Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arindaaaa

Nafta Do Wlosów

Polecane posty

Gość Arindaaaa

jakie sa wlosy dzieki nafcie do wlosow?????i czemu ona sluzy???/

Gość ciekawskaaaa
a gdzie mozna ja kupić? miałam kiedyś ale, jakaś odżywke z naftą i wcale nie pomogła :(

Gość Arindaaaa
w aptece mi fryzjerka powiedziala i chcialabym wiedziec czy jest dobra i czemu sluzy

Gość misiakasia
Jeszcze nie wiem jak działa, bo zastosowałam ją tylko raz,a z tego co wiem ona przynosi efekty dopiero po długotrwałym i regularnym stosowaniu. Ale spiszę Ci z butelki opis: Poprawia ukrwienie cebulek włosowych, wzmacnia włosy, nadaje połysk, zapobiega ich wypadaniu i rozdwajaniu, usuwa łupież. Szczególnie polecana do włosów przetłuszczających się. Pozdrawiam :)

Gość moja znajoma
stosowala regularnie i wlosy miala super - geste i blyszczace

Gość a drogie to jest
??

Gość misiakasia
ok. 6 złotych.

Gość ok 4-6 zł
w większości aptek, efekty super, ja stosuje od roku, sa błyszczace, geste i w ogóle super, sa z rónymi ddatkami, witaminami, olejkiem rycynowym z czarna rzepa albo np pokrzywa:)

kiedys uzywałam ale cos mi sie kojarzy ze ciężko to było zmyc z włosów........

Gość endi
Witam! kiedyś uzywałam nafty i chyba do niej wróce robiłam taką maseczke: łyzka nafty, zółtko, łyzeczka ciepłej wody i to nakładałam na włosy po 30 min spłukiwałam włosy były zdrowsze, lśniące. polecem nafte z witaminami a+e odradzam z olejkiem rycynowym włosy wyglądały na tłuste

Gość lilinka19
Na mnie niestety nafta nie działa, a podchodziłam do niej już wiele razy. Stosowałam samą naftę, którą po pół godzinie zmywałam, jak i ówcześnie przygotowaną maseczkę, ale w żadnym wydaniu nie przyniosła najmniejszych efektów.

Ja stosuję naftę od wielu lat:D i robię płukankę - po umyciu kilka kropelek do miseczki z letnią wodą. Włosom to służy:D Dobrze działa też maseczka z majonezu, można zrobić samemu lub użyć tego ze słoiczka, do sałatek, też się spisuje:)

Gość emma-quick
ja mieszam nafte z olejkiem ryzynowym i żółtkiem jajka. taka papke nakladam na wlosy na 20min, potem myje glowe. wystarczy raz w tyg. duzo mniej wlosow mi wypada, a bylam przerazona, bo mam 20 lat i juz widac bylo w niektorych miejscach delikatne 'łyse' fragmenty na skorze glowy :(

Gość endi
napiszcie jakie działanie ma majonez? nakłada się tylko na same końcówki?

majonez intesnywnie nawilża. Ale ja wyprobowałam raz i więcej nie powtórzę, włosy ciężko było spłukać, a potem dziwnie się układały i szybko przetłuściły :( ale polecam naftę kosmetyczną, kosztuje ok 5 zł, starcza na długo. Ja stosuje raz w tygodniu. Pozbyłam się łupieżu, włosy dłużej są \"świeze\", ładnie się błyszczą. No i nie wypadają :) Kupuję z dodatkiem olejku rycynowego - troszkę mi przyciemniło włoski :)

Gość atiiiiiiiiiiiiiiii
ile tej nafty zeby wlosy nie byly zbyt tluste? a potem myjecie ejszcze szamponem?