Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuskusek

dłubanie w nosie!

Polecane posty

Gość kuskusek

hej! może to nie jest problem ale brat mojego faceta dłubie nałogowo w nosie , a ja wprost nie moge tego znieść. Mieszkamy w jednym domu jem razem obiady. chłopak ma 23 lat, po obiedzie sobie siedzimy powiedzmy cos oglądamy a on ciągle dłubie i długie tak głęboko , czasami mysle że te paluchy mu uszami wyjdą!. Dziwie sie że nikt ani rodzice ani jego brat nie zwróci mu uwagi. To straszne przecież to nie małe dziecko! Wiem że czasami jak nas nie ma w domu to on schodzi do nas i ogląda tv, mn ie to strasznie obrzydza jak sobuiie pomysle że on to strzepuje u mnie wdomu! Fuj! nie moge tego znieśc czasami mam ochote cos powiedzieć, niby żartem odkąd gon poznałam to to samo siedzi przed Tbv i dłubie w nosie! dotego mlaska, odbija jus ie i to w trakcie jedzenia! okropność!!!! No i powiedźcie mam mu zwrócić uwagę??? Ja wogóle strace apetyt przez niego koszmar! Najgorsze że wogóle nikt ni zwróci mu uwAGI? DOROSŁY CHŁO9PAK , MOI RODZICE DAWNO BY TO ZROBIKLI, NIC DZIWNEGO ŻE MA 23 LATA A LADKI W ŻYCIU NIE MIAŁ!

skoro wiesz, ze rodzice by tak zrobili to dlaczego Ty nie mozesz? naucz prostaka kultury i juz, to jemu sie zrobi glupio, nie Tobie :D powiedz mu,ze mozesz uzyczyc lopaty skoro nie siega :D:D

współczuje. Nie czaj się i po prostu powiedz mu co o tym sądzisz. Ja bym tak zrobiła.

Powiedz mu tak : \" jak się dokopiesz to ich pozdrów \" :D Zartem, ale moze zadziała. :)

Gość kuuuskusek
i tak jest juz 4 lata, chyba mu powiem bo nerwowo nie wytrzymuje, czasami gapie sie na niego nachalnie żeby cos skumał i sie powstrzymał a on nic albo jest tepy albo ma to gdzieś (siedze przy stole przy nim)

Gość okropność
moja tesciowa, z ktora mieszkam tak robi, az tam cos tak ciapcia - taki dzwiek, moj na nia krzyczy , zwraca jej uwage a ona sie drze ze w nosie jej zabrania dlubac. kiedys sie na nia zrzygam, ale wiecie - to wielka pani bo kilkadziesiat lat temu mature zdala, przeczytala pare romansow i jest wielce madra i inteligentna.

Gość okropność
ale to prawda.wkurza mnie jeszcze jak ide ulica i facet albo babka potrafia smarknac czlowiekowi pod nogi. ale moja tesciowa jest nie do pobicia.widzi i wie , ze tego nie toleruje pod zadnym wzgledem, a siada kolo mnie i dlubie, albo ciagnie nochem zamiast go wyczyscic chusteczka albo papierem. do kuskusek--------- nie umiem z tym walczyc, rozumiem twoj problem , bo to nie jest blahostka, tylko zewszad otaczajaca obrzydliwosc.i czego by nie powiedziec takiej osobie, to jej reakcja jest obraza, ze czegos jej sie zabrania, a ona nie widzi w tym nic zlego.

Gość no to masz problem
dziwie sie że chłopak ma tyle lat a rodzice ni male dzieci 2, 4,5 letne nawet młodsze się za to gani!! Kompletne brak krytycyzmu wobec dziecka no i siebie

Gość no to masz problem
poważny!!!!