Pokraka 1761 Napisano 4 minuty temu 2 minuty temu, murb napisał: Jedno nie wyklucza drugiego. Ale, że Ty i ja? Dopytuję się bo jakoś się muszę na to nastawić. Mogę męża poprosić o pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1001 Napisano 3 minuty temu 1 minutę temu, murb napisał: Ja to nie wiem, że Ty tak piszesz. Przecież wiadomo, że to nie trwałoby krótko. pewnie - nie ma co jeść w pośpiechu - lepiej się delektować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 473 Napisano 3 minuty temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: leży leśnik na leśniku... To będzie jakiś leśnik biseks. W sumie - stolyca zobowiązuje! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1761 Napisano 2 minuty temu 4 minuty temu, Miecz napisał: Chyba lustro na suficie zrobiło swoje, co? W obawie o lustro trzeba byłoby omijać sypialnie, ale wszystko da się ogarnąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 963 Napisano 2 minuty temu 4 minuty temu, murb napisał: Jedno nie wyklucza drugiego. Ale, że Ty i ja? Dopytuję się bo jakoś się muszę na to nastawić. Mnie akurat deklaracja Pokraki bardzo wzruszyła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 112 Napisano 1 minutę temu 3 minuty temu, Malowany napisał: I dlatego napisałaś, żebym spier.. może już wystarczy? Myśl sobie co chcesz. Dlatego że mnie zapaliłeś drążeniem tematu byle 1 posta mojego upierając się przy swoim i pisząc że chciałam kłótni, a tak nie było. No to se teraz pisz z innymi, Giną czy którą tam chcesz, siorki zakonne są niekłótliwe ameno, tylko ja wiedźma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 473 Napisano 1 minutę temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: pewnie - nie ma co jeść w pośpiechu - lepiej się delektować Naleśnikami na pewno. Ja bym jej jadła z konfiturą wiśniową. Bym tak leciutko smarowała z jednej strony, zwijała w rurkę i wkładała. No i bym patrzyła w lustro oczywiście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1761 Napisano 1 minutę temu 5 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: zależy co u kogo trwa dłużej W smażeniu naleśników jestem lepsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 309 Napisano przed chwilą 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: O niego jak już, to byłam. Aktualnie jest tylko niesmak, gdy się widzi, że dla kumpla z priv jestem na równi z tłem, mało - z wrogiem jego, który tylko na moment potrzepotał rzęskami, he he. Coś tu w rachunku nie styka. No. Jesteście nadal. Czytam czasem co piszecie i kiedy się odpalacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 963 Napisano przed chwilą Przed chwilą, Pokraka napisał: W obawie o lustro trzeba byłoby omijać sypialnie, ale wszystko da się ogarnąć. U mnie takie lustro sprawia, że czuję się rozkojarzony. Ciągle zadaję sobie pytanie: czy ono na pewno jest dobrze zamontowane? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach