Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotny ojciec

samotny ojciec

Polecane posty

dzieki samotna za wsparcie , wlasnie tego potrzebowalem...staram sie byc usmiechniety i isc przez zycie z podniesiona glowa, ale wiesz ze czasami czlowiek lapie rozne doly i wtedy jest mi smutno

Gość ja i dzieci
Milutki29...wiem,ze ciezko! Sama wychowuje dwoch synow,ale to jest nasze zycie. radzimy sobie roznie...Ja juz nie szukam nikogo, bo za stara jestem na ukladanie na nowo zycia!!!!!!! Tobie sie uda! Tylko nic na sile!!! Powodzenia...Pozdrawiam!!! :-)

Gość samotna 28
aaaa wiem wiem doskonale to znam:) wiesz nie chcialam cie spesjalnie pocieszac hihi...taki moj punkt widzenia

Gość samotna28
tez mnie czasem to dopada i dalabym wiele zeby KTOS przy mnie byl...ale wtedy przypominam sobie te momenty kiedy ktos byl...ale byl to niewlasciwy czlowiek.i ciesze sie z tego co mam

ale nie mozna zyc przeszloscia. to ze kiedys cie ktos przytulal a pozniej byl inny to nie znaczy ze nowa osoba w twoim zyciu bedzie taka sama

Gość samotnaa 28
jal najbardziej sie z toba zgadzam, mialam na mysli to ze tio nie byly trafne wybory z mojej strony, bo wlasnie bardziej szukalam kogos i kazdy facet ktory zaakceptowal fakt ze mam dziecko, juz byl "dobry"...a to jednak nie wystarzy...teraz to wiem:)

trzeba czasu by poznac druga osobe, i to dlugiego czasu. nie 3-6 miesiecy bo to za krotko. tez mialem w zyciu upadki, czulem sie kochany i szczesliwy ale wyszlo inaczej

Gość samotnaaa28
no widzisz...tak to zycie sie kraci, jedni maja pieknie cacy od razu...inni dlugo dlugo musza sie turlac:) ale trzaba isc do przodu, jak to mowia i nie ogladac sie do tylu, bo nam z przodku kts przyje***:)

tak, nie ogladac sie do tylu...z tylu zostawiamy wspomnienia, zdjecia i inne... a my idziemy do przodu z podniesiona usmiechnieta glowa

Gość samotnaa28
no wlasnie!!! tak trzymac prosze pana!!! trzymajmy sie tej opcji!!! :):):) naszym dzieciakom biedzie lepiej widzac po nas ze jest naprawde ok...moze troche inaczej niz maja ich koledzy....ale przez to czasem bywa weselej!!!

Gość M.......................
cześć jestem szalenie samotną 26latką z centrum polski ;o*

Gość baju baju jestem w raju
milutki i tak jesteś w leprzej sytuacjii niż kobieta z dzieckiem lub z dziećmi tak jak ja, na taki twój układ jeszcze nie jedna może pujśc dziecko masz już odchowane nie jedna kobieta która na prawde cię pokocha i tak samo może pokochać twoje dziecko, czytam tu wypowiedzi niektórych pań i śmiać mi się chce ale są jeszcze normalne kobiety które szukają miłości i dziecko nie jest przeszkodą przynajmniej ja taka jestem i tak myśle:)gożej ma kobieta taka jak ja choć 28 lat na karku dorobek dwujki dzieciaków w wieku 6i8 lat każdy facet owszem podobam się itp ale tylko na przygode czy romans już nie mam sił na szukanie bo wiem że sama już będę z moimi chłopakami

Gość Antis
Drodzy Tatusiowie Jestem studentką ostatniego roku kierunku Nauki o rodzinie. Robię badania do pracy magisterskiej na temat postaw wychowawczych samotnych matek i ojców. Jeśli znajdziecie chwilkę to proszę, pomóżcie mi w badaniach wypełniając ankietę: http://www.ankietka.pl/ankieta/46924/postawy-wychowawcze-samotnych-matek-i-ojcow.html Dziękuję z góry za wasze dobre serduszka :)

Gość Antis
Drogie Mamy i Drodzy Tatusiowie Jestem studentką ostatniego roku kierunku Nauki o rodzinie. Robię badania do pracy magisterskiej na temat postaw wychowawczych samotnych matek i ojców. Jeśli znajdziecie chwilkę to proszę, pomóżcie mi w badaniach wypełniając ankietę: http://www.ankietka.pl/ankieta/46924/postawy-wychowawcze-samotnych-matek-i-ojcow.html Dziękuję z góry za wasze dobre serduszka :)