Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pyrka.

Gdzie w Poznaniu kupić WYPRAWKĘ?

Polecane posty

Gość gość
Zdecydowanie odradzam zakup w tym sklepie. Łóżeczko wraz z materacem, które zamówiliśmy miało być dostarczone w ciągu tygodnia od momentu zamówienia, po tygodniu otrzymałam telefon ze sklepu że niestety muszą przełożyć dostawę o tydzień (w sumie mi wtedy się nie śpieszyło bo do porodu miałam jeszcze prawie 2 miesiące). W końcu po ok. 2 tygodniach od momentu złożenia zamówienia otrzymaliśmy nasze zamówienie. Niestety była dziura w kartonie i po rozpakowaniu okazało się że łóżeczko jest uszkodzone. Przy kurierze zadzwoniłam do sklepu z informacją że towar przyjechał uszkodzony i proszę o wymianę. Podczas rozmowy ze sprzedawcą otrzymałam informację, iż należy odebrać zamówienie a uszkodzony towar zostanie wymieniony w najbliższym czasie (kurier powiedział że oczywiście może zabrać paczkę ale muszę zapłacić 50 zł za odesłanie), więc odebraliśmy i czekaliśmy na wymianę przez sklep. Ale niestety się nie doczekaliśmy obiecanej wymiany. Po 2-3 dniach od zgłoszenia reklamacji w sklepie dostałam e-maila z informacją iż reklamację muszę składać w firmie kurierskiej gdyż sprawa nie dotyczy sklepu bo towar został odebrany przeze mnie (dużo rzeczy zamawiam w sklepach internetowych i przyznam że pierwszy raz musiałam reklamację składać w firmie kurierskiej). Tak zostałam potraktowana przez sklep że zostałam zmuszona do zakupu nowego łóżeczka bo sprawa się ciągnie prawie 3 miesiące. Poprosiłam sklep żeby chociaż został odebrany ode mnie materac gdyż nie jest mi potrzebny bo musiałam kupić nowe kompletne łóżeczko. Na materacu który zakupiłam w firmie PatiMaks wymiar podawany przez producenta to 60x120 a łóżeczko które zamówiliśmy miało wymiar 70x140. Oczywiście po odesłaniu materaca sklep twierdził że to właściwy wymiar. Producent podał wymiar materaca na formacie A4 a sklep podobno zrobił naklejkę wielkości 0,25x0,25 na czym musiał się znaleźć jeszcze kod kreskowy (więc żeby zobaczyć wymiar trzeba było chyba przez lupę patrzeć). W końcu sklep zwrócił mi pieniążki za materac pomniejszając o koszt odbioru wpierając mi że wysłał właściwe zamówienie a ja powinnam to sprawdzić, no przykro mi bardzo skoro łóżeczko jest uszkodzone to nie będę go składać po to aby zobaczyć czy materac pasuje lub mierzyć miarką jak nawet ślepy zobaczyłby wymiar podany przez producenta. A jeśli producent źle oznacza swój towar to sklep powinien usuwać takie informacje które podaje producent lub informować o tym fakcie klienta. To już przegięcie. A sprawa łóżeczka trwa do dnia dzisiejszego, ale daje sobie z tym spokój bo nie mam czasu aby pisać kolejne reklamacje

Gość Targi Dziecięce Poznań
Zapraszamy wszystkich na pierwsze Targi dziecięce, które będą odbywać się w naszym sklepie Akpol Baby w Poznaniu, ul. Łacina 6-8 Czas trwania Targów: 20-21 września Godz 10-18 Godziny otwarcia sklepu w tych dniach: sob 10-20, niedz 10-18 WSTĘP WOLNY W czasie Tragów będzie można spotkać się z Expertami i przedstawicielami prestiżowych marek w branży dziecięcej. Naszymi partnerami są producenci takich produktów jak: foteliki, wózki, pościele, łóżeczka, materace, akcesoria dla mamy i dziecka, kosmetyki, zabawki, mleko i inna żywność dla dzieci. Ponadto oferujemy w tych dniach niecodzienne PROMOCJE i SUPER CENY. Co godzinę będzie organizowany konkurs z bardzo atrakcyjnymi nagrodami. Zapraszamy również do wzięcia udziału w głosowaniu na „Złoty Produkt. Wybór Konsumenta”. Przez cały czas trwania tragów bezpłatne konsultacje będzie udzielała Położna ze szkoły rodzenia Alma Master. Posiadamy bogatą ofertę produktów dla dzieci od niemowlaka do przedszkolaka oraz kobiet w ciąży. Nasz wyszkolony personel doradzi w skompletowaniu wyprawki dla dziecka do szpitala, do domu i do przedszkola. Posiadamy szeroki asortyment produktów potrzebnych każdemu dziecku. Ponadto firma Akpol (właściciel sklepów Akpol Baby) jest oficjalnym Dystrybutorem prestiżowych marek: Britax Romer (foteliki samochodowe dla dzieci i wózki), Tommee Tippee (akcesoria do karmienia piersią i butelką) oraz Taf Toys (wysokiej jakości zabawki pluszowe, maty edukacyjne, karuzelki oraz zabawki do wózka i smaochodu).

Gość gość
Oo, a będzie ktoś na tym wydarzeniu, kto pomoże wybrać odpowiedni fotelik samochodowy? Juz od jakiegos czasu szukam, ale nigdzie nie moge znalezc doradcow...

Gość Ania Kowalczyk
Ja się wybieram na te targi! Właśnie z info na stronie wynika, że będą doradcy i pomocnicy, także myślę że ktoś mi tam również pomoże dobrać pierwsze rzeczy dla mojego pierwszego dzieciaczka, którego już niedługo przywitam na tym świecie ;)

Gość Arija55
O, może w końcu ktoś mi doradzi jakie akcesoria do karmienia i w ogóle do pierwszych miesięcy życia będą mi potrzebne!

Na wydarzeniu zgłoś cie się do Pawła, od 5 lat sprzedaje na dziale wózków i fotelików w Akpolu. I to nie jest reklama, znam go osobiście

Gość Arija55
@Ta Wredna, dzięki chętnie skorzystam. W ogóle chyba muszę sporządzić listę zagadnień, które będę chciała poruszyć, bo jestem taka zabiegana, że z wrażenia pewnie większość zapomnę ;) A Ty też się wybierasz?

Raczej pojadę 21 bo 20 mi nie pasuje za bardzo ( jestem spod miasta). Musze synowi kupić kilka rzeczy.

Gość Dagmara83donder
Jeśli chodzi o wózki i foteliki renomowanych firm takich jak np. Concord i Abc Design + szerokie pole wyboru to polecam sklep stacjonarny Lullababy w Kinepolis :))

Gość gość
kobietki co powiecie o tej hurtowni w komornikach? czy ceny sa naprawde tansze? weszlam na strone internetowa, ale neistety nie ma cennika a szkoda, przydalby sie.

Gość natka443
Mnie się dobrze kupuje przez serwis www.minitraper.pl . Dają takie zabezpieczenie klientowi, że towar można zwrócić w ciągu miesiąca na ich koszt, także czuję się bezpieczniej robiąc tutaj zakupy. Chociaż nigdy nie miałam powodu, żeby coś zwracać, ale wiadomo czasami jednak coś może nie podpasować, różnie bywa.

Gość gość
absolutnie kolorowe meble i inne bzdety wstawic bo tego za komuny nie bylo a tera jest 333 www.youtube.com/watch?v=WKZKItSfrTw

Zachęcam do zakupu w sklepie Pati i Maks. Naprawdę mają największy wybór zabawek, akcesoriów dla niemowlaków i ubranka. W przyszły weekend 05-06.2015 organizują po raz kolejny targi dziecięce - jak zawsze będzie mnóstwo atrakcji.

Gość gość
Ja polecam sklep na Glebowej w Poznaniu - jeśli chodzi o wózki - szeroki wybór!! Ja co prawda kupowałam spacerówkę, ale mieli największy w Poznaniu wybór wózków - na pompowanych kołach firmy Bebetto (bo takie mnie interesowały) od ręki były dostępne wszystkie kolory. Wózki głębokie np. Adamex były o 100zł. tańsze jak w Smyku :0

Gość gość
My zawsze zamawiamy przez internet na http://babymama.pl/ - wyczekujemy na promocję i tyle. Teraz jest rabat na hasło: dlamamy - wystarczy wpisać przed zakupem.

Gość Aleksandra mama
Dziewczyny ja bardzo polecam Bebe Oli. Jak chciałybyście zakupić La Millou w Poznaniu albo inne wyjątkowe marki to tylko tam. Mają kokony dla niemowlaków, kocyki,otulacze,misia szumisia. Wszystko w jednym miejscu. I dają rabaty wyprawkowe! Sklep jest na Katowickiej. Szczerze polecam bo wiedza i podejście do klienta wspaniała!

Gość gość
Witam. Jeżeli interesują Was używane foteliki i wózki dziecięce to polecam komis na Hetmańskiej , bardzo duży wybór. Pani która tam pracuje potrafi doradzić co kupić na start :-) .

Gość gość
Mamuśki z Poznania! Ja swojej Lence kupiłam wózek na Kutrzeby w sklepie Smile. Pan z obsługi ( swoją drogą byłam mega zdziwiona, że mężczyźni mają taką wiedzę na temat wózków dla dzieci :) cierpliwie wytłumaczył różnice pomiędzy modelami wózków. Zdecydowałam się na model Bebetto Holand, oczywiście szary w białe groszki :D Jestem ogromnie zadowolona z tego sklepu, a na dodatek wynegocjowałam niższą cenę!! :) Jeśli któraś z Was szuka fajnego wózka to podaję link: https://www.sklep-smile.pl/bebetto-holland-fotelik