Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tośka_21

Największe wpadki i niedociagnięcia wśród polskich kochanek/kochanków !!!!!!

Polecane posty

Gość tośka_21

ja proponuję: -nieumiejetności oralne (wiadomo o co chodzi) :O -brak wyczucia kiedy trzeba mocniej kiedy slabiej :O -niski temperament polskich męzczyzn...więcej o tym gadacie niz robicie co trzeba :O -narzekacie ze kobiety lezą jak klody a sami doslownie zero pomyslowości!!! bylam kiedys z facetem z ktorym nie moglam sie po prostu kochac:O byl jakis taki nieudolny z kolei jeszcze inny mogl codziennie ale: -wszystko trwalo moze 5 minut uu...co ja gadam 5 ??? moze 2..:O -zeby nie tracic czasu moglabym byc w kurtce wazne przeciez by tylko zamoczyl:O -potrafil się ze mna poklo9cic w czasie sexu :O ,rozumiecie? w czasie sexu :O dziękuje!!!

Gość tośka_21
Proszę, pomóżcie!:( Dzisiaj rano zauważyłam, że między moimi nogami zwisa taka jakby postrzępiona, sina płachta:o Do tego jest obslizgła i pachnie kutrem rybackim z XVI wieku, który opłynął juz wszystkie wody Pacyfiku a nawet Morza Egejskiego i Morza Barentsa, z lekką nutką dekadencji i wonią jełczejącego gęsiwa z Biedronki (w promocji za jedyne 13,99) :classic_cool:

Gość tośka_21prawdziwa
uyh hahahahahahah...dobre podszywaczu, dobre! pozdraiwam 🖐️ :classic_cool: ale temat wydaje mi sie nadal fajny więc moze czymś nas zaskoczysz :classic_cool:

ja np nei lubie jak kobieta jest bierna!!!! meczy mnie ciagle wymyslanie czegos...

Gość to może ja....................
- jeśli używają rąk to natychmiast zapominają że mają usta ( i odwrotnie) a przecież jedno drugiemu nie przeszkadza wrecz przeciwnie - kompletny brak wyczucia - co teraz by zrobić ?? jak sie go nie skieruje w odp momencie w odp miejsce można sie nie doczekać nigdy -sposób rozbierania siebie i partnerki...... żenada jaka nieporadność! -bardzo skromny zasób słownictwa w trakcie i po , żeby określić własne odczucia lub grobowe milczenie brrr -kompletny brak umiejetności zakładania prezerwatywy, czasami aż serce sie ściska jak sie niektórzy z tym meczą :) jak coś mi sie przypomni to dopisze :)

dobrze ze ja nie mam takich problemów :) przynajmniej tak mi sie wydaje !! :)

Gość to może ja....................
przypomniało mi sie haha - dlaczego faceci rozbierają sie tylko połowicznie,( jak kobieta jest zajeta to nie ma czasu sprawdzić czy misiu grzecznie zdjął spodenki ) a potem sie człowiek zastanawia dlaczego on dziwnie sie porusza , jak maroinetka i cały czas stoi w tym samym miejscu................... no tak spodnie i bielizna na wysokości kostek :)

Facet nie pies i swoje uczucia w seksie ma! Jesli kobieta leży jak kłoda i czeka niewiadomo na co a do tego ciągle marudzi to każdemu facetowi się odechce i się z nią pokłóci. Dodać to tego warto, że skoro się czegoś chce to lepiej powiedzieć (nie jest to takie trudne :-) ) bo żaden facet w myślach nie czyta. Tak sobie myślę, że jeśli kobieta chce być doskonale rozumiana to musi niestety do innej pani się zwrócić! Czekam na ripostę:-)

Gość jdwihhhbcbbbcbcb
fakt faktem sa kochankowie do bani ale musza tez byc i porzadni nieporadnosc niektorych jest przerazajaca podniecenie opada do zera a jak na poczatku opadnie to pozniej moze byc juz tylko gorzej... z trafieniem maja problem.. to jak maja kogokolwiek nawet siebie doprowadzic do orgazmu? czasem wibrator wydaje sie bardziej meski a podszyw jest do dupy.. daj sobie siana....

