Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Echooo

Natura brunetki a blondynki...

Polecane posty

Gość Echooo

Czy zauważyliście panowie (i babki też ) róznice w złożoności natury i charakterów brunetek jak i blondynek? Ja to po długich obserwacjach dostrzeglem i takie są moje wyniki: - brunetki są bardziej złozone, ich osobowośc jest głębsza i "trudniejsza" do poznania, bardziej tajemnicze, - blondynki są raczej prosto skonstruowane, jeśli wyrazaja jakieś opinie to mówia to bardziej dosłownie, bez głebszego dna.Łatwiejsze do poznania. jezeli facet nie lubi sie przemęczac, wybierze blondynke... jeżeli facet sam jest bardziej złozony , wybiera zwykle brunetke

Gość boshee jaka bzdura

Gość zapewne
to samo można powiedzieć o mężczyznach, lub podobnie. Myślę że charakter i osobowość człowieka nie zależy od jego karnacji czy koloru włosów.Chociaż nie twierdzę, że nie ma to żadnego związku.

Zdziwilbys sie :) jestem blondynka dosyc skomplikowana, nie mowie o rzeczach wprost raczej trzeba czytac w moich wypowiedziach miedzy wierszami, nie potrafie bezposrednio i prosto o czyms powiedziec i jestem strasznie tajemnicza o czym juz wiele razy slyszalam. Wiec twoja \"spostrzegawczosc\" sie nie sprawdzila zonk :P

Gość Echooo
ale tu nie chodzi dosłownie o wypowiadanie się... Brunetki częsciej maja stany w stylu depresyjne, melancholijne, popadają częsciej w skrajne nastroje...

Zgadza się z tymi brunetkami, jeśli chodzi o nagłe zmiany nastroju, melancholijność itp. Ale moja przyjaciółka jest blondynką o naprawdę złożonej osobowości. I nie przeszkadza to mi, od urodzenia brunetce, przyjaźnić się z nią. Zresztą, jej mąż uważa, że ożenił się z najinteligentniejszą kobietą na ziemi.

hmmm...z bliskich kolezanek mam 3 brunetki i kazda z nich reprezentuje zupelnie inny typ charakteru, nie lubie jak ktos uogolnia brunetki sa takie a blondynki takie a rude sa wredne :) jezeli chodzi o strany depresyjne to ja z nich mam najwieksze no i moze jeszcze jedna z tych brunetek ale jest na hormonach wiec to sie da wytlumaczyc ;p

Gość lisisczka
Echooo dlugo nad tym myslales? :P ale bzdury to typowe dla takich maniakow niedorobionych

Gość zaaazaaa
wiekszych bzdur nie czytalam juz dawno, autorka topiku oczywicie brunetka, hahaha

Gość do Echooo
czyzbys byl puciem?? bo to smecenie tak zalatuje...