Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PrzyjaciolkaPrzyjaciela

Szukam dziewczyny dla przyjaciela!

Polecane posty

Moj przyjaciel ma 24 lata (w tym roku skonczy 25) i nie ma szczescia w milosci! Na pierwszy rzut oka wydaje sie, ze to pewnie on przebiera w dziewczynach, jest przystojny, wesoly... i wciaz sam. I ta sytuacja go dobija. To bardzo wrazliwy chlopak i pragnie tylko jednego - MILOSCI. Kolejne jego dzialania w tym kierunku koncza sie niepowodzeniem. Przez to jest coraz bardziej zdolowany i czuje sie samotny. To jest moj przyjaciel, znam go dobrze, rozmawialam z nim duzo na ten temat, i z reka na sercu moge Wam go polecic. Oczywiscie to nie musi byc od razu randka w ciemno ani nic z tych rzeczy, ale wiem, ze na kafeterii jest duzo dziewczyn, ktore tez czuja sie samotne, moze chcialby z nim na poczatku chociaz pogadac na gg? Moj kolega nic nie wie o tej akcji, ja po prostu nie moge patrzec na to, jak sie meczy, bo to jest pod kazdym wzgledem super chlopak! W dziewczynach nie patrzy na wyglad (no.. oczywiscie do pewnych granic), on tylko potrzebuje milosci i na nia czeka. Jezeli chcialybyscie z nim pogadac to moge Wam podac jego nr gg na mejla.

Gość a czemu sama sie za niego
nie weźmiesz skoro jest taki cudowny??

Gość ja mam dla neigo
dziewczyne ale skad on jest?

Gość nie chciałabym chłopaka
który ma przyjaciółkę!!!!!!!!!!!!! nie wierzę w przyjaźń damsko męską! :o

Sama sie za niego nie wezme, bo mam swojego chlopaka. On jest z kujawsko-pomorskiego, studiuje w toruniu.

Gość ja mam dla neigo
eee to odpada, ta dziewczyna jst z krakowa

do nie chcialabym chlopaka -----> to dobrze, ze go nie chcesz, bo ja nie chcialabym dla niego dziewczyny-zazdrosnicy :P

Gość nie ma takiej przyjaźni
:p może dlatego on nie może żadnej znaleźć? :p

Gość a czemu sama sie za niego
jesteś wspaniałą przyjaciółką a czy czasami On sie w Tobie skrycie nie podkochuje?? Moi koledzy (nie przyjaciele, zwykli kumple) twierdzą że chłopaki sie nie przyjaźnią z dziewczynami nez "powodu". Zastanów sie

Gość Anonimku ja mam wolną
25 lat, Wa-wa :)

eee... on sie we mnie nie podkochuje, bo po pierwsze jestem starsza od niego, po drugie mam faceta, a jak go nie mialam to nigdy miedzy mna a moim przyjacielem nic nie bylo oprcz przyjazni, poza tym od 2 lat przebywam za granica i nasz kontakt jest sporadyczny, czasem tylko gadamy na gg. Ja natomiast wierze w przyjazn damsko-meska poniewaz mam przyjaciol -facetow. I oni mi opowiadaja o swoich radosciach i smutkach zwiazanych z sercowymi sprawami, a ja im. Przyjaznimy sie od dawna w wiekszej grupie osob (dziewczyny i chlopcy) i oni sa dla mnie jak BRACIA.

Anonimku, a skad jestes i ile masz lat?

Warszawa to \"trochę\" daleko niestety :O Mam 25 lat i jestem z Górnego Śląska, PrzyjaciółkoPrzyjaciela.

Anonimku, to nie moje tereny niestety, ale zycze powodzenia, bo jest pelno samotnych dziewczyn... na Slasku pewnie tez :D

Gość ja szukam chlopaka dla siostry
ma 25lat

Do szukajacej chlopaka dla siostry, a skad jest Twoja siostra?

Gość ja szukam chlopaka dla siostry
podkarpacie

Gość singielka
ja jestem z warmińsko-mazurskiego, mozemy pogadac na gadu,ale nie wiem, czy to dobry pomysl,-moze on wolalby zebys sie nie wtracala?:)czasem dobrymi checiami mozna kogos zranic...

singielka, mozemy pogadac, moj gg to 448819, no wlasnie nie wiem czy to dobry pomysl, ale czytam tyle postow samotnych dziewczyn, a potem widze opisy mojego kolegi na gg i zastanawiam sie jak to mozliwe, ze jest tyle osob szukajacych milosci i nie moga sie spotkac! Tak sobie mysle, ze zanim dam ci jego nr gg to go zapytam czy moge. Jesli chcesz pogadac to pisz do mnie na gg, opowiem Ci o nim, Ty mi napiszesz cos o sobie.

Zapewne jest wiele samotnych dziewczyn w wielu zakątkach Polski, tylko trudno je dostrzec. Dzięki za zainteresowanie, PrzyjaciółkoPrzyjaciela :) Podkarpacie to już trochę bliżej, ale też kawał drogi :O

Gość pinkiwinki
ja w sumie też chciałabym faceta..... najlepiej z katowic....

Gość pinkiwinki
ale jakoś nie potrafie trafic ....... może jest tu jakiś milusi... juz mi samej szmutnawo..

Gość pinkiwinki
nooo katowice górą.... mieszkasz w pobliżu?

Gość Malenka aneczka
To dziekuje za takiego chlopaka, ktory sam nie potrafi zagadac do kogos na gg.....

Gość Malenka aneczka
To dziekuje za takiego chlopaka, ktory sam nie potrafi zagadac do kogos na gg.....

Gość Nie wpieprzaj się
w kogos zycie, jak ciebie ktos o to nie prosi. Sama sobie poszukaj odpowiedniego faceta idiotko Robi