Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość falowanka

Do dziewczyn, ktore maja falowane wlosy.

Polecane posty

Gość falowanka

Jakie macie fryzury? Ja od dluzszego czasu mam wlosy po ramiona i chodze w rozpuszczonych, albo zwiazanych, ale juz mi sie kompletnie znudzilo. Wlosy mam lekko falowane, nawet nie zawsze tak samo - bywa, ze raz bardziej, raz mniej. I nie wiem, jaka zrobic sobie fryzure. Chcialabym cos modnego, nowoczesnego, ale boje sie, ze jak je skroce, to sie bardziej podwiną i modna fryzurka zmieni sie w tragedie... Co radzicie?

Gość fujarkaa
ja mam falowanie ale nie jakos bardzo i mam wlosy do ramion,ale jak obciełam były krótsze i są mocno pocieniowane.Wygladają bardzo dobrze zarówno jak są wyprostowane jak i naturalnie falowane.:)

Gość czarna olivka
mamy 21 wiek czy nie słysząłyścieo czyms takim jak prasowalnica do włosów?Ja mam tez falowane a od 5 lat uzywam prostownicy i mam modna fryzurę.

Gość nie każdy używa prostownicy
:-PMnie sie moje FALOWANE włso bardzo podobają;)Mam fryzurke do ramion,włosy sa zadbane i puszyste;)Moglabym je prostowac,mam nawet prostownicę...ale nie robię tego,nie lubie,poza tym nie chce wygladac jak 90% lasek na ulicy czyli przylizane włosy wyprostowane prostownicą:-o

Gość moze dzis
ja mam krecone długie.tez juz mi sie znudziła ta fryzura ale jest efektowna i bardzo wygodna

Gość Fala
Ja też mam falowane włosy, dłuższe niż do ramion i wcale nie chce ich prostować. Noszę rozpuszczone, czasem koczek lub asymetrycznie upięte ozdobną spinką z jednej strony ;)

Gość ja takze mam falowane
włosy,nie znosze ich prostowac:-PPodobaja mi sie moje fale!!!!

Gość naturalne falowane
i krecone wlosy sa najpiekniejsze.Nie wiem po co ta moda na prostowanie:(

krótkie, do połowy szyi z przedziałkiem na i długą grzywka opadającą na prawe oko.

To używaj dalej tego swojego żelazka do włosów. Nie słyszałaś, że znowu modne są kręcone włosy? :P

Gość jala58
trzeba uzyc prostownicy

Gość jala58
trzeba uzyc prostownicy