carewicz rzeczywistości 13 Napisano 4 godziny temu Da się? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dojdę_za_chwilę 16 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, carewicz rzeczywistości napisał: Da się? Trzeba wypróbować, wypowiem się po. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 13 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, dojdę_za_chwilę napisał: Trzeba wypróbować, wypowiem się po. Liczę na szczegółową relację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 242 Napisano 4 godziny temu Da się. Z drewna gruszy robi się meble czy parkiet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 258 Napisano 4 godziny temu Pewnie drzazgi wbiją się do tyłka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 13 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Pewnie drzazgi wbiją się do tyłka Dodatkowa atrakcja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 11 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Pewnie drzazgi wbiją się do tyłka Caryca taka lubieżna?! No któż by pomyślał HA HA. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 242 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Myrtle Gordon napisał: Caryca taka lubieżna?! No któż by pomyślał HA HA. To nie ona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 11 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: To nie ona. Jejku, ten avatar i nazwa. Przepraszam wobec tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 258 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Myrtle Gordon napisał: Caryca taka lubieżna?! No któż by pomyślał HA HA. To jakiś przebrany chłop i nawet wiem kto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 13 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Myrtle Gordon napisał: Jejku, ten avatar i nazwa. Przepraszam wobec tego. Nic się nie stało... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 11 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: To jakiś przebrany chłop i nawet wiem kto A widzisz jak Elżbieta się produkuje w moim temacie? Masz rację, ona chwyta się wszystkiego co się rusza, nawet podszywa carycy. Haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 258 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, carewicz rzeczywistości napisał: Dodatkowa atrakcja. Dla Carycy to tylko pod kołdrą przy zgaszonym świetle 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 13 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: To jakiś przebrany chłop i nawet wiem kto Oświeć nas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 242 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Myrtle Gordon napisał: Jejku, ten avatar i nazwa. Przepraszam wobec tego. Ty przepraszasz? Niech zrobi to carewicz za to, że w ciula nas robi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 242 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, carewicz rzeczywistości napisał: Nic się nie stało... To ci się udało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 26 Napisano 3 godziny temu 26 minut temu, carewicz rzeczywistości napisał: Da się? Duża musi być ta deska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 314 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Myrtle Gordon napisał: A widzisz jak Elżbieta się produkuje w moim temacie? Masz rację, ona chwyta się wszystkiego co się rusza, nawet podszywa carycy. Haha Że kto? Że ja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 26 Napisano 3 godziny temu 21 minut temu, dojdę_za_chwilę napisał: Trzeba wypróbować, wypowiem się po. Coś podobnego???Ty żyjesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 11 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Że kto? Że ja? Tak, nie przewidziało ci się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dojdę_za_chwilę 16 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Margherite napisał: Coś podobnego???Ty żyjesz? To coś złego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 26 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, dojdę_za_chwilę napisał: To coś złego? Zaskoczona jestem, może tak powiem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 13 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Margherite napisał: Coś podobnego???Ty żyjesz? A kto nie umarł ten żyje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 242 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Margherite napisał: Zaskoczona jestem, może tak powiem... A kto to jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 26 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, carewicz rzeczywistości napisał: A kto nie umarł ten żyje. Czasem ciało żyje, a dusza umiera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 258 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, carewicz rzeczywistości napisał: Oświeć nas. Zachowam to dla siebie. Ale mogę dodać, że zdradzają cię szczegóły i takie drobne detale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 13 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Margherite napisał: Zaskoczona jestem, może tak powiem... Bądźcie czujni to nie będziecie zaskoczeni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 26 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: A kto to jest? Na 100 procent nie wiem, przypuszczam tylko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 13 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Zachowam to dla siebie. Ale mogę dodać, że zdradzają cię szczegóły i takie drobne detale Ściemniasz jak Tusk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 13 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Margherite napisał: Czasem ciało żyje, a dusza umiera. Parafraza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach