Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znowu ona

czy uwazacie ze taka sytuacja bylaby normalna?

Polecane posty

Gość znowu ona

Dzis obejrzalam film "Porozmawiaj z nia". Stad w glowie zrodzilo mi sie takie pytanie. Jest malzenstwo. Bardzo sie kochaja. zwiazek idealny.. ona zapada w spiaczke.. miesiac .. 5 miesiecy.. rok.. on ja kocha.. calymi dniami siedzi przy jej lozku.. mowi do niej.. dba o nia.. wierzy calym sercem ze ona sie w koncu obudzi.. i czy uwazacie ze jest normalne by kiedy ona jest w spiaczce..on sie z nia kochal? w zasadzie nie z nia.. tylko ja..fizycznie oczywiscie..;/ bo ja jestem troche rozdarta.. ale sklonna w takim wypadku (taka wielka milosc, facet ma klapki na oczach, kocha ja ponad zycie i nie mysli o niczym i nikim innym tylko o niej)zrozumiec takie zachowanie...i chyba nie byloby dla mnie w tym nic zlego( choc jakas nutka watpliwosci jest).. co wy na to? sorry za powielenie tematu na innym forum chyba stwierdzili ze to za trudne pytanie;/

tak to jest możłiwe.Ja dla mojego męża i dziecka zrobie wsyztsko. Nic i nikt by mnie nie powstymał przed tą miłością. To jest trudne wyzwanie.Ale wsyztskiemu można podołac

Gość znowu ona
chyba nie zrozumieliscie;/ chodzi o to czy kiedy ona bylaby w spiaczce maz moglby uprawiac z nia sex

Gość Miareczka
Uważam ,że nikt nawet mój mąż nie ma prawa "korzystać" z mojego ciała. Przecież, to coś w rodzaju gwałtu, bo ona nie wyraża zgody na stosunek. To że on ją kocha niczego nie tłumaczy.

Gość znowu ona
ale jesli oni np kochali sie codziennie.. ubostwiali sie.. i nigdy przenigdy sobie nie odmawiali.. nigdy "nie bolala glowa" ..zawsze bul odpowiedni moment.. to co mialoby sie zmienic? rozumiem gdyby facet nie opiekowal sie zona w spiaczce.. gdyby przed wypadkiem sie klocili.. sypiali ze soba niezbyt czesto.. odmawiali sobie sexu czasem.. to byloby to wykorzystywanie .. ale w sytuacji jak w temacie.. to byloby takie naturalne.. i niesamowicie smutne:(

mhhhhhhh nie zrozumiałam tematu. No tak w takim razie jest to obrzydliwe,chore .Nie oglądałam tego filmu ale jak obejrze kiedyś to pewnie więcej będe miała do powiedzenia

Polecam Wszystkim. Film daje dużo do myślenia i jest dosyć kontrowersyjny:)

Gość lepiej zeby facet poszedl na
dziwki? taki facet co zostawi zone w spiaczce i pojdzie do agencji jest dla was lepsze? bo dla mnie to naturalne.. facet kocha zone.. kochal sie z nia przed spiaczka to czemu nie ma sie teraz kochac?!

Gość to_nie_było_normalne
Jest różnica miedzy seksem z żoną w stanie spiączki, a seksem z obcą kobietą, która nas nie zna, no może jedynie z widzenia ( ten pielegniarz ja śledził). Wątpię, żeby ta dziewczyna chciała się z nim kochać gdyby była przytomna.