Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 orange*

Wezmy sie za siebie dziewczyny! Koniec z brzydka cera!

Polecane posty

Go艣膰 Season
Cze艣膰 do艂膮czam sie do was :) Mam 20 lat i od kilku lat problemy z cera. Najgorsze sa przebarwienia ktore po prostu sa i nic sobie z tego nie robia! lonce czy solarium i jescze staja sie intensywniejsze! Ostatnio wyczytalam gdzies o ma艣ci ACNOFAN (tubka kolo 8z艂) jest dobra dla delikatnej cery bo nie wysusza (w brutalny sposob) i ma zadaje sie ze cynk (bo jest jasno szara). Naprawde daje efekty w krotkim czasie i cera nie uzaleznia sie, a ja strosuje ja co jakis czas na noc, cieniutka warstwe na cala twarz. Pomaga glownie na tradzik i jego zaczerwienienia, nie ma co liczyc na przebrawienia czy zaskorniki.... no ale za 8 z艂 to i tak jest super!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Fenek
"pusc pryszczatego chlopaka pare razy do burdelu pryszcze znikna odrazu" W zyciu nie slyszalem wiekszej bzdury.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 monika.o
A czy slyszal ktos o produktach FABAO 101 E ?Podobno rewelacja,produkt chinski albo cos w tym stylu,sklad czysto roslinny,mozna kupic na ebayu-niemieckie alegro.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 leniuszek
Ja kiedy艣 stosowa艂am t膮 maseczk臋 dro偶d偶ow膮 i bardzo mi pomog艂a. Na jaki艣 czas zapomnia艂am o niej ale chyba znowu zaczn臋, bo te kupne specyfiki tez mi nie pomagaj膮. A oto przepis na maseczk臋 (bardzo prosty): rozcieram w miseczce dro偶d偶e z sokiem z cytrynki, wystarczy naprawd臋 troszke tej cytrynki na oko艂o 1/4 opakowania dro偶d偶y (偶eby dobrze pokry膰 ca艂膮 bu藕k臋), najlepiej wyciska膰 cytrynke po troszeczku 偶eby papka nie by艂a za lej膮ca (b臋dzie nam sp艂ywa膰 z twarzy). Trzymamy tak mask臋 a偶 nie pop臋ka i zmywamy letni膮 wod膮, tonik, kremik i gotowe! Uwaga! mo偶e troch臋 szczypa膰, ale swietnie oczyszcza sk贸r臋, przy regularnym stosowaniu nawet zask贸rniki s膮 mniej widoczne. Dla bardziej wra偶liwej cery zamiast cytrynki polecam mleko, ale niewiem czy jest r贸wnie skuteczna co z cytrynk膮. Powodzenia laseczki!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja polecam
wam jeszcze dziewczyny myd艂o SIARKOWE (na pewno to nie pomy艂ka :-) ok. 4-5 z艂, a na blizny i przebarwienia po syfkach ma艣膰 cepan ok. 18 z艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dfhg
trjhyt

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dfhg
trjhyt

Udost臋pnij ten post

dla dziewczyn to ju偶 koniec 艣wiata

Udost臋pnij ten post