WywaloneJaja 37 Napisano 5 godzin temu tak na imię mam tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fate 1 Napisano 5 godzin temu Dziwne imię dla dziewczyny trochę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 25 Napisano 5 godzin temu haha, no nie bylo a z ktorego to roku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 37 Napisano 5 godzin temu Jestem mężczyzna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 37 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, KochamElcie=) napisał: haha, no nie bylo a z ktorego to roku? Nie pamiętam 96 7 whateva Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 25 Napisano 5 godzin temu to bylem, bo ja jestem stary dziad z 94 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 37 Napisano 5 godzin temu Jakim cudem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 25 Napisano 5 godzin temu normalnym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 25 Napisano 5 godzin temu smells like teen spirit jest z 1991, to faktycznie mnie nie bylo na swiecie miales racje, Wojciech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 37 Napisano 5 godzin temu Słyszeliście co sie stało w Choroszczy? Ukradł bezbek baterie z aed. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 457 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, KochamElcie=) napisał: to bylem, bo ja jestem stary dziad z 94 A co ja mam powiedzieć jak jestem z 90? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 25 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: A co ja mam powiedzieć jak jestem z 90? kobiety sie wolniej starzeja, wiec jeszcze jestes mloda dziunia xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 25 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, WywaloneJaja napisał: Słyszeliście co sie stało w Choroszczy? Ukradł bezbek baterie z aed. ja nie slyszalem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 37 Napisano 4 godziny temu 10 minut temu, KochamElcie=) napisał: smells like teen spirit jest z 1991, to faktycznie mnie nie bylo na swiecie miales racje, Wojciech No tak on nie żyje od 94 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 25 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, WywaloneJaja napisał: No tak on nie żyje od 94 przekrecil sie, a mial corke szkoda, ze dla niej nie chcialo mu sie zyc, tylko wolal sie zabiic. pewnie byl egoista Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 37 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, KochamElcie=) napisał: przekrecil sie, a mial corke szkoda, ze dla niej nie chcialo mu sie zyc, tylko wolal sie zabiic. pewnie byl egoista No niestety jak się już ma dziecko to powinno się żyć mimo niechęci ale nie wszyscy są dojrzali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 223 Napisano 4 godziny temu 24 minuty temu, WywaloneJaja napisał: Jestem mężczyzna. Udowodnij i pokaż jaja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 25 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, WywaloneJaja napisał: No niestety jak się już ma dziecko to powinno się żyć mimo niechęci ale nie wszyscy są dojrzali i jeszcze byl slawny i mial w chooy kasy ten robin williams czy wokalista linkin park tez sie zabiil ale i tak najgorzej mial chyba john lennon, ktorego zastrzelil jakis psychol, WTF Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 223 Napisano 4 godziny temu 23 minuty temu, KochamElcie=) napisał: to bylem, bo ja jestem stary dziad z 94 W 94 to ja już umiałem mówić, pisać, liczyć, grać na fortepianie i biegle posługiwałem się trzema językami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 37 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Udowodnij i pokaż jaja. Kochany nie bo to by was wszystkich zawstydzilo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 25 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: W 94 to ja już umiałem mówić, pisać, liczyć, grać na fortepianie i biegle posługiwałem się trzema językami. ja umiem tylko jeden jezyk obcy niestety, a nie nauczylem sie szybko tylko od dzieciaka sie uczylem inni umieja po 5 jezykow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1057 Napisano 4 godziny temu 34 minuty temu, WywaloneJaja napisał: tak na imię mam tak Dobrze, że nie Święty Mikołaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 223 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, WywaloneJaja napisał: Kochany nie bo to by was wszystkich zawstydzilo Otóż jesteś w błędzie. Znam wartość swoich klejnotów. Zebrałem też informacje dotyczące długości członków facetów z kafe i nie ma takiej możliwości, żeby mnie coś zaskoczyło. Jestem top 3 w rankingu. Edytowano 4 godziny temu przez Zero cukru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 25 Napisano 4 godziny temu swietemu mikolajowi ssiesz na ambonie jak pojeebana 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1057 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, KochamElcie=) napisał: swietemu mikolajowi ssiesz na ambonie jak pojeebana Głodnemu chleb na myśli. Ssij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 223 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Głodnemu chleb na myśli. Ssij Twój ile ma cm? W sensie twojego męża. Edytowano 4 godziny temu przez Zero cukru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1057 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Twój ile ma cm? Wiem, że jesteś ciepły, ale miej że jakiś honor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 37 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: Dobrze, że nie Święty Mikołaj Ty się tam uspokój lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 25 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Wiem, że jesteś ciepły, ale miej że jakiś honor nie obrazisz mnie, bo jestes obciagara xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 37 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Zero cukru napisał: Otóż jesteś w błędzie. Znam wartość swoich klejnotów. Zebrałem też informacje dotyczące długości członków facetów z kafe i nie ma takiej możliwości, żeby mnie coś zaskoczyło. Jestem top 3 w rankingu. Chodzi o jaja a nie kiełbasę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach