Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 orange*

Wezmy sie za siebie dziewczyny! Koniec z brzydka cera!

Polecane posty

Przede wszystkim witaminy ja wam radze ;) pewnie wi臋kszosc o tym wie no ale powt贸rze dla pewno艣ci : A+E ,cynk ,witaminy z grupy B ,skrzyp polny,falvit,drozdze w tabletkach ;) no i jeszcze pewnie troch臋 tego jest jak mi sie przypomni to napisze.Oczywi艣cie trzeba odpowiednio dawkowac i nie wszytko na raz bo przedawkowanie jest gorsze od niedoboru. Mycie buzi wod膮 przegotowan膮 (r贸znica ogromna) ja myje zio艂ami albo myd艂em bambino bo wszystkie zele i tak s膮 g*** warte tak naprawd臋 wcale nie pomagaj膮 jesli chodzi o mnie :) w艂osy tez w duzej czesci wp艂ywaj膮 na stan twarzy,dlatego polecam delikatne szampony g艂贸wnie dla dzieci sa 艂agodne i nie podrazniaj膮. Maseczki z warzyw i owoc贸w (npWystarczy utrze膰 ma艂e jab艂ko na tarce z g臋stymi otworkami, wymiesza膰 z 艂y偶k膮 m膮ki ziemniaczanej lub kukurydzianej i kilkoma kroplami soku z cytryny. Maseczk臋 nak艂adamy na twarz na 15 minut, a nast臋pnie zmywamy na przemian zimn膮 i ciep艂膮 wod膮. Dla cer tr膮dzikowych doskona艂a b臋dzie maseczka przygotowana z ugotowanej cebuli, roztartej na miazg臋 i wymieszanej z 艂y偶k膮 m膮ki kartoflanej. Tak膮 maseczk臋 k艂adziemy na twarz na 30-45 minut i zmywamy j膮 wywarem z rumianku.) Dieta -jezeli objadacie sie to i tak wam nic nie pomoze :( zero ostrych ,s艂onych i t艂ustych potraw.S艂odycze r贸wiez ograniczac. Czasem to kwestia bardzo indywidualna i nie wszytko co pomaga mi moze pom贸c wam i na odwr贸t ;) trzeba pr贸bowa膰.Wybieram sie do dermatologa znowu....ale nie chce zadnych masci itp...poprosze cos wewn膮trz bo zew pomagaj膮 tylko chwilowo :( pozdr

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
No i tak jak moja poprzedniczka polecam soki z marchwii w艂asnej roboty:) przepis jaki dermatolog da艂a znajomej to po艂 litra dziennie swiezego soku z marchwii i burak贸w mozna troszke cytrynki dodac do smaku.Na efekt trzeba czekac ...ok po miesci膮cu juz widoczne efekty nie tylko zdrowej cery i krwii ale r贸wniej 艂adnej opalenizny ;)

Udost臋pnij ten post

super, dzieki ja dopiero neidawno zaczelam sie brac za moja cere, narazie ufam drozdzom, a nie chce probowac zbyt wiele rzeczy naraz, bo zamiast pomoc moga zaszkodzic. soczek z marchewki pychaaa

Udost臋pnij ten post

a ja jestem zadowolona z zelu do mycia : Dercome (Dr. Wolff, ok. 9€) dranie juz sie nie pojawiaja :D Potem biore troche krem Dercome na pyszczek mieszam z moim normalnym kremem i hola!

Udost臋pnij ten post

do s艂o艅k - dermatolog przepisa艂a mi antybiotyk - dotur + nestatyna 偶eby nie by艂o k艂opot贸w z jelitami, natomiast do smarowania zewnetrznie testowa艂am juz r贸zne rzeczy. Najskuteczniejsze: clindacne, akme derm.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uuuuuuuuppppppppppppppppp

