Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość destination

APEL DO SINGLI - zacznijcie wychodzic z domow!!!

Polecane posty

Hopi od Mp uczylam sie szpiegostwa ale tak naprawde to sama musialam zalapac o co chodzi;0 pamietam swoje poczatki na kafe kiedy to nie wiedzialam kim sa podszywaczae:D i nie potrafilam ich odroznic :D ja dzis ogladam "skazanego na smierc":classic_cool:

i skasowala :o a po co kasowac zaraz mogl sobie poistniec troche

Gotowa czyzbys randke miala?:classic_cool: ja jeszcze w Espanii nie bylam:(( ale mam wilka okazje by to nadrobic!!!! lol i chyba skorzystam;)

jestem jestem jak spotkanie poplotlyscie troche:P jednak docjodze do wniosku , ze Ty to Wicki;)

Jakie \"limity\"sobie nabijacie????? jasniej prosze:P Ja standarf na kafe;) no i nie wiem co napisac jeszcze:D

achaa to niezle Wam to idzie!!!!:) bo buzki w stopce tak samo robicie!!!!!!!!:D ale jesli Ty masz tyle lat ile mysli to nie mozesz byc Wicki bo ona ma wiecej troszke;0

Uuu... dziewczyny, ale fajowo sie Was czyta! :) Pozdrawiam! 🖐️

Gość setunias
= 🖐️ gdybys sie dolaczyl , to jeszcze fajowsko by sie czytalo!;)

Mam nadzieje ze wkrotce to nastapi! :P

Gotowa tak jakos mi sie kliknelo i na pomaranczowo sie wp[isalam:D calkiem przypadkowo;) Widzialam , ze tloczno sie zrobilo na Szopenie i dzis dopiero wyrobily ta wczorajsza norme;) Ja tez powinnam chyba zabrac sie za ten drugi rozdzial , bo ostatnio promotorka mi sie snila:o Jeszcze 100 , a raczej 99postow i bedzie to upragnione 10tys:classic_cool:

Gość Ten od Biedronki
Setunio droga, a teraz piszę pod takim pseudonimem. Jak Ci się podoba? :classic_cool:

Gotowa jestes swietna w tym kamuflowaniu sie:classic_cool: nie , nie mamy po rowno:( bo 9900 wpis trafia sie raz na topick a nowa strona co 30wpisow:o dlatego postaram sie by 10 000wpis byl moj:classic_cool: :D a teraz nizkam poczytac i pewnie zjawie sie po \"m jak m\";) do poznej🖐️;)

Gość Ten od Biedronki
To narka Setuniu Cieszę się że moje nowe wcielenie sie podoba :classic_cool: Ja se jeszcze po zakupy skocze :classic_cool: Nawet sie tak tą robotą nie przejmuje, bo co by bylo z zajeciami ? Do napisania pozniej (ja rzecz jasna bede w innym wcieleniu :classic_cool: )

Gość kokosowe draże
Wszystko jak tylko sobie zażyczysz Setuniu :D Wszak ja spec od cateringu jestym :classic_cool:

Gotowa nie tlumacz mi jak dziecku takich oczywistych rzeczy!:D;) tak wczesnie z pubu wracac!toz to grzech!:D

Gotowa skad w Tobie tyle \"samodyscypliny?????????;) czyzbys miala ojca generala:classic_cool:?

Gotowa ale nie chodzilo mi o to , ze teraz tata general stoi nad Toba i kaze Ci pisac:D tylko o to , ze w dziecinstwie gonil do nauki itd innymi slowy socjalizacja:D ale skoro nie to sie pomylilam:D dobranoc:)

Gość Pęknięty Jeżu
Setuniu śpisz jeszcze? To ja od 6 rano na bazarku wystawałem :classic_cool: No ale chociaz parówki w Lidlu w słoikach zakupiłem :classic_cool:

Gość Kudłaty Leszczu
Pęknięty- nie pękaj :classic_cool: A moja Frania mi dziś kapuchy na obiad nie dała :o

Gotowa bylam z kolezanka ;) Kto tu sie leni, to sie leni!!:P Wczoraj \"obserwowalam\"ten topick:D

Gość la kukaracza
Setuniu ja sie zglaszam bo pisalas ze lubisz mrowkojady, szympansy i chomiki :classic_cool: Wolisz samcow czy samiczki?

hehehe Gotowa ja sie tego lasu nie boje tylko sama bojue sie chodzic ja ten las znam jak wlasny pokoj:P nie zrozumiesz mnie chbya:o :D Ja ,lubie wszystkie zwierzatka:classic_cool:

Gość la kukaracza
Rozumiem ze im wiecej tym lepiej? :classic_cool:

teraz ja nie rozumiem:o :D przeciez nie moge u siebie trzymac wszystkich zwierzat:P