerwowana, podekscytowana i przez to jej organizm działa w taki a nie inny sposób...Okaż jej dużo czułości...a gdyby sie okazało, ze jednak jest w ciązy 9 czego wam nie zycze) to mama nadzieję, ze staniesz na wysokości zadania i jej niezostawisz... Ale nie martw sie na zapas...moja kuzynka tez uprawiała sex bez zabezpieczenia i miała po tym takie schizy..miesiąc po zrobiła drugi test bo ciagle bolało ją podbrzusze miała drobne plamienia ale nic nie wykazał i nie jest w ciazy...stres, stres, stres....i tyle trzymaj się mocno 🌻

Gość gemus
to nie byl pierwszy raz ale wczesniejsze tez nie byly "pelne". pisze ze blona prawdopodobnie jest bo nie wystapilo jeszcze krwawienie a ona odczuwa czesto bole wiec... dodam ze rzeczywiscie miala wtedy troche stresu bo akurat trwa sesja:) PS. do "no nie martw sie" nie zostawie jej nigdy bo bardzo ja kocham:) tylko boje sie ze gdyby jednak... (puk puk;)) to moge nie byc na to gotowy... :/ do konca cyklu zostalo jej jeszcze ok 10 dni... a to bedzie chyba najdluzsze 10dni w moim zyciu! dzieki dziewczyny jeszcze raz pozdrawiam!

Gość a moze i ja
Czy i mnie ktoś odpowie?

nie wiem co robic:( okres spoznia mi sie 11 dni, bylam u lekarza, powiedzial ze albo wywolujemy okres albo czekamy na niego jeszcze, dodam ze bralam tabletki przez 3-4miesiace potem na miesiac je odstawilam bo odczuwalam bol podczas stosunku, przez to ze je odstawilam spoznia mi sie okres...mam nadzieje ze to przez to... kochalam sie ze swoim chlopakiem, wyszedl wczesniej, do wytrysku doszlo juz pozniej po tym jak wyszedl, wiem ze mezczyzni podczas stosunku wydzielaja plyn ktory ulatwia potem podczas wytrysku przejscie plemnikow...czasami zdarza sie ze w tym plynie sa plemniki, boje sie ze moj mezczyzna...mogl zaplodnic mnie jakims plemnikiem w tym plynie, jezeli wogole cos takiego zaszlo:(

Gość pechowa_szcześciara
A kto mi odpowie ? Dziewczyny ja mam problem. Pomozcie i odpowiedzcie mi : No wiec tak: 26 listopada (to dość dawno) bawiłam sie z facetem, wsadzał mi palca a potem po dluzszym czasie ja zrobiłam mu loda, miał wytrysk. No i ubralismy sie. Normalne. Ale juz nastepnego dnia ja zaczełam schizować że jestem w ciazy Nie wiem co mi odbiło. Wyobrażałam sobie ze jakoś palcem mi przeniósł spermę itp...Heh...Jednak cierpliwie czekalam do okresu. Dostalam go jak sie cieszyłam Dostalam po 36 dniach bo ciagle mam nieregularnie. To było pare dni przed nowym rokiem. Potem okres tak jak zawsze minął po 5 dniach i nic. Ale w ciągu nastepnych 4 tygodni znowu schizowałam ze jestem jednak w ciazy A to wszystko przez te czytanie forum róznych że dziewice zachodzą w ciazy :| w ubraniu itp. No i teraz jest czas kiedy powinnam dostać, boli mnie brzuch od paru dni, mam pryszcze(zawsze dostaje przed) ale jeszcze okresu nie mam. Dodam że dzisiaj jest jakoś 33 dzien, a ostatnio dostałam po 36 dniach. Czy powinnam sie martwić ciążą ? Chociaz to już byłby leciał 3 miesiąc :| Wiem jestem głupia :|

Gość pechowa_szcześciara
Najlepiej wyzwać :| A ja dalej okresu nie mam ;(

Gość Aira
pechowa_szczesciara -> uspokój się, w żadnej ciąży nie jesteś!!!

Gość pechowa_szcześciara
To czemu okresu nie mam ? Chociaz ja mam nieregularnie ale to juz 36 dzien.