Gość foteczke wyjątkowa
tak do poprzedniczki o dziwnym niku :)... masz rację niby wszystko extra... ale jak nagle zamiast trafić ominie i zada ból... to się może pakować... ja już mam dość, wszystko poszło!... niby potem ok, ale zepsuł wszystko i juz nie do naprawienia...

Gość jdwihhhbcbbbcbcb
wlasnie o to chodzi o ten ból.. a jemu wiecznie niewychodzi i zawsze jest tak samo az w koncu przestajesz myslec ze sex moze byc czyms przyjemnym..... no i niechcesz sie o niego starac bo [po co? nie chcesz byc sexy,atrakcyjna bo jeszcze sie podnieci i zechce znowu.. a po co ci to?.... zycie jest brutalne gdy w to wszystko wplacze sie milosc...

Gość jdwihhhbcbbbcbcb
nie warto sie wypowiadac widze ze tu jacys gowniarze sa.. jakto w co nie trafi? w tarcze strzelecka... matulu,bez komentarza

Gość do stefana
jesteś??:)

Gość słomka
Temat nie jest mi obcy ;-) Jestem w wieloletnim związku. Jednak mój ukochany jest FATALNY w sprawach łóżkowych :-O Z powodu jego braku umiejętności seksualnych,zdarzało mi się kosztować życia na boczku ;-) Oprócz jednego (żonatego :() super-kochanka,który był naprawdę świetny,do każdego innego miałam jakieś zastrzeżenia. Najgorszy przypadek,to brudny, okropnie śmierdzący członek wystawiony do "zrobienia" Rzecz miała miejsce w domu,więc spokojnie mógł się wykąpać przed sexem. Nie uczynił tego :-o "Najśmieszniejsze" jest to,że ja nie mając odwagi nawet subtelnie dać mu do zrozumienia,by skoczył pod prycho -zajmowałam się nim wstrzymując oddech,tłumiąc w sobie odruchy wymiotne -ciągnęłam,jak szalona,żeby tylko jak najszybciej doszedł 😡 Blllleeeeee!!!!!... Ranyyy, taki przystojny, a taki niechluj! 😡 Brrrr!!!

Gość słomka
Nienawidzę!!! 😡 Z perspektywy czasu wiem,że potrzebna była mi taka traumatyczna przygoda :classic_cool: Spotkałam się z tym smierdzielem raz i.... od tamtej pory nie zdradzam mojego ukochanego :D:D

Gość hahahahahahahahahahahah
no to już teraz niektórzy faceci wiedzą czemu czasami trafia im sie oral wszech czasów !!!! słomka=> trzymaj sie i zapomnij o tym brudasie :)

\"-wszystko trwalo moze 5 minut uu...co ja gadam 5 ??? moze 2.. -potrafil się ze mna poklo9cic w czasie sexu\" no niezły był skoro w przeciągu dwoch minut potrafił się pokłócić :classic_cool:

Gość a skąd możesz wiedzieć
że tego nie robiła, jak widać kobiety mają różne tajemnice a ich faceci żyją sobie tak w nieświdomości heheheheh

Gość słomka
do: --jakby moja kobieta-- Hahaa... powiem ci coś w tajemnicy=>mój mężczyzna jest mnie pewny. Wielokrotnie to powtarza,biedaczek :classic_cool: Jak wy czasem mało wiecie. ;-) Kobiety potrafią IDEALNIE zacierać ślady:classic_cool:. Są wspaniałymi aktorkami, bejbe. ;-)

Gość nowak Jan
No to teraz ja: - niewidziec czemu nie dbacie o higiene TAM, jak mamy wam lizac cipke jak ona dziwnie pachnie!!! - lezycie jak kłoda, oczekujecie od faceta Bog wie czego a same minimum zangazowania, Nie wystarczy sie wypjąć !!! -laske faktycznie chcecie robic, pytanie tylko dlaczego czuje wasze zeby na nim...to boli !!!

