Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotny ojciec

samotny ojciec

Polecane posty

Gość nigdzie nie wstaję
jeśli zahasłujesz nick nie możesz go już użyć na pomarańczowo - będzie tylko czarny. Więc jak udało Ci się zahasłować nick, a później pojawić się pod tym samym na pomarańczowo?

Gość a skąd ten
no włąśnie nic się nie różni więc nie powinien przejść bez hasła na pomarańczowo!

Gość nigdzie nie wstaję
Porównuję i nic. Chyba, że to jakiś chwilowy problem techniczny. Ale pomyślcie co to by była za rewolucja na Kefeterii - podszyw nieograniczony... [rozmarzyłam się]

Gość żeby nie ten dzieciak
No dzieciak jest twoją radością ale nie moją. Szkoda, bo jakbyś był solo to bym się pisała. Ale z przychówkiem to raczej nie. Powodzenia!

Dlaczego faceci twierdza, że kobieta leci na forsę i samochód????? jeżeli tak by było to większość facetów byłaby samotna :(

Gość na forse to nie
ale na faceta z dzieckiem chyba też nie :O

Gość jesteś małolata i takie masz
czy ja wiem - dla mnie to trochę jak malutka siostra, przecież matki jej żadna nie zastąpi. Fajna sprawa. W innych okolicznościach bym się pisała.

ale wiekszasc facetow czuje sie smotnie, jest ich wielu...wlasnie na faceta z dzieciakiem kto poleci??

Np. kobieta z dzieckiem, alebo samotna, która sama nie może mieć dzieci. Albo lubi dzieci i jeżeli pokocha ciebie to pokocha tez twoje dziecko.

wiem ze matki zadna kobieta nie zastapi ale w niepelnej rodzinie dziecku bedzie ciezko zyc, ja jej moge nie wystarczyc

tak mysle , mialem zwiazki z kobietami z dziecmi. corka byla i jest zazdrosna o mnie wiem ze jest jej ciezko ze tylko mnie ma

Masz rację. Jest wiele samotnych kobiet w twoim wieku. Myślę, że część z nich potrafiłaby zaakceptować twoje dziecko. W końcu samotne matki czasami też wychodzą za mąż. Dlaczego to nie miałoby działać w druga stronę?

Gość tylko babka
z własnym dzieckiem, samotna to raczej nie. Mamy szukasz sobie dla dzieciaka? Mam 28 lat ale na coś takiego bym nie poszła.

Gość jesteś małolata i takie masz
tylko babka - spadaj raszplo :O Chyba naturalne, że szuka kobiety dla siebie i "macochy" dla dziecka. Aleś głupia babo :P

Gość tylko babka
nie przeszkadza mi. Ogólnie. A chcesz mieć drugie? Bo ja chcę mieć własne. I co wtedy?

przeciez nie bede zyl z kims kogo bym nie kocham, to byloby do bani...szukac mame dla dziecka na sile?? to do mnie nie podobne . czy znajde swoja milosc jutro czy za 5 lat ..bede czekal

wiem o co chodzi , masz wlasne zycie , wlasne dziecko...co moge napisac, zycze ci szczescia

To naturalne, że chcesz nie tylko żony dla siebie, ale również matki dla dziecka. Sam się martwiłeś, że dziecko zyje w niepełnej rodzinie.

i do tej pory sie martwie , jesli kobieta ktora kiedys poznam takze bedzie miala dzieciaka to dla mnie to bedzie bardzo mile... bo bede wiedzial jak ciezko jest samemu. dziecko z mojej strony nie stanowi zadnej przeszkody...moze moja corka bedzie miala braciszka lub siostrzyczke . kto to wie

Gość szuka .........
dla cudzego dziecka wstawać w nocy? Prać brudne ciuchy? A własne? Chcesz mieć drugie? Z tą kobietą?

Gość samotna 28
samotny: znam z zycia sytuacje facetow takich jak ty, zobaczysz, trafi swoj na swego, nadejdzie jeszce ten moment, nie wazne czy tez kobieta po przejsciach czy nie, tu chodzi o MILOSC, pamietaj jednak nigdy nic na sile, nigdy zwiazek z rozsadku: musi byc to COS jestem w podobnej sytuacji, wychowuje corke, rozne zwiazki mam za soba i jednego sie nauczylam: liczy sie tylko i wylacznie szczere uczucie, jesli tego nie ma, trzeba isc samemu przez zycie i pokazac dziecku ze mozna byc szcesliwym czlowiekiem samemu! trzymaj sie!!!