Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

azymutka

sztyft korygujący dr hauschka

Polecane posty

jestem ciekawa czy któraś z Was miała sztyft korygujacy dr hauschka. Proszę o opinie. Narazie wypróbowałam olejek i maseczkę rewitalizujacą i te dwie rzeczy gorąco polecam! w ogóle odkąd przeszłam na naturę moja buzia wygląda milion razy lepiej:) nie używam podkładu i zastanawiam się czy ten sztyft może w jakimś stopniu go zastępowac.A! Myślę jeszcze o zakupie fluidu tonującego. Jak na razie czytałam opinię(niewiele ich jednak jest) i są sprzeczne.Może któraś z Was ma i sie wypowie na temat jego wpływu na cere? Z góry dziękuję.

A gdzie go kupiłaś??? Opowiedz o tym jak \"przeszłaś na naturę\" tzn. jakich kosmetyków używasz i gdzie je kupujesz?

dzięki xibalba:) Arietta - kosmetyki dr hauschki kupuję na stronie www.drhauschka.pl lub w aptece internetowej www.aquavitae.pl. a jak przeszłam na naturę? zaczęłam od olejku do twarzy i wyeliminowałam podkład.zastapiłam go excipialem. On wprawdzie nie bardzo jest naturalny,ale mi bardzo służy. Niedawno spróbowałam maseczki rewitalizującej i myślę, że to cudo!Już zamówiłam dużą tubę.cHCĘ POWIEDZIEĆ, ŻE KIEDYŚ ( jeszcze w wakacje) moja buzia pozostawiała bardzo wiele do zyczenia.Grudka na grudce, duże gule, zaskórniki, czerwone plamy. A teraz jest naprawde przyzwoicie.Kiedyś nie wyobrazalam sobie, by wyjść z domu bez podkładu.a teraz owszem:) Jak cera jest ładniejsza, to mnie trzeba z nią robić. Kiedyś non stop maseczki, żeby zakryć to śiwnstwo. Mogę polecic jesczze brevoxyl, który też zasłużył się w wyeliminowaniu grudek z mojej twarzy.Pozdrawiam