Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość safaria

do informatykóww!!!jaki kurs

Polecane posty

Gość safaria

witam słuchajcie jesli sie orientujecie napiszcie jaki kurs informatyczny warto skończyc aby muc zdobyc prece w usa...ja własnie jestem po pierwszym semestrze CISCO CCNA ...możę macie jakieś informacje na ten temat

Gość piesludwiki
Robisz kurs pod pracę w USA ? :D A serio, to jak chcesz być dobrym adminem sieci (to odnośnie tego "sisienej"), to skończenie kursu(-ów) to trochę mało. Musisz zdobyć praktykę w jakiejś firmie lub na uczelni i być stale na bieżąco (czyli na poczatek dziennie 2 godz administracji i 6 godz przeglądania tematycznych forów i grup dyskusyjnych :D) w sprawach dotyczacych zabezpieczeń i metod ataków na sieć.

Gość susan vega
odnawiam temat, bo wydaje sie ciekawy. Tez zastanawiam sie nad cisco.

Jeżeli jesteś na CISCO to nie mogłaś lepiej wybrać. I jak to skończysz rynki zagraniczne będą stały dla Ciebie otworem

CCNA jest bardzo dobrym pomysłem, ale to tylko podstawy, po CCNA zrób CCNPo CCNE nie wspomne i dopiero wtedy rynki będa stały dla Ciebie otworem

Gość susan vega
no a jak to jest z tą pracą w PL, gdy są umiejetnosci to na płeć chyba nie patrzą ? No i nie wiem, czy ciężko jest z zaczeciem pracy w zawodzie administatora po kursach i bez praktyki ....

Gość susan vega
podnosze:)

bez praktyki zapomnij, chyba ze na rozmowie wykarzesz sie taka znajomoscia wszystkiego ze im szczeki opadna :P generalnie jesli chodzi o branze informatyczna , to praca w polsce jest i to dosyc dobrze platna :) ale po schodkach do celu. Po samym kurscie nie wazne czy to cisco czy nie, nikt cie administratorem nie zrobi :P

Gość rozne punkty
czyli musze zaczynac od praktyk... ;/ trylko ze ja juz mam swoje lata i trza mi zarabiac a nie praktykowac:( chyba ze sie wydam za mąż bogato i bede sobie mogla praktykowac do 30 tki :)

Gość rozne punkty
while, a jak u Ciebie bylo z zaczeciem pracy w zawodzie? jakies darmowe praktyki, czy co?

Gość rozne punkty
up:)

Gość rozne punkty
:-)

Być może jest ktoś kto chce o tym porozmawiać, więc podnoszę bo \"ciekawy temat\".