Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vitamiiinka

czerwony lakier do paznokci

Polecane posty

Gość Vitamiiinka

jakie znacie dobre czerone lakiery do paznokci ? czy czewony nie wyglada zbyt wyzywająco? nociscie na czerwono pomalowane paznokcie? lepiej wyglada czerwien na długich czy krótkich paznokciach ?

Gość Piekna czerwien ma
Inglot i Maybelline. Ten kolor wyglada dobrze na sredniej dlugosci pazurkach, bo na tych dluugich to tak troche za wyzywajaco. No, ale co kto lubi. :)

Wg mnie bardzo ładny odcień ma Inglot - nr 183. Jest trwały i niedrogi - polecam!!!

Gość Vitamiiinka
to sprawdze tego inglota moze sie nada :)

W serii Miss Selene, tych w malutkich buteleczkach jest też soczysta czerwień. Miałam tą z Inglota, ale Selene również mi odpowiada. Ja ciemniejsze lakiery nakładam zwykle na nieco dłuższe paznokcie, ale przy naprawdę długich unikam ciemnych i intensywnych kolorów. Nie uważam tez, żeby czerwień nyła wyzywająca, myślę, że wielu dziewczynom niedobrze sie kojarzy ze względu na dawniejszą modę lakierowania na czerwono długich paznokci. Wyglądało to ohydnie.

Gość ikea
ja mam czerwony lakier christiana diora, moge Ci sprzedac, ubytek 10 %. Mam tez nieużywane pomadki w kolorach czerwieni i różu dobrych firm.