Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutasek ...

MAm dosyc!!!!!

Polecane posty

Gość smutasek ...

Czy znajdzie sie tutaj kobieta ktora ma w talii ok 60 cm a za przeproszeniem dupe ma wielka jak szafa??!!! Nie wiem co z tym zrobic..Chcialabym miec mniejsze biodra...

Gość ależ pokochać
bo może uda Ci się zrzucić parę kg, ale rodzaju figury i tak nie zmienisz.

Gość a ja mam
wąskie biodra a wielki brzuch, wrrrrrrrrrr walic to

Gość agata26
ja mam waska bardzo tralie i szczuply tulow , brzucha juz prawie nie mam ;P dodam ze jestem za granica gdzie sie szybko tyje;) ale juz schudlam i niemala pupe ale moj facet ja lubi i sie nie przejmuje figura bo lubie ja i siebie i slysze ze jest ok;)

Gość ja mam i też mam dość
62cm w talii, a w dupsku 90cm, porażka:O

Gość 135790
ja tez mam podobnie jestem bardzo szczupla ale moj tylek jest nieproporcjonalny do figury i nawet nie ma co sie odchudzac bo z czego???z kosci???

Gość agata26
dziewczyny dajcie na luzz to sa kobiece figury i bardzo pozadane ;) tylko zaakceptujcie siebie i bedzie ok bo i tak tego nie zmienicie

Gość Atomowa_Betty
fajne figury macie, nie ma co sie zalamywac!

Ja mam taką figurę, bardzo wąska w talii o okrągły tyłek..ale w zasadzie nie narzekam. Tylko większość spódnic to koszmar...albo za szerokie w biodrach albo ostają w pasie :)

Gość czikorita
yez ma 65 w pasie i 92 w biodrach ale jak sie rozbiore to wyglada to bardzo fajnie bo takie duze wciecie sie podoba bardzo faceta,chyba ze macie problem z udami tzw.boczkami bo one nieraz wystaja bardzo u niektorych kobiet i to juz nie jest fajne...

Gość a ja uważam
szczupła talia jest piękna, co wolałybyście być jak nieociosane klocki?. Kobieta powinna mieć ładne wcięcie. Problem mają te bez talii a nie Wy!

Gość millllllllllllllllllllla
58(!)talia i 89 biodra.do tego 160 cm wzrostu;)taka klespsydra mała.kiedys walczylam z ta dysproporcja(szczupla gora-dół...hmm mniej szczupły:D)ale teraz sie z tym w pełni pogodziłam.podoba sie mi podoba sie facetowi to na co narzekać.co prawda modne falbaniaste spodnice i inne takie wynalazki sa nie dla mnie bo wtedy to juz w ogole tylek jak szafa ale radze sobie z tym kupujac zawsze proste klasyczne dopasowane(nie obcisle!)spodnie lub spodnice.szaleje z bluzkami sweterkami bolerkami itp.coz taka moja budowa taka moja uroda i tyle;)

Gość ale pierdolicie.............
a ja mam 60 cm w pasie i 93-94 w biodrach i żyję:p

Gość prett
smutasku...wszystko ejst ok, ja mam tak samo:) taki nasz urok..;) ale nie martw się, wystarczy poćwiczyć pośladki i zrobisz z nich swój największy atut:)

Gość fajnnie masz
Kobieto!!! Jak to mawia mój kolega: "Fajny masz ass...!!" Tylko się cieszyć z tego, faeci to lubią! Ja za to mam posladki płassskie... Brak dupy totalny... :P