Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala zimna biedrona

Mam isc do szpitala na badania- nie chce zostawiac meza!

Polecane posty

a przestańcie juz ją dojeżdzać no :P nie macie nic ciekawszego do roboty ?? :P ona zadała tylko pytanie a nie prosiła o pouczanki jej ale wy jestescie okropni :P :P :P :P

Gość to ciebie trzeba żałoac a nie
nas.Jak się dziewucho zachowujesz!!!! kto tu tyle mieli tym jęzorem -my czy ty? a żałuj że nie jestes taka jak my-czyli zdrowa

Gość to ciebie trzeba żałoac a nie
nas.Jak się dziewucho zachowujesz!!!! kto tu tyle mieli tym jęzorem -my czy ty? a żałuj że nie jestes taka jak my-czyli zdrowa

Gość przy dluzszym
haha juz nas zegnałas wczesniej :P i wbij sobie do glowki ze nikt ci nie zazdrosci :P to ty nam zazdroscisz wolnosci i tego ze mozemy spac samotnie i spokojnie rodzic dzieci bez strachu o meza i jego nocne wyczyny :P

Gość to bardzo piekne ze kochasz
meza. ale jestes dorosla osoba, zyjaca w 21 wieku i lepiej bedzie dla ciebie, kiedy sie do tego przystosujesz, Kto wie, moze nie raz bedziesz musioala rozstac sie z mezem, a bedziecie mieli dzicko, wiec nie bedziesz mogla sie rozklejac. POmysl o tym i traktuj te badania jako wprawke do przyszlego zycia. To przeciez nie dlugo. Bo bywaja dzieci, ktorennp boja sie jechac na kolonie czy isc do przedszkola, bywaja matki, ktore nie chca oddac swojch dzici zonie czy mezowi itd, To bardzo komplikuje zycie i niestety trzeba umiec zyc inaczej.

Gość cos Tobie powiem
rodziłam 5 m. temu i wiesz co? - w prywatnym owszem,zapłacisz będizesz miała taki pokój ale nie tu,nie wtych realiach. Leżałam po cc , obok mnie leżała dziewczyna po naturalnym i strasznie mnie wkurzało to że jej mąz przychodził a raczej sterczał non stop jak przyszeł o 7 rano to poszeł po 21.Zerio prywatności nie miałam,zero odpoczynku.Owwzem do mnie też przychodzili ale on pobił wszystkie rekordy. A jak coś boli,ktoś wygląda okropnie,krwawi to wstydzi się najlblizyszch a co dopeiro obcego chłopa

Gość do przy dluzszym
teraz znów nas pewnie pożegna :) nie będziemy płakac kiedy odjedziesz ...............

Gość przy dluzszym
uzaleznila sie juz i od nas i po odejsciu od komputera placze.. wiec napewno wroci :P

ehhh jak widze nie macie zamiaru przestac ?? w takim razie również żegnam bo jak zwykle z normalnej rozmowy robi sie chlew :) 🖐️

Gość teoria teraz coś do ciebie
chlew to zrobiła osoba która ten topik zakładała

oj nie sądzę chlew zrobiły osoby, które zamiast najnormalniej w swiecie odpowiedziec na pytanie zaczęły dywagować czy ona jest normalna czy wręcz chora psychicznie ze nie potrafi bez męza jednej nocy wytrzymac ja nie wnikam bo jak mowilam kazdy ma inny charakter, odczucia, zdanie itd ale trzeba sie wypowiadać na temat przynajmniej tak mnie w szkole uczono :D

Gość gadermanika
Przestańcie ja atakować wściekłe baby!!! Ona zadała proste pytanie, nie prosiła o ANALIZOWANIE jej zycia!!! Wyżyjcie swoją wściekłośc na waszych mężach , po co zabieracie głos skoro nie umiecie odpowiedzieć jej na pytanie!! Wariatki! denerwujecie tylko kobietę w CIĄŻY

Gość magda262
zazdrosne suczyska sie rzucily:P:P:P Mnie sie wydaje ze jak dasz w lape to i maz bedzie mogl zostac:)

Gość ŻYRA
CZEŚĆ!!!!!!!! Na temat męża w szpitalu na noc bodczas kiedy idziesz tylko na badania to nie umiem dać Ci konkretnej odpowiedzi wiem, że w wyjątkowych przypadkach niektóre szpitale godzą się na takie praktyki ale osoba towrzysząca ma do dyspozycji tylko krzesło. Natomiast jeśli chodzi o oddzielną porodówkę to taka kosztuje 500zł i ma w standardzie dużo wygód. Nie wiem z jakiego miasta piszesz ale jeśli chodzi o Wa-wę to szpital na Kondratowicza ma nawet specjalne łóżko porodowe na którym rodząca niemal jest podwieszona a nie leży, a później może mieć indywidualny pokój przez cały pobyt z dzidziusiem do wypisu-doba kosztuje 50zł, szpital im. Orłowskiego ma sale porodów rodzinnych koszt 500zł w wyposazeniu w jednej prysznic, w drógiej wanna, łóżko sterowane pilotem, a dla taty kanapa i EUROSPORT w TV. Tyle mogę Ci pomóc. Narazie, pozdrawiam, PA,PA.

Gość w państwowym to napewno się
nie zgodza.A co dopiero jeszcze w osobnym pokoju.Co to szpital to burder za przeproszeniem? zresztą jak mnie przyjmowali do spzitala by zrobic badania ,2 dni przed wyznaczoną cc to musiałam czekac w szpitalu na korytarzu w koszuli nocnej prawie 4 godziny aż łózku się zwolni.Nie mają gdzie położyć ciężarnych a połóżą twojego męża

Gość w państwowym to napewno się
dodam tylko tyle weż sie w garśc i nie rób siebie męczenicy za to że spędzisz jedną noc sama

Gość nie wiem nie wiem
Do kolezanki wyzej burder? mialas na mysli burdel? jesli tak to jestes popierdol**a na maksa dziewucho! jakby sie w szpitalu nawet z mezem na intensywnej terapi bzykala to by burdel nie byl! To jej maz! A poza tym to nic dziwnego u nas-w niemczech zeby maz zostawal w szpitalu.. i zeby kobieta dostala osobny pokoj! To Polska jest taka zacofana( a z reszta widac po wypowiedziach -jacy ludzie taki kraj)

Gość ale durny topik
w życiu takiego nie widziałam

Gość NORMALNA JEDNA
CZY ONA PISZE GDZIES ZE CHCIALABY DLA MEZA LOZKO? BOZE TO PRZECIEZ JEST PIEKNE ZE CHCA BYC RAZEM Z MEZEