Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość llllll

GRUDZIĄDZ

Polecane posty

Gość llllll

Jest ktoś??

Gość taka tam
ja jestem

Gość taka tam
a co myslisz o naszym miescie

Gość WROCŁAWIANKA................
nie ma co ukrywać, że to zapyziała dziura, ale całkiem ładna dziura:)

Gość taka tam
fakt to dziura zabita dechami i tylko kolejnego supermarketu nam brak do pelnej kolekcji

Gość pan prezydent Grudziądza
Kaufland macie, Real macie jaki jeszcze chcielibyście mieć?

Gość kaśka25
Ja tm mieszkałam,dziura okropna,szare,brudne miasto łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość taka tam
a drogi to nam odsnierzaja raz na ruski rok

Gość taka tam
panie prezydencie miasta Grudziądz, wlasnie o to chodzi ze w tym miescie nie ma nic innego jak tylko supermarkety, kolekcjonujemy je jak znaczki w klaserze a co z innymi inwestycjami , fabryki z ktorych niegdys Gudziadz slynol pozamykane i strasza tylko swoim ponurym , opuszconym wygladem. I te ulice "porzal sie boze" ze nawet rowerem sie po nich jechac nie da.... ehhhh.. szaro, ponuro, nikt tak wlasciwie nie dba o te miasto i chociarz posiada przesliczne kamienice to one jednak gina w tej szarosci ...ehhh.. szkoda gadac...

Gość ja znam Pana
który spędził młodosc w Grudziadzu :) a dokl\ładniej mieszkał w Wałdowie Szlacheckim przeprowadził sie 20 lat temu,gdy miał 20 lat...

Gość taka tam
i ludzie tu tez jacys tasy smutni , moi sasiedzi to tez niby mili ludzie ale jakos tak kazdy sie trzymie byleby tylko swojego podworka, brakuje im spontanicznosci i przedewszystkim usmiechu, pewnikiem tacy sa bo karzdy goni tu tylko za jakakolwieg praca a jak ja juz ma to mysli tylko o tym by jej nie stracic

Gość ja znam Pana
oj,a ON jest bardzo wesoły,spontaniczny i ma fantastyczne poczucie humoru :) uwielbiam tego faceta!~

Gość Ja tez tam kiedyś mieszkałam
boże dobże że kiedyś.Chociaż mam miłe wspomnienia,ale tych marketów macie w pip.

Gość pan prezydent Grudziądza
chodzi Ci o trampki wyrabiane w fabryce STOMIL GRUDZIĄDZ?;)

Gość taka tam
do pana prezydenta Ha ha ha , bardzo smieszne!!!!!! nie mysli pan ze lepiej by bylo otworzyc chocby glupawa fabryke produkujaca "trampki" zatrudniajaca co najmniej kilkaset osob , niz stawiac markety ktore zatrudniaja maksymalnie kilkadziesiat osob i to jeszcze na pare miesiecy a nie na lata??????

Gość taka tam
do ja znam pana skoro ten pan o ktorym mowisz jest taki: bardzo wesoly, spontaniczny i go bardzo uwielbiasz to dam ci dobra rade : umow sie z nim!!! ale daruj sobie tych kopmetarzy na jego temat, bo nie on jest tu podmiotem rozwazan ale Grudziadz, i bez obrazy :) Pozdrawiam !!!

Gość uzytkownik
a ja tam jade na bal w sobote:)

Gość Ruda zolza
Witajcie.....Bydgoszcz sie klania :D🖐️

Gość taka tam
Czesc ruda zolza i uzytkowniku !!! :) ruda ja mieszkam obecnie w Grudziądzu ale za panny to sobie mieszkalam w Szubinie, moze tez znasz to miasto, a tak swoja droga to bardzo mi sie podoba Bydgoszcz i zawsze chcialam tam mieszkac eehhhh.... uzytkowniku zycze milej zabawy, a moze zdradzisz w jakim miejscu ten bal sie odbedzie ;)

Gość taka tam
a moze jest jeszcze ktos na tym forum z Grudziadza????

Gość taka tam
Czesc johnny walker!!! :) ty to pewnie lubisz sie dobrze bawic ;) ajak ci sie podoba twoje miasto?

Gość Ruda zolza
Znam Szubin.....przejezdzalam tamtedy i to nie raz. W Bydoszczy sie urodzilam i wychowalam, ale od pewnego czasu juz tam nie mieszkam. Troche mnie dziwi Twoje nastawienie do Bydgoszczy:), malo komu sie ona podoba......raczej nie nalezy do najpiekniejszych miast...... Na temat Grudziadza niestety nie moge sie wypowiedziec, bo go nie pamietam. Wiem, ze lezy niedaleko Bydgoszczy, ale bylam tam ostani raz jeszcze jako dziecko..... Pozdrawiam :)🖐️

Gość Pamparampam
W "Marco" serwują najsmaczniejszą pizzę :D

Przeciwnie, nie jestem typem imprezowicza ;-) A miasto....ok :) Dobrze mi tu, nie zamieniłbym na inne, ale na pewno jest wiele ciekawszych ;-)

Gość grudziadzanka
no pieknie nawet gdybym tytulu nie widziala od razu wiedzialabym ze to grudziadzanie wymieniaja mysli na tym kanale.Tak marudzic to tylko my potrafimy :D

Gość kokokokok
Ja mieszkałam w Grudziądzu.Pamiętacie SKALĘ,Trynkę?Tam odchodziły imprezki:DTeraz macie ptasią gypę:P

Gość a pamietacie
DEEP na solnej?

Gość niewiedza_a
a czy ktos wie gdzie jest wiezienie w grudziadzu?? na jakiej ulicy?? bo mam tam kogos a nie wiem jak dojechac:(

Gość kiedyś mieszkałam
deep tam były jazdy!Ilu ćpunów:DAlemuza świtna.Pamięta ktoś trynkę,kameralną,metro tam chodziłam na wagary. Więzienie dla kobiet czy dla facetów?