Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość help me

akryle

Polecane posty

Gość help me

dziewczyny powiedzcie mi jak krok po kroku zalozyc paznokcie akrylowe....pierwszy raz zakladam paznokcie.prosze o fachowe rady :)p.s paznokcie zakladam na formach nie na tipsie :)

I sama chcesz je sobie założyć? To nie jest takie proste, po akryl szybko robi się twardy i trzeba mieć wprawę. No chyba, że masz płyn wolnoschnący. Musisz podłożyć szablon pod swój paznokieć i nakładać akryl. Później musisz go opiłować i nadać odpowiedni kształt.

Gość ja też chcecd
Ja też chcę nałożyć akryl ale bez tipsów. Chce w ten sposób utwardzić płytke. Powiedzcie jak i co kupić. A może są jakieś strony wyjaśniajace krok po kroku?

Radzę pierwszy raz zrobić to u fachowca i podpatrzyć jak to wygląda zanim sie spróbuje samemu. Czasem coś wydaje się bardzo proste a wymaga jednak wprawy.

Gość ewus2310
prosze opis jak sie ribi paznokcie zelowe krok po kroku??? czekam na odp

Gość ewus2310
prosze o odpowiedz na moja poczte ewus2310@interia.eu lub smsa na numer 501-969-238 jak sie robi krok po kroku paznokcie zelowe?????

Gość olka7111
Dziewczyny czy zwariowałyście!!!! Na pewno nie znacie podstawowych zasad przedłużania i stylizacji paznokci! Możecie zrobić sobie krzywdę... No, ale wasza sprawa.... Do nakładania paznokci żelowych i akrylowych przygotowują specjalne kursy. Absolutnie nie wolno iść na żywioł, bo można nawet stracić paznokcie! wszelkich rad chętnie udzielę pod nr gygy 4 5 0 2 5 2 4

Ja noszę żele ale nigdy w zyciu nie zrobilabym sobie ich sama :O Lepiej iść do kosmetyczki ... !!!!

Gość beauty nail
"STUDIO PIĘKNEGO CIAŁA" ul: Wańkowicza 1 lok U1 (22)89 437 89 511-766-994 www.pazurki.pl.tl www.studio-kabaty.pl MANICURE I PEDICURE -manicure-25zł, -manicure + malowanie - 30zł, -manicure+french-35zł -utwardzanie naturalnych paznokci - 70zł -uzupełnianie naturalnej płytki - 50zł, -parafina dłonie - 25zł, -pedicure - 45-80zł, -akryl na stopach - 90zł, -akryl na stopach french - 100zł, -akryl na stopach french fantazyjny (np: brokatowy) - 110zł, -parafina stopy - 30zł, TIPSY -tipsy akrylowe-100zł, -tipsy akrylowe french - 110zł, -tipsy akrylowe french fantazyjny (np. brokat) - 120zł, -tipsy żelowe- 110zł, -tipsy żelowe french - 115zł, -tipsy żelowe french fantazyjny (np. brokat) - 125zł, -uzupełnianie - 65-75zł, -zdobienia-5-10zł do każdej metody -naprawa 1go paznokcia - 10-12zł, -zdejmowanie - 30zł, -henna cała - 20zł, -regulacja brwi - 5-10zł. W skład zabiegu wchodzi: - dezynfekcja rąk własnych i Klientki - zmywanie lakieru - opiłowanie paznokci specjalnie dobranym pilnikiem -manicure biologiczny - przygotowanie płytki paznokciowej, odtłuszczenie płytki - zmatowienie powierzchni płytki - nałożenie tipsa w przypadku przedłużania na tipsie, zatracenie granicy - modelowanie według życzenia Klientki - nałożenie żeli bądź akrylu - wypiłowywanie – nadanie ostatecznego kształtu, wypolerowanie, nabłyszczanie - malowanie lakierem, preparatem utwardzającym, olejek. Wykonuję również: * tipsy french (z biała końcówką), * tipsy clear (zwane również: krystalicznymi, przezroczystymi, szklanymi) * tipsy naturalne * tipsy brokatowe * uzupełnianie metodą żelową i akrylową * utwardzanie żelem lub akrylem naturalnych paznokci * odświeżanie tipsów * naprawę uszkodzonych tipsów * zdejmowanie tipsów * manicure biologiczny (naturalny) lub mechaniczny (cążkowy) z malowaniem * zdobienia hologramowe (w zależności od kąta padania światła mienią się kolorami tęczy) * zdobienia ślubne, okolicznościowe - zdobienia na każdą okazję (cyrkonie, cekiny, bulion, brokaty, hologramy) *przemalowywanie paznokci