Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość felicita

czy mogę uwodzić chlopca 7 lat młodszego?

Polecane posty

Gość ta młodsza
ja mialam meza starszego od siebie. i co? odszedl do starszej ode mnie. nie ma regul - wiek nie jest wyznacznikiem powodzenia w zwiazku.

Gość a ja wam powiem
Tak ja wiem ,że tutaj jest tego nie widac musicie uwierzyć mi na slowo :)(Dla bardzo ciekawskich wysle zdjęcie ) Jestem atrakcyjna kobieta jestem w stalym zwiazku Mam dobrze prosperujacy własny interes oprócz tego zajmuje sie sportem (jestem też instruktorka fitness ) I moge miec u swojego boku partnera 10 lat i wiecej młodszego i to nie ja będę dumna tylko oni ,że mogą się pokazać z taka kobietą . Temat przerobiłam 3 lata temu i powiem ,że zawsze kobieta u boku takiego mlodego mężczyzny bedzie się czuła żle ta różnica wieku powoduje ,że czujemy się staro (choc na początku jest ten impuls ) Jezeli drogie panie nie chcecie sie rozczarować stawiałabym na związki z męczyznami DOJRZAŁYMI w pełnym tego słowa znaczeniu . Mężczyzni maja to do siebie ,że przeważnie doceniaja kobiety jak już sami są dorosli .

Gość felicita
dziękuję za wszystkie wypowiedzi :) nie boję się o zewnętrzny aspekt tej relacji - tzn. pierwsze oznaki starości, co ludzie powiedzą itd. On też nie należy do osób, dla których ważna jest powierzchowność. Ale oczywiście mam opory innej natury - może moralnej? czy ja go nie skrzywdzę zabierając mu młodość? bo wiem, że najpóźniej za dwa lata będę chciała urodzić dziecko... czy to w ogóle ma sens? :( uprzedzam wszystkich komentujących: nie zdradzi mnie, nie będzie oglądał się za młodszymi... nie ten typ, co do tego mam pewność... ale niestety tylko do tego :(

Gość felicita
no i najgorsze, o czym do tej pory nie wspominałam, bo bałam sie waszej reakcji: ma dziewczynę :o to mnie najbardziej powstrzymuje, nie chcę rozbijać tego związku (choć on i tak pewnie niedługo juz potrwa) I wiem, że gdybym bardziej się postarała (uwodziła) to zakochałby sie we mnie z kretesem.. myslę, że już jest zakochany :P tylko ja na razie gram twardzielkę i trzymam go na dystans - nie chcę sie przyznawać do własnych uczuć, boje się bardzo, że go skrzywdzę :(

Felicita, uwierz mi że starsze kobiety ( nie taki 40 - 90 xO ) bardzo pociągają facetów :) ja bardzo lubie starsze od siebie, czuje sie bardzo dojrzałym mężczyzną i chętnie moge się zapoznać z tobą bo widać że masz problem z tym chłopakiem, a ja wiem jak ci pomóc :)) (serio mówie) znasz mój Mail więc napisz :) obiecuje dyskrecje i natychmiastową pomoc ... jestem bardzo doświadczonym ogierem więc pomoge :]