Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxx9000

wysokosc alimentow

Polecane posty

Gość xxx9000

Witam mam pytanie czy podczas ustalania wysokosci alimentow brane sa tylko pod uwage zarobki czy tez wydadtki ktore sa ponoszone co misiac. mam tu na mysli oplaty zwiazane z mieszkaniem , kredyt mieszkaniowy, itp. a dokladnie tydzien po sprawie na ktora ide bede bral slub a moja przyszla zona jest w ciazy. czy sad bierze takie rzeczy pod uwage? bo jak by nie patrzyc bedzie ona teraz na moim utrzymaniu. a jest cos takiego jak minimum ktore przypada na jednego czlonka rodziny? za wszystkie odpowiedzi serdecznie dziekuje i pozdrawiam

Gość xxx9000
niekt nic niewie?

był juz taki temat, wysokosc alimentów, dośc szeroko rozbudowany, poszukaj i tam spytaj o wsparcie, Po co powielać topiki i pisac o tym samym?

Gość oishfkshv
nie chcesz na wlasne dziecko placic?? faceci to frajerzy najpierw robia dzieci a potem nie ma kto je utrzymywac //////// do dupy z facetami............ jak spisz z kims to licz sie z konsekwencjami,,,, za 200 złotych dziecka nie utrzyma sie..... a jak wiadomo zwykle kobiety za duzo nie zarabiaja

Gość jak dla mnie
ciebie moze na tym swiecie nie byc, mozesz pasc z glodu, ale twoje dziecko ma miec wszystko czego potrzebuje na czas. a jesli nie umiesz o to zadbac, to se chuja odetnij. widze 1 : zrobisz wszystko , by jak najmniej placic fiucie.

Gość jd cqvio
ja dostaje 430 zl ojciec jest oficerem policji i to jest minimum czyli 15% jego pensji

Gość to okropne
15% brutto czy netto?