Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienawidze facetów

nienawidze facetow, to kłamliwe zasrańce i już

Polecane posty

Gość Cos jest na rzeczy............
....nienawidze facetow.... Wazne ze humorek wrocil,a co do facetow to prawda zawsze lezy po srodku.Sama nie wiem co jest gorsze.......szowinistyczna swinia:) czy tez oferma,niemota,takie cieple kluchy.

Gość nienawidze facetów
masz racje - jak najdalej od cieplych kluch, fee

Gość Duda
TMT - jestes bardzo atrakcyjnym mezczyzna......zawsze mozna przewidziec co powiesz.....dajesz poczucie bezpieczenstwa.........;);). A co do facetow...ja spotykalam niestety z takich ktorzy mieli inteligencje emocjonalna bliska skarpet (liczac oczywiscie od ziemi). Ich trzeba wytresowac, ze sie jest wyjatkowa kobieta...... Tak powtarzac, az sie naucza na pamiec.......... nie liczyc ABSOLUTNIE, ze oni sie czegokolwiek domysla.... Nie domysla sie.

Gość nienawidze facetów
tak, to fakt, za to sie biorę. tresura.

dobra dobra... wszystko spoko, ale prawda jest taka, ze to nie faceci, a ludzie są do dupy.... a to, że wśród facetów znajdujemy więcej takich godnych pożałowania wyrostków, udupów i zjebów, to już nie jest niczyja wina. Jednak często stanowi to idealny powód do obrażenia się na wszystkich facetów przez niewieścią połowę świata... taaaak... dlatego właśnie.... NIENAWIDZĘ FACETÓW!!!!! ale mam nadzieję, że kiedys się to zmieni. Bo gdybym znała kogoś, kto byłby wspaniałym facetem, to pewnie mówiłabym zupełnie inaczej. Mało który facet przejmie się tym, co tu piszecie. Oni tlko postukają się w czółko, pokiwają główką i stweirdzą jednomyślnie, że to tylko o Waszej tragedii świadczy. pozdrawiam i ściskam serdecznie wszystkie kobietki- zbuntowane i podporządkowane.

Gość all right
Mądra kobieta ma miliony naturalnych wrogów: wszystkich głupich mężczyzn..hahaha

Gość lemoneczka
i kolejny raz sie przekonalam ze moj facet to egoista!!!!!!!!

W moim życiu jak do tej pory też były same złamasy. A mam już tych latek trochę. Nawet wyjątku od reguły nie spotkałam.