starra mendah balkonova 41 Napisano 1 godzinę temu Ja ostatnio pakuje żeby nie być stworem barlogowym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 196 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, starra mendah balkonova napisał: Ja ostatnio pakuje żeby nie być stworem barlogowym Anastazje tesz macie za dużo energii fioota brakuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 41 Napisano 1 godzinę temu Dobrze że wiosna nadchodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 196 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, starra mendah balkonova napisał: Dobrze że wiosna nadchodzi No ładna pogoda była ostatnio chyba wczoraj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 41 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Anastazje tesz macie za dużo energii fioota brakuje Not rly zmuszam się bo chce mieć zdrowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 196 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, starra mendah balkonova napisał: Not rly zmuszam się bo chce mieć zdrowie A to dla zdrowia tesz mam w planach huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 12 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: A to dla zdrowia tesz mam w planach huh Najgorsze co cie moze spotkac jak wyjedziesz do niemiec to uzbieranie na drugie mieszkanie na wynajem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 196 Napisano 1 godzinę temu Widzisz tu siedzą po pare lat dynamika jest wolna bez presji. Ciężko wrócić po 5latach zgoustowania i oczekiwać wspólnego życia w Niemczech jak ja się odkochalem zamknolem metalnie temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 196 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: Najgorsze co cie moze spotkac jak wyjedziesz do niemiec to uzbieranie na drugie mieszkanie na wynajem Niby tak ogólnie też rozwazalem emigracji dla kapitału Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 12 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Niby tak ogólnie też rozwazalem emigracji dla kapitału A jak 5 lat przepracujesz to nawet dostaniesz prawo do niemieckiej emerytury Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 584 Napisano 1 godzinę temu 17 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Nie mam siły na duże zmiany jakieś Niemcy wycieczki. Dobrze mi samemu mam swoje codzienne cele mieszkanie spokój brak presji. Jakby jakaś dołączyła to ok ale jakiś wysiłek podejmować. Może wytłumaczenie 5lat w 2dni mnie za bardzo zmęczylo. No to na spokojnie a nie od razu na podwójnych obrotach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 196 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: No to na spokojnie a nie od razu na podwójnych obrotach. Sama pisałaś że telefon co 2 minuty sprawdzasz Nie posprzatalem dzisiaj mnie to zirytowalo Wiem mam popiepszone piorytety lepiej remont niż sex z tobą lepiej wytrzeć kurze niż anastazje i co poradzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 0 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: No to na spokojnie a nie od razu na podwójnych obrotach. Ten z melkiem pod nosem wie o sextingach z drugim w przerwie miedzy jego widomosciami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 196 Napisano 1 godzinę temu 21 minut temu, starra mendah balkonova napisał: Not rly zmuszam się Hhttps://www.tiktok.com/@shazzzz033/video/7610442359142157588 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 584 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Gosc3763 napisał: Ten z melkiem pod nosem wie o sextingach z drugim w przerwie miedzy jego widomosciami? O jakich sextingach hahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 5 Napisano 1 godzinę temu lezak pewnie jakas klaudia z moonem cie w jajo robi. idz do psychiatry bo skonczysz marnie. watpie zeby ktos byl tak tepy i drugi raz polknal haczyk najpierw o inwestycjach teraz o jakichs spadkach. da ci psychiatra leki to sam ocenisz racjonalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 584 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, lybed napisał: lezak pewnie jakas klaudia z moonem cie w jajo robi. idz do psychiatry bo skonczysz marnie. watpie zeby ktos byl tak tepy i drugi raz polknal haczyk najpierw o inwestycjach teraz o jakichs spadkach. da ci psychiatra leki to sam ocenisz racjonalnie To była ona, też na początku w to nie uwierzyłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 196 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Еlciаа napisał: O jakich sextingach hahahaha Ja mam wrażenie że wszyscy to mentalnie nastolatkowie jeszcze tylko moja siostra jest jakas inna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 196 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, lybed napisał: lezak pewnie jakas klaudia z moonem cie w jajo robi. idz do psychiatry bo skonczysz marnie. watpie zeby ktos byl tak tepy i drugi raz polknal haczyk najpierw o inwestycjach teraz o jakichs spadkach. da ci psychiatra leki to sam ocenisz racjonalnie A skąd by imię znały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1632 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: A skąd by imię znały Po pijaku się wygadałeś kiedyś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 196 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Po pijaku się wygadałeś kiedyś Nie ja nie pije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 584 Napisano 56 minut temu 8 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: A skąd by imię znały To ona na 100% bo poznalam , a ich wszystkich nie słuchaj bo specjalnie tak gadaja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 543 Napisano 55 minut temu 5 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Nie ja nie pije Całe szczęście, bo gadałbyś większe głupoty Tak serio, milion z giełdy Leżak i Anastazja twoja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 12 Napisano 51 minut temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Całe szczęście, bo gadałbyś większe głupoty Tak serio, milion z giełdy Leżak i Anastazja twoja A kto to sie wylonil z kanciapy didzeja. Chyba powrot anastazji zrobil wrazenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1632 Napisano 51 minut temu 9 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Nie ja nie pije Ale to pewnie ona sam to wiesz skoro imie zna. Fajnie że sie odezwała czy nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 543 Napisano 45 minut temu (edytowany) 6 minut temu, Koralgor napisał: A kto to sie wylonil z kanciapy didzeja. Chyba powrot anastazji zrobil wrazenie Wrażenie owszem, ale na Leżaku. Dla mnie osobiście to bez znaczenia Edytowano 45 minut temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 196 Napisano 39 minut temu 11 minut temu, Onaaaa napisał: Ale to pewnie ona sam to wiesz skoro imie zna. Fajnie że sie odezwała czy nie? W sumie to ma dobry tajming bo by mi rodzina nie wybaczyla jakbym ziemi do końca nie poprowadzil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 96 Napisano 36 minut temu 1 godzinę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Najlepiej w barlogu Owszem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 96 Napisano 35 minut temu I tak nic nie będzie z lezak i a. To chyba oczywiste Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wyspa Frankensztajna 11 Napisano 35 minut temu 19 minut temu, Spaghetti... napisał: Całe szczęście, bo gadałbyś większe głupoty Tak serio, milion z giełdy Leżak i Anastazja twoja Raczej 200 zł za godzinę plus znoszone majtki gratis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach