Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tally teeth

NASZ PREZYDENT

Polecane posty

Gość tally teeth

Oglądam właśnie wystąpienie prezydenta RP i jestem załamana :( Po pierwsze kompletną nieumiejętnością wysławiania się, po drugie, cholera, tym, że w takim momencie, w obliczu tragedii, on w ogóle nie nadaje się na prezydenta :( Nie jest dobrze :(

Gość tally teeth
:O

Gość tally teeth
tak tak kaczuchy

Gość tally teeth
chyba nikt nie oglądał tego wystapienia:) szczęściarze z Was:)

Gość lallka
coz takiego polacy wybrali:/ choc moze to ze wsztrzasniecia ta sytuacja cala:P przeroslo go to:P

A jak wg ciebie miał się zachować?Miał płakać?Ja oglądałam to wysąpienie i mimo, że na niego nie głosowałam nie mam dp niego ale...

Gość tally teeth
Włodka Cimoszewicza by nie przerosło:O Kaczor totalnym burakiem. A jak powiedział o Putinie, ohohoho, budowanie napięcia:O

Gość powiedział że
Kaczor powiedział, że policjant zginął bo ratował ludzi :o on nie ma pojęcia w ogole

aha to faktycznie bo tan policjant nie ratował ludzi tylko był sród nich zanim to sie stało...

Gość lallka
osz to niepoinformowana swiani z tego prezydenta:P

Gość żałosne
Ludzie Wy nawet w obliczu tragedii potraficie tylko krytykować wszystko i wszystkich :O To Wy jesteście żałośni nie prezydent:O

Gość tally teeth
Hahahaha, nawet mi sie smiac nie chce:O

Gość kalinaa
I tak dobrze, że żonki nie zabrał ze sobą (a może jej nie pokazali), bo ta to dopiero go ośmiesza (musztruje, poucza, otrzepuje itp.) Swoją drogą przecież już podczas kampanii wyborczej było widać, że on się do reprezentowania nas w ogóle nie nadaje! Wada wymowy, mowienie na przydechu, koszmarrrna dykcja, polykanie koncowek wyrazow, nikczemny wzrost. Groza !!!

Gość eeeeeeeeeeee
to wy krytykujacy jestescie żałości,byście sie łaczyli w cierirniu i smutku a nie sączycie jad jak żmije!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!cholerni debile!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość to popatrz
Oglądałam. I powiem tak- niedoinformowanie, fatalne wysławianie się, to ciągłe kasłanie i ta niepotrzebna wzmianka o kondolencjach od Putina :o po co jeszcze kłaść na to nacisk- Putin nas mało teraz obchodzi :o

Gość mryk
nie wiem nie oglądałem.. ale macie problem

Gość Kaczor jest żałosnym
gburem, żądnym władzy zakapiorem , któego dzieci musiały gnębić w piaskownicy:o Jesgo słowa niewiele dla mnie znaczą, bo tylko sie kompromituje... Nigdy nie sądziłam, że to powiem, ale niedługo wszyscy będziemy tęsknić za stylem prezydentury Kwaśniewskiego. On na pewno potrafiłby cos zrobić- stanąć na wysokości zadania. Zawsze potrafił się zachować, niezależnie od swoich poglądów. Natomiast Kaczora wszystko przerasta- no nie dziwne w zasadzie... :o

Gość a czego sie spodziewaliscie
po polowie szajki ktora podprowadzila ksiezyc? Bo to byl proroczy film. W koncu nawet ukrasc go nie umieli. kwa kwa

on wygląda jakby przed chwilą ze śmietnika wylazł.. i jeszcze to chrząkanie, charkanie i wszystko razem.. m e n e l ale wstyd!!

Gość jak wygląda Kaczyński w
portkach Giertycha? -? -ROZPORKIEM :)

Gość i to jego
"bedziemy" ....

Gość Kaczynscy to dno
ale jaki naród taka władza...

Gość Polska to
spółka z nieograniczona nieodpowiedzialnością braci Kaczyńskich ... no ale Polacy maja to co chcieli :-D

Gość TAKA MAŁA
czy nikt nie potrafi dostrzec czegos dobrego w zachowaniu Kaczynskiego??albo nie chce moze predzej??/ dajcie szanse, mówicie ze sie nie nadaje pewnie lepszy byłby Cimoszewicz bo prezerwatywy dzieciom w szkołach rozdawał kiedys to teraz moze tez by dał co???????????????? jeszcze nic nie zdazył zrobic ale juz kłody pod nogi ma rzucone ciekawe komu tak zalezy na nieodkrywaniu prady i skupia uwage na niedociagnieciach kaczynskiego.

Gość do TAKA MAŁA
czy to twój kuzyn ???????? czy bliższa rodzina ??????

Gość a dlaczego
mam sie skupiac na tym co zrobil dobrego, skoro go nie lubie i wole sobie myslec co zrobil zlego? a tak naprawde to nawet jak sie juz nad tym zastanowilam to nie zauwazylam zeby cos dobrego zrobil, to niech on sie wysili zeby ;udzie w koncu mogli o nim cos dobrego powiedziec, kurdupel jeden, rzady totalitarne sie marza kaczkom.

Gość TAKA MAŁA
aden moj znajomy nawet ale ludzie czego Wy się tak boicie że skaczecie do oczu każdemu co narobiliście że kazda ustawa każda wypowiedz on sciganiu przestepstw jest tak atakowana. jeszcze nie dałas mu szansy a juz go skreslasz to jak ma sie starac skoro Ty nawet nie chcesz zobaczyc czy zrobi coś, najłatwie jest wytykac błedy jak się same nic nie robi. głosno wołac ja ich nie lubie dla zasady czy to teraz może jest modne.????? polacy to takie głupie prostaczki które powtarzaja jak papugi podsuniete im hasła.jasne nienawidzimy całego swiata nienawidzimy kaczyńskiego bo sie przeziębił i kaszlał a co tam , zawsze jakis głupi powód się znajdzie