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Juustaa
a tak przy okazji, co stosujecie, gdy Wam wychodzi cos duzego nie do wycisniecia?? mi wlasnie nad ustami rosna dwie wielkie grudy:/ mialam cere bez niczego, zaczelam sie cieszyc i masz... zapeszylam:/ tego sie nie da wycisnac ani nic, po prostu rosnie takie "wulkan" bez otworu... tylko smarowac czymss, zeby ustapilo i sie zmniejszalo, ale czym??;/ mam tu cos i siedze z jakimis specyfikami, a moze znacie cos super na to??????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uppppppppppppppppppppppppppppp

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 BELCIA
czy wina tych naszych pryszczykow nie jest tez miesiaczka tak jest u mnie mach ich wtedy wiecej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Juustaa
no jasne, ze tak jest, przed okresem i w trakcie pojawia sie ich wiecej, ja jak widze, ze cos mam wiecej to juz wiem co mnie niedlugo czeka hehe przerabane mamy... ale pcoieszyc sie mozna, ze kiedys ten tradzik sie skonczy... ale kiedy...?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bucha
U mnie jest odwrotnie.3 dni przed okresem ,w trakcie i do 3,4dni po nim mam problem z g艂owy.Natomiast ca艂膮 reszt臋 cyklu walcz臋 z cer膮 jak z wiatrakami.Mam za niski estradiol,mo偶e to jest przyczyn膮?

Udost臋pnij ten post

o, topik nie umarl :) ta, ja tez dostaje wysyp w trakcie okresu, beznadzieja.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosiuniaaaa
Zacznij uprawiac sex k艂opoty z cera mina !!!

Udost臋pnij ten post

Ech... wypowiedz jak z epoki kamienia... no coment... :-/ No ja mam wysyp przed okresem i na pocz膮tku,natomiast naj艂adniejsz膮 cer臋 mam zaraz po okresie i utrzymuje sie kilka dni:) po藕niej do okresu jest tak sobie :( raz lepiej raz gorzej.Staram sie tylko nie grzebac przy niej :( pozdr :*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosiuniaaaa
Co masz do mojej wypowiedzi ? sex i sen to najlepsze lekarstwo Moja kosmetyczka opowida艂a mi przypadek gdzie para mia艂a tradzik bardzo taki mocny . Uprawiali sex buzie sie poprawi艂y kobieta zasz艂a w ci膮ze i ca艂y tradzik przeszed艂 na to dziecko . Na szczescie wyleczyli . I jeszcze pusc pryszczatego chlopaka pare razy do burdelu pryszcze znikna odrazu .Dziecko to wszystko HORMONY !!!!

Udost臋pnij ten post

Dla Twojej wiadomosci Gosiu - spie ostatnio 12 godzin na dobe, seks uprawiam tez dosc czesto, ale nie 3 razy na dzien, nie wiem jaka czestotliwosc polecasz. Hormony hormonami - moim problemem sa moje 艂apy ktore pchaja sie do wyciskania. ale juz sie powstrzymuje. buziaki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dziewczyna12233
ja mam pelno zaskornikow na nosie takich malych czarnych kropeczek czy ktos iwe jak sie tego pozbyc?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 na zask贸rniki
pomaga maseczka z cynamonu, przepis wyczyta艂am gdzie艣 tu na forum, poszukajcie w archiwum, spos贸b tani i naprawd臋 dobry, tylko troch臋 piecze :) Ech.. jak mia艂am 15 lat, to my艣la艂am, 偶e to m艂odzie艅cze problemy i do 20 przejd膮, jak mia艂am 20 to s膮dzi艂am, 偶e do 25 b臋d臋 mia艂a pi臋kn膮 cer臋, a teraz mam 26 i niewiele si臋 zmienia :D Pomaga mi myd艂o protex zio艂owe, ma艣膰 cynkowa, tribotic, a nie pomagaj膮 kompletnie 偶adne 偶ele do mycia twarzy - potwornie mi przesuszaj膮 sk贸r臋. Powodzenia 偶ycz臋 w walce :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hejkooo
ktos tu napisal o masci siarkowej z kwasem salicylowym. ze jest duper na zaskorniki i mozna ja dostac w aptece bez recepty za okolo 2 z艂. poszlam do apteki a farmaceutka patrzyla na mnie jak na kosmite i stwierdzila ze czegos takiego nie ma. pytala sie o firme i ze jedynie dermatolog moze zlecic zrobienie czegos takiego w aptece. pffff. wiec nie wiem jak to kupilyscie?? moze ta farmaceutka jakas porabana. ale nie wiem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pozytywnie_zakrecona
dziwne ale nikt nie wspomnia艂 o stresie ktory ma bardzo duzy wp艂yw na nasza cere....mozemyt sie smarowac bog wie czym.....ale jesli nie mamy spokoju wewnetrznego..to i tak wszystkie smarownide艂ka mozemy schowac do szuflady wiecej spokoju ..mniej stresuuuuu :) a i jedzmy bardziej rozwaznie :) warzywa i jeszcze raz warzywa :)