Gość do slomki
zacierac slady buhahah jestes po prostu najlepsza haha boze co za kurew pospolita w huj takich szlaufowo wszedzie na okolo ale ma radosc ze ciagnela smierdzacego kutasa hahahhahaa

Heh..wyraźnie w tytule jest napisane: największe wpadki i niedociągnięcia wśród KOCHANKÓW ;-) Kochanek,pojęcie szeroko rozumiane. Zastanawiam się,co wywołało aż takie animozje w stosunku do mojej osoby? 😠 Wspomniałam tylko o śmierdzącej przygodzie na boku z facetem nieszczególnie dbającym o higienę intymną :-O Ale co dla mnie może być odrażające,dla innej wcale nie musi stanowić problemu. Może po prostu jestem za bardzo przewrażliwiona i wyolbrzymiłam faktyczny stan rzeczy. Może się biedaczyna umył, tyle że niezbyt dokładnie :-O Co wam ,drodzy mężczyźni się niestety dość często zdarza ;-) Dlatego zanim wepchniecie fallusa do ust swojej ukochanej,czy nawet przygodnej kobiety,sprawdźcie 3razy,czy aby na pewno nadaje się do \"języczkowania\" ;-) Wówczas mniej będzie podobnych opowieści krążących po necie, lub co gorsza- wśród waszych wspólnych znajomych. :classic_cool:

Czegoś tu nie rozumiem 😠 Różne kobiety pisały o takich niedociągnięciach,jak: -pozostawanie mężczyzn w skarpetach -nieumiejetne operowanie językiem,tudzież palcami podczas zajmowania się waginką -o niezadowalających superszybkich numerkach (2-5min) itp...itd... -werbalnym ograniczeniu podczas uprawiania sexu, itp..itd... Każda z nich na pewno przecież zaspokajała tych facetów oralnie, ale że ja wspomniałam o CUCHNĄCYM członku, to wywołałam powszechne oburzenie i zaraz posypały się epitety 😡 Ech... . Non comment :-o

Gość nocna marka
słomka jesteś git! nic sie nieprzejmój.

Gość nocna marka
słomka brudasy są wśród nas tylko nikt sie oficjalnie nie przyzna. taka prawda

Gość rozluźnionaaa
słomka z całego serca ci współczuje kochanka. Trzeba było się ubrać i spieprzać gdzie pieprz rośnie, a nie zmuszać do ciągnięcia zasyfiałego fiuta :D dobrze ktoś wyżej napisał ze są brudasy,jasne ze są! jest takich wielu i nawet sami se nie zdają sprawy jak wielu. mnie tez zdarzyło sie ssac nie swieżą fujarę ale po sztachnięciu się smrodem na ogół odrazu konczyłam robotę sugerując zmianę pozycji czy coś w tym stylu.

Gość tośka_21
a weż pod uwage ze nie zawsze to moglo trwac 2 minuty, ponadto nie chcodzi mi o klotnie typu : bo ty nigdy...bo ty zawsze...:O tylo jakies 2,3 slowa ktore wtedy padaly a ktore nie powinny :O i mnie zdenerwowaly ponadto on po paru piwach mogl dluzej niz 5 minut, więc byl czas by się poklocic :P:P:P a ty napisz lepiej coś swojego zamiast komentowac wszystkich pod rząd :P frajerko :P

Gość agata27
Kiedyś podczas bardzo namiętnego seksu zadzwoniła facetowi komórka a on zerwał się zeby odebrać tel. Zdążył tylko powiedziec ze to mamusia i gadał z nią z dobre 30min 😡 Odechciało mi sie wszystkiego :-O