pszczoua 0 Napisano Styczeń 31, 2006 Witam mam problem. dotychczas bralam tabletki noynette jednak od jakiegos czasu dostawalam plamien w srodku cyklu wiec ginekolog zmienila mi je na Microgynon21. Zalecila rowniez abym przy tej zmianie nie zrobila 7dniowej przerwy czyli po ostatniej tabletce Novynette wziela od razu nastepnego dnia pierwsza tabletke Microgynon 21. Tak tez zrobilam. Wczoraj zazylam pierwsza tabletke z opakowania jednak chociaz wczoraj plamienie zniklo, dzis dostalam okres :/ czy to normalne przy zmianie tabletek? tym bardziej ze nie robilam 7dniowej przerwy :/ Nie wiem co o tym myslec. Poradzcie cos :) Pozdrawiam Ala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
markotka 0 Napisano Styczeń 31, 2006 Plamienie przy zmianie bez robienia przerwy może wystąpić. Gdyby się jednak bardzo nasiliło, albo długo trwało to zgłość to swojemu lekarzowi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jjjjjjjjjjjjjjjaacccccca Napisano Luty 1, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach