Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 orange*

Wezmy sie za siebie dziewczyny! Koniec z brzydka cera!

Polecane posty

Go艣膰 orange*

ja dzis poczynilam ku temu pierwsze kroki, kupilam drozdze, peeling enzymatyczny, masc cynkowa i mam zamiar wyleczyc buzke z syfkow i blizn po nich. I uda mi sie! :) Dziewczyny, wspierajmy sie w tym nawzajem! 馃尲

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 natiiiiiiiiii
ja mam to szczescie ze nic nie robie a cere ma jak mazenie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 orange*
jasne ze sie uda. cery moze nie mam tragicznej, ale wypadaloby o nia zadbac, tez jej sie cos od zycia nalezy :) zadna z was kobitki nie jest chetna do przylaczenia sie?

Udost臋pnij ten post

Ja bym by艂a ch臋tna...ale ja tak sobie ju偶 m贸wie od kilku lat...no ale razem jest ra偶niej:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 natiiiiiiiiiii
bardzo dobrew jest mydelko proteks jak mi wyskoczy pryszcz na twarzy albo plecach myje sie mydelkiem i zaras wszystko znika:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 orange*
jak sie razem odchudzaja, razem lecza, to my mozemy razem zadbac o buzki :) slyszalam, ze szare mydlo tez pomaga, ale jakos nie mam zaufania...

Udost臋pnij ten post

Dziewczyny jestem z wami, od jutra drozdze, proteks ( a gdzie to kupic i za ile????) mam benzacne, dobra by byla tez herbatka z bratkow. Laseczki tylko regularnie!!!!!

Udost臋pnij ten post

dolaczam sie! narazei zaczelam z drozdzami i peelingiem enzymatycznym. Wspierajmy sie nawzajem!

Udost臋pnij ten post

No to ja wam powiem:) by艂am dzi艣 u dermatologa i dosta艂am pr贸bke physiogelu - du偶o o nim czyta艂am, pare ma艣ci (w sumie 4) no i od jutra zaczynam walke o pi臋kn膮 cere:)a wy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wwwrrrrrrrr
ja yrgo praktycznie uzywam od dawna przez prawie caly czas,ale teraz dolaczam do tego picie wody mineralnej

Udost臋pnij ten post

a dro偶dze na maseczki czy do picia?z tym myd艂em proteks bym uwa偶a艂a..raczej nie na buzie a na plecy i na dekolt...aha i s膮 jeszcze takie tabletki DROMIN dro偶dzowe te偶 mam zamiar je kupi膰 i robie 3miesi臋czn膮 kuracj臋 jak apni dermatolog zaleci艂a:)

Udost臋pnij ten post

pij drozdze rozpuszczone we wrzatku i do tego rob maseczke z drozdzy. przed tym dobrze oczysc buzie - polecam do tego zel Dax Cosmetics, taki zielony z granulkami, rewelacja. Poza tym masc siarkowa z kwasem salicylowym na wagry, do kupienia w aptece, efekty swietne i szybciutko widoczne :) trzymajmy sie razem!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 komarcia
Jak wy to i ja, ale u mnie jest jeden podstawowy problrm. Dopoki nie przestane wyciskac zaskornikow nic mi nie pomoze. Ostatnio kupilam kremikow za 100zl ale i to mnie nie zastpopwalo. Na sesyjny stres najlepsze jedzonko i wygnatanie. Slowo sie rzeklo. Koniec dzisiaj z "dzibaniem twarzy" jak to okresla moja mama;-) Dbanie o cere czas zaczac;] Plan na dzis: nie dac sie skusic lusterku w lazience... jak wyjdzie, w czyn pojda inne plany:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gunia4217
KOMARCIA!to mamy ten sam problem-d艂ubanie.Ja mam przebarwienia i blizny.mam 30 lat od dw贸ch walcz臋 z cer膮,Nie wiem co si臋 dzieje jak bior臋 antybiotyk jest ok.Ale to przecie偶 nie jest wyj艣cie z sytuacji!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 orange*
dziewczyny, nie wiem czy na was to podziala, ale od kiedy zaczelam na nosek i wagry stosowac wlasnie masc siarkowa z kwasem salicylowym, to chcac dotknac nos w celu wyciskania tych paskudztw po prostu powstrzymuje sie myslac, ze ta masc faktycznie mi moze pomoc a ja 艂apami sobie tylko zaszkodze. ta masc kosztuje w aptece ok 2 zl, a jest rewelacja, naprawde. Trzymajcie sie babeczki 馃尲

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 k.p.
polecam gor膮co SUDOCREM. (chyba tak to sie pisze) w ka偶dym razie 艣wietnie goi syfy, jest bardzo delikatny, wi臋c wra偶liwa cera nie ucierpi. mi prawie ju偶 nic nie pozosta艂o na ciuce, stosuj臋 go juz jaki艣 czas, regularnie, wieczorami wcieram w "chore" miejsca. Swietne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 orange*
a mam pytanie, bo po zasuszeniu pryszcza robi sie taka nieladna skorka wokol niego, nie dosc ze nieestetycznie wyglada to jak sie na to nalozy jakis podklad zluszcza si strasznie. macie na to jakis sposob?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 selkie23
Tak, rzeczywicie sudocrem dzia艂a!!!R贸wnie偶 polecam, a na sk贸rk臋 wok贸艂 syfa polecam smarowanie kremem, nawil偶anie lub ca艂kowite wysuszanie ma艣ciami 偶eby szbciutko odpad艂a - np. tormentiol:))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciastko z kremem
Do orange* Mam pytanie jak zamawiasz t膮 ma艣膰?:> j膮 sie w og贸le zamawia? ;) czy idziesz i m贸wisz " poprosze masc siarkowa z kwasem salicylowym"? ;) a moze ma to jak膮s swoj膮 nazwe???? :)

Udost臋pnij ten post

Dziewczyny ja ju偶 od lat walcz臋 i nawet sie udaje. Niestety dbanie o 艂adn膮 cer臋 wi膮偶e si臋 z comiesi臋cznymi wizytami u dermatologa oraz zostawianiem w aptece gigantycznych kwot. Jednak cieszy mnie, 偶e nie musze ju偶 zamartwiac si臋 krostami. Polecam r贸wniez cotygodniowe peelingowanie twarzy i koniecznie nawil偶anie (np. maseczkami).

Udost臋pnij ten post

Onka powiedz co艣 wi臋cej o wizytach u dermatologa i o tym co kupujesz w aptece, 偶eby walczyc o 艂adna cere!:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 orange*
ciastko z kremem - wiec idziesz po prostu do apteki i prosisz o najzwyklejsza w swiecie masc siarkowa z kwasem salicylowym, to w takich malych pudeleczkach jest, ok 2 zl kosztuje. :) do dermatologa nie mam chyba potrzeby sie wybierac, to ja jestem winna pojawianiu sie syfow, bo bez przerwy je wyciskalam albo dotykalam buzi i przenosilam bakterie. buziaki:)

Udost臋pnij ten post

ja tak walcze juz 10 lat mam caly zestaw do twarzy z garniera zel tonik krem do tego brewoxyl+pasta cynkowa+dermatol+tribiotic+acnofan+no scar+jakias kuracje antytradzikowa z avonu+propolis=dzien i noc posmarowana jakims cudem......szkoda ze nic nie dziala aha do tego lykam tabsy diane...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 orange*
prosze bardzo :) 馃尲 piszcie dziewczyny co wam pomoglo co stosujecie, czego nie polecacie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Juustaa
hej, tak czytam Wasz topic i cos chyba sobie dokupie do swojej kolekcji:) ja kiedys tez mialam wieksze problemy, teraz to juz poradycznie, ale nieraz wywali cos duzego:/ stosowalam pelno lekow, masci, kremow, tonikow zewn. nieraz za niezle cenki, nawet antybiotyki bralam, ale doszlam do wniosku, ze trzeba sie leczyc od wewnatarz! oczywiscie zewn. takze, ale chocbyscie stanely na rzesach i nie wiem co kupowaly, zeby sie leczyc zewnt. to az tak do konca nie pomoze, ja biore rozne tabletki, czyli cynk, imbir i methiovit, do tego skrzypovite ogolnie na stan cery, wlosow, paznokci, itp. i do tego pije codziennie herbate z brata i zielona herbate! od dzisiaj zaczelam pic po 2 szklanki tego plus codziennie od poczatku stycznia pije sok marchewkowy domowej roboty, glownie zeby sie "opalic":) ale wyczytalam tez, ze swietnie oczyszcza organizm, watrabe szczegolnie... oczywiscie, ze poprawa jestjest i ciagle to stosuje, pozniej bede pomalu cos odkladac z tabletek, ale z herbatek na pewno nizrezygnuje i jakies tabletki tez zostawie:)

Udost臋pnij ten post