Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szafirka

Czy warto kupic krem z La Roche..HYDRAPHASE XL ?

Polecane posty

Chcialabym sobie kupic dobry krem do cery suchej.No i zastanawiam sie nad tym?Ostatnio mialam z VICHY THERMAL S2 dobry dosyc,ale chcialabym zmienic Nie sa za tanie te kremy moze ktoras z Was ten miala.A moze polecicie cos innego?Tak do 80 zl Dzieki z gory

od dluższego czasu uzywam Hydraphase o konsystencji lekkiej. O ile mi wiadomo różnica miedzy \"zwyklym\" a XL polega tylko na tym, ze XL posiada filtry. Mam cere mieszana, bardzo trudno jest mi dobrac odpowiedni krem, poniewaz po wielu wyskakuja mi niemiłe \"niespodzianki\". Za to ten jest rewelacyjny, szczerze polecam:)

Gość anulkas
Hydraphase XL jest super ale Tobie poleciłabym Hydarphase Riche specjalnie dla skóry suchej. Ten również ma filtry ale o niższym faktorze. Idealanie byłoby gdybys w którejś aptece dostała próbkę. Ale skoro piszesz, że zadowolona byłaś z Vichy to La Roche na pewno Cie nie zawiedzie. Ja używam kosmetków tylko tej firmy.

Gość merioza
Poszukaj sobie go na www.wizaz.pl w dziale kwc.

tak na vizazu czytalam Anulkas a jakie jeszcze kosmetyki t ej firmy polecasz? bo ja uzywalam tylko wody termalnej,super

Gość Ja bym ci polecila
mleczko do demakijazu. Doskonale, zreszta tak samo jak kremy. Moim zdaniem (tez mam problemowa cere sucha) La Roche jest lepsze od Vichy, chociaz Termal 2 jest spoko.

Warto! Mam teraz Riche i jestem bardzo zadowolona a XL używałam latem. Mnie się sprawdza mimo, że mam cerę mieszaną i wydawać by się mogło, że będzie za ciężki. A używałaś kiedyś kosmetyków kolorowych La Roche Posay? Też są godne polecenia, szczególnie podkłady i pudry! Mleczko jest też fajne. Ze względu na moje problemy używam Effaclar i też sie sprawdził, nawet lepiej od Vichy.

Gość anulkas
Szafirka przepraszam ,że ta późno. Z pewnością dokonałaś już zakupu.Ale jeżeli chodzi o kosmetyki z La Roche to polecam tonik Hydraphase - on naprawdę nawilża. Ja aktualnie używam ActivC dla skóry suchej i Activ C pod oczy. Buzia po nim robi się taka promienna i świeża. Woda termalna zawsze rano po przebudzeniu. A co do kosmetyków kolorowych - podkłady są super pod warunkiem że dobrze dobrane. Mają też w swojej ofercie serie do kąpieli - stosunkowo drogie ale jak ktos ma problem z bardzo suchą skórą i nie zwraca uwagi na zapach ( charakterystyczny dla masła Karite) to są idealne. Ja polecam