Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raczej zawstydzony

wstydliwy problem.......

Polecane posty

Gość raczej zawstydzony

no wiec, mam taki pewien nietypowy problem, mam dzwadizecia kilka lat, przewaznie bylem, sam nigdy nie maialem raczej dluzszych , powazniejszych zwiazkow, teraz jestem z cudowna dziewczyna, od ok 5 miesiecy, i od jakiegos miesiaca mieszkamy razem (wprowadzilem sie do niej) i wszystko bylo by ok, gdyby nie fakt ze jestem zawstydzony gdy mam sie przy niej zalatwiac. Nie chodzi tu o sikanie, tylko o to drugi. Jakis straszny stres mnie dopada, gdy mam przy niej isc do totalety (zreszta to nie tylko jej dotyczy, we wszystkich miejscach publicznych czy przy znajomych mam to samo). Wstydze sie ze uslyszy jak puszcze bąka, czy cos w tym rodzaju Wiem ze zaraz poeiwcie mi ze powinienem z nia pogadac i przejsc nad tym do porzadku dziennego ale uwierzcie mi ze nawet jak w zartach probowalem ja na to przygotowac i siebie zarazem, to mimo wszystko wchodze do Wc i klops. Tragedia no mowie wam, calkiem mi to dezorganizuje zycie. Czasem w nocy to az mnie brzuch boli od tego wstrzymywania. Jakos nigdy sie na tyle przed dziewczyna nie otworzylem zeby potraktowac to na luzie. A do tego wydaje mi sie ze nonstop teraz mam gazy Wiem ze pewnie wyda wam sie to smieszne cyz dziecinne, ale dla mnie to powazny problem. Moze ktos ma jakies sposoby na to. Ja juz nie wiem co robic, mam tak cale zycie? Moze jakas dieta powtrzymujaca gazy? juz nie wiem dzieki za powazne potraktowanie mojego problemu i za wszelkie rady...

Gość ale to już było............
:O

Gość raczej zawstydzony
bo powinienem go tu wcisnac od razu, a nie tam, wiec naprawilem blad, moze tu ktos cos wiecej mi podpowie poza tym amy chyba demokracje, a to jest forum, i nie nazywaj mnie debilem ćwoku, bo jestes na poziomie dywany, plyn stad

Gość e tam nikt
ci nie pomoże albo zciskaj zwieracze albo ogłusz swoją partnerke posrało cie masz jakiś mproblem wysrac sie boisz??? ze co niby pomysli ze z dupy złoty pył ci nie leci ????????

Gość eeeeeeeeeee
spierdalaj stąd, mamy w dupie twoje problemy:O

Gość załaaaaaamka
ale miło:o może wróć na erotyczne??? 🌻 :)

Jak idziesz do toalety to wlaczaj glosna muzyke, wtedy nie uslyszy:) A jak jej nie ma w domu to tez jest problem??? Hehe ja tez sie krepuje troche i staram sie robic to w miare cicho, wiec Cie rozumiem:D:D:D Ale nie martw sie, przejdzie kiedy poczujesz sie u Niej jak u siebie w domu:) Bo przeciez przy rodzicach czy rodzenstwu chyba sie nie krepujesz??? Po pewnym czasie ludzie ktorzy sa ze soba przestaja sie siebie wstydzic i krepowac, wiec bedzie dobrze:) Twoje zachowanie jest calkiem normalne, ale nie popadaj w paranoje, zawsze mozna sytuacje obrocic w zart i nic sie nie stanie:) A myslisz ze Twoja Kobieta co robi w toalecie? pudruje nos?:D To normalna czynnosc fizjologiczna, kupe robi kazdy z nas, mniej lub bardziej glosno i tak juz pozostanie:D Powodzenia:)