Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uudsgf

dlaczego lekarze tak chetnie przypisuja tabletki

Polecane posty

Gość uudsgf

a wrecz namawiaja zeby je brac a glupie babki biora to swinstwo bo oni maja super wakacje i inne profity od firm farmaceutycznych i beda namawiac na to

Gość z lekarzami
to tak jak z nauczycielami i księżmi- 1 na 10 ma powołanie i wie co robi. z czymkolwiek nie pójdziesz do lekarza to zawsze przepisuje antybiotyk- dlaczego- bo na wszelki wypadek, bo się przyzwyczaili do starych babć, które jak nie dostaną antybiotyku to są chore, bo samym lekarzom nie chce się mówić co zrobić by zwalczyć niektóre dolegliwości inaczej niż za pomocą antybiotyku, bo nie SA pewni co nam jest –to antybiotyk i tyle, bo naj łatwiej jest załadować delikwentowi antybiotyk- lenie i konowały. A prezenty od firm farmaceutycznych, których podobno nie biorą (śmiech na sali) też odpowiednio motywują

Gość kolejnaaaa
słuchaczka Radia M... ;)

Gość uudsgf
zadna sluchaczka czemu wy zawsze kojarzycie kogos kto jest przeciwny tabletkom jako jakiegos ortodoksyjnego czlowieka ktroy tylko slucha radia i ono mu ksztaltuje mentalnosc otoz tak nie jest jestem sobie normalna 24 latka ktora tych tablet nie brala i nie zamierza mam meza i jakos sobie radzimy bez tablet poza tym moj m jest przeciwny zebym ja sie tym trula ja rozmumiem rozniez ze takie tabletki sa czasem pomocne i sa lekiem na jakies dolegliwosci wiec jak najbardziej jessli sa lecznicze to trzeba brac ale bez przesady mlode dziewczatka juz sie tym truja a za kilka lat beda mialy problemy z zajsciem w ciaze bo taki jest tego rezultat tylko nikt o tym glosno nie powie