Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bergamotka_79

OLAY

Polecane posty

Gość Bergamotka_79

witajcie stosujecie kosmetyki tej firmy? czy są warte swojej ceny? czy zauważanie zmiane stanu skóry? narazie uzywam próbke jednego kremiku i jestem zachwycona, jakie są wasze wrażenia?

Hej:) Ja mialam krem na noc i bylam baaardzo zadowolona naprawde polecam:)skóra byla taka mieciutka i gladka pozdrawiam

Ja miałam krem na noc - próbkę z jakiegos pisma. Niestety chyba był za mocny, dostałam po nim jakichs zaczerwienień na twarzy. w sumie to swietny pomysł z tymi próbkami, każdy moze wypróbować czy dany kosmetyk odpowiada jego skórze czy nie bez inwestowania w cały słoiczek, który moze ewentualnie wylądować w koszu.

Gość Bergamotka_79
ta próbeczke to chyba wszystkie mamy :) ale jestem ciekawa czy używałyscie kremików z serii complet care, w sumie cena nie jest az tak bardzo wygórowana 25 -30 zł, mozliwe ze sie skuszę ....

Gość nova9999
Witam!!! Używałam tej serii i byłam bardzo zadowolona!Bardzo dobra jest też intensywnie nawilżająca emulsja do skóry suchej, w buteleczce. Cena jest dosyć wysoka, ale warto. Zaznaczam że mam suchą skórę!!! Są jeszcze kremy tańsze z czarnym znaczkiem, ok. 20 zł . Ale te nie są już tak dobre! Pozdrawiam

Gość uuuuuuuuuuuuu p

Gość iwonka00
czytam te wasze wypowiedzi i jestem w szoku.Jak tylko pojawily sie kosmetyki tej firmu w Polsce to myslalam,ze to jakis zart i jeszcze w dodaku taka cena! Dziewczyny powiem wam cos-bedac na wakacjach za granica widzialam kosmetyki tej firmy (wszystkie) w sklepach hmm.. jak by to powiedziec, jak u nas po 4 zl, kojarzycie? Zwrocilam uwage na krem i kosztowal przeliczajac na nasze- dokladnie 6 zl.. Nie wiem, o co chodzi i znajac ich jakosc odradzam, bo gdyby byly takie rewelacyjne, nie bylyby w tego typu sklepach.

Gość u nas w polsce
te kosmetyki sa w cenach kosmetyków typu avon, Garnier, a nawet loreal, w wersjach pielęgnacji podstawowej cena na pewno gra rolę, uzywałam tylko próbek i jestem zadowolona z naszej np niższej półki kosmetyki typu ziaja (kremy) wg mnie nie nadaja sie absolutnie do jakiejkolwiek pielegnacji, chyba ze dla nastolatek oczywiscie nie mozna porównywac Olay do np estee lauder, czy lankome, biotherm...

Gość u nas w polsce
lancone.. :P

Gość weźcie mnie nawet
nie rozśmieszajcie mówiąc że między jakością kremów są takie różnice.. Używałam kremów np Ziaji, Kolastyny, z droższych Vichy a z najdroższych Clarins i wiecie co? Szkoda pieniędzy, naprawde nie widze różnicy między nimi... Spróbowałam z ciekawości. Uważam że są inne rzeczy na które mogłam wydać te kase