Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orange*

Wezmy sie za siebie dziewczyny! Koniec z brzydka cera!

Polecane posty

Gość Season
Cześć dołączam sie do was :) Mam 20 lat i od kilku lat problemy z cera. Najgorsze sa przebarwienia ktore po prostu sa i nic sobie z tego nie robia! lonce czy solarium i jescze staja sie intensywniejsze! Ostatnio wyczytalam gdzies o maści ACNOFAN (tubka kolo 8zł) jest dobra dla delikatnej cery bo nie wysusza (w brutalny sposob) i ma zadaje sie ze cynk (bo jest jasno szara). Naprawde daje efekty w krotkim czasie i cera nie uzaleznia sie, a ja strosuje ja co jakis czas na noc, cieniutka warstwe na cala twarz. Pomaga glownie na tradzik i jego zaczerwienienia, nie ma co liczyc na przebrawienia czy zaskorniki.... no ale za 8 zł to i tak jest super!

Gość Fenek
"pusc pryszczatego chlopaka pare razy do burdelu pryszcze znikna odrazu" W zyciu nie slyszalem wiekszej bzdury.

Gość monika.o
A czy slyszal ktos o produktach FABAO 101 E ?Podobno rewelacja,produkt chinski albo cos w tym stylu,sklad czysto roslinny,mozna kupic na ebayu-niemieckie alegro.

Gość leniuszek
Ja kiedyś stosowałam tą maseczkę drożdżową i bardzo mi pomogła. Na jakiś czas zapomniałam o niej ale chyba znowu zacznę, bo te kupne specyfiki tez mi nie pomagają. A oto przepis na maseczkę (bardzo prosty): rozcieram w miseczce drożdże z sokiem z cytrynki, wystarczy naprawdę troszke tej cytrynki na około 1/4 opakowania drożdży (żeby dobrze pokryć całą buźkę), najlepiej wyciskać cytrynke po troszeczku żeby papka nie była za lejąca (będzie nam spływać z twarzy). Trzymamy tak maskę aż nie popęka i zmywamy letnią wodą, tonik, kremik i gotowe! Uwaga! może trochę szczypać, ale swietnie oczyszcza skórę, przy regularnym stosowaniu nawet zaskórniki są mniej widoczne. Dla bardziej wrażliwej cery zamiast cytrynki polecam mleko, ale niewiem czy jest równie skuteczna co z cytrynką. Powodzenia laseczki!!!

Gość a ja polecam
wam jeszcze dziewczyny mydło SIARKOWE (na pewno to nie pomyłka :-) ok. 4-5 zł, a na blizny i przebarwienia po syfkach maść cepan ok. 18 zł.

dla dziewczyn to już koniec świata