Gość Aira
nie masz,bo się stresujesz. weź gorącą kąpiel ;) ja miałam kiedyś tak,że tylko go dotknęłam,nawet spermy nie było, a potem byłam w toalecie i tą ręką zerwałam papier toaletowy. cudowałam że na pewno gdy ściągałam spodnie cos tam się dostało,a poza tym to był chyba koniec dni niepłodnych. i tak mi się przesunał o 3 dni :P

Gość pechowa_szcześciara
No to dzisiaj wezme :) A wogóle jest coś takiego możliwego ? Bo ten facet na mnie nawet nie leżeł tylko obok...Mam schizy!

Gość Aira
no nie ma właśnie dlatego,że się schizujesz i sobie wmawiasz :P

Gość pechowa_szcześciara
Mam nadzieje ze jest tak jak mówisz :)

Gość Aira
jest :) a gdy on -przepraszam- włożył Ci palec,czy coś na nim było?

Gość pechowa_szcześciara
Wiesz, ja właśnie tego za bardzo nie pamietam, nie przyglądalam sie temu....:/ To było juz dość dawno bo 26 listopada ale strasznie mi utkwiło w pamieci :(

Gość Aira
ale chyba pamiętasz,co robiliście chwilę przed ;)

Gość pechowa_szcześciara
No to to było tak : wiesz calowalismy sie, potem rozebralismy...potem on mnie po sutkach calował , potem mi wsadzał palca tego(może tak z 3 razy)...a potem ja sie wzielam za Jego wiesz co ;) i robiłam mu ustami aż do wytrysku i rączką...on mnie tylko dotykał po pleckach i leżeliśmy obok siebie a nie na sobie. To było chyba tak...raz może dotknął tego swojego żeby mnie bardziej zachęcić ale nie sądzę żeby potem wsadzał mi do pochwy palca. Ja juz przez te schizy wszystko zapominam! I potem jak miał ten wytrysk to ja wytarłam rece i sie ubrałam i on tez.

Gość Aira
oj Ty panikaro ;) nie jest możliwe żebyś była w ciąży! W ciążę nie zachodzi się ot tak ;) a skoro on nie miał niczego na dłoni,naprawdę nie masz się czego obawiać! a co do późniejszego momentu- plemniki nie przejdą z pleców do pochwy :P naprawdę, tylko spokojnie :)

Gość pechowa_szcześciara
A jeśli miał ? :P Ja już sama nie wiem co myśleć. A gdybym teraz poszła do lekarza to on mogłby to stwierdzić ? Bo wiesz...ja jestem mimo to dziewicą.

Gość Aira
ja też ;) no ale skąd miałby mieć? rozbierając się ;) :P ? to było tak dawno,a od tej pory masz normalnie okres...nie jesteś w ciąży :) jeśli wizyta uspokoi Cię- idź. mi kiedyś się śniło,że jestemw ciąży...i to tak sugestywnie,że przed 3 dni myślałam,że naprawde jestem,chociaz nie było takiej możliwosci,bo nawet chłopaka wtedy nie miałam :P

Gość pechowa_szcześciara
Airka a kiedy ten płyn sie wydostaje ? Całkiem przed wytryskiem ? Hehe wiesz co ja tez kiedyś miałam taki sen ze jestem w ciazy , to było jakos w pazdzierniku :P A co lekarz mi powie ? Przebada ?

Gość Aira
co Ci powie,to nie wiem...ja jeszcze ani razu nie byłam,a wypadałoby,bo w tym roku koncze 18 ;) a z tym płynem to cholerka nie wiem...czytałam że on jest tuż przed wytryskiem...ale kiedyś dotknęłam i był mokry,a do wytrysku daleko..więc sama już nie wiem-może to taki śluz,jak u kobiet?

Gość pechowa_szcześciara
Ja byłam zaraz 5 dni po tym zdarzeniu bo z przerazenia usiedziec nie mogłam :P U faceta a ten tylko podotykał i powiedział ze wszystko w porządku i sie dziwił ze tam przyszłam a nie współzyje :| Co za dziwny typ.

Gość Aira
no,nic nie rozumie :P moim zdaniem to panikujesz :P a robiłaś jakiś test?

Gość pechowa_szcześciara
Nie robiłam, bo boje sie :P Zresztą kumpela mi mówiła ze ona po takim czyms nic by nie robiła bo twierdzi ze nie ma szans tak zajsc :|