Udost臋pnij ten post

polecam na zanieczyszczon膮 bu偶k臋 dwufazowy peeling Anew z Avonu...rewelacja...znikaj膮 w膮gry, szara cera, drobne wypryski...ja kupilam sobie 3 opakowania i stosowalam przez 20 dni po 3 platki ( na czolo jedno i po jednym na policzka- razem 3 na dzien ) w opakowaniu jest 30 z kwasem i 30 z neutralizatorem, czyli zuzylam 2 opakowania na 20 dni a te 3 opakowanie- stosuje jeden platek co dwa dni ( tak jak jest zalecane ) do tego mialam mikrodermabrazje tez z Anew....moja sk贸ra jest nie do poznania...po tygodniu widac juz duz膮 r贸znice, a po jednym zastosowaniu czu艂am jak moja sk贸ra na twarzy oddycha i mialam w koncu poczucie, ze mam dobrze oczyszczon膮 twarz...

Udost臋pnij ten post

a ja stara baba walczylam, walczylam i dopiero roaccutane mnie wycleczyl:( ale nikomu go nie polece, bo skutkow ubocznych tyle....... i ktoras z Was pisala ze czasami jej antybiotyki pomagaja... bo na syfy dermatolodzy przepisuja antybiotyki i jesli nie jest zbyt tragicznie to pomagaja...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xqxq
no wlasnie to jak z ta mascia siarkowa z kwasem salicylowym??bez recepty mozna ja kupic?

Udost臋pnij ten post

Tak mi sie wlasnie wydawalo, ze z ta mascia siarkowa to pomylka. Autorce pewnei chodzilo o masc cynkowa z kwasem salicylowym. Bez recepty. Ta ktora ja mam kosztowala 1,6 zl. Czy pomaga na wagry? Szczerze mowiac nie zauwazylam specjalnej poprawy.

Udost臋pnij ten post

jejku laseczki przepraszam, masc CYNKOWA z kwasem salicylowym oczywiscie! nie wiem o czym myslalam piszac siarkowa..jeszcze raz sorry :) u mnie przyniosla efekty, a nakladajac ja na syfki jeszcze lepsze, jest jak dla mojej cery cudna:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ryrt
Up

Udost臋pnij ten post

orange a czy ona nie wysusza?? ja nie moge opanowac wyciskania??codzienie wyciskam...cale czolo...pzaurami...bez umycia buzi...jestem chyba weteranka... dzis obiecuje nie wyciskac:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sudokrem
moja siostra (14 lat) ma okropne czo艂o ca艂e w pryszczach... raz podebra艂a mi w艂a艣nie sudokrem (kt贸ry stosuj臋 po depilacji miejsc intymnych - rewelacja) i teraz regularnie mi podbiera :):D. Cera sta艂a si臋 bardziej g艂adka, pryszcze jaky straci艂y na "witalno艣ci" ju偶 nie s膮 ogromniaste, czerwone i wielk膮 rop膮 na 艣rodku. SUDOKREM na wszelkie niedoskona艂o艣ci. Ja za to (23 lata) stosuj臋 capivit a+e, tran i filomag. I na mojej cerze rzadziej go艣ci wyprysk, mimo, 偶e kuracj臋 stosuj臋 od 2 tygodni!!!

Udost臋pnij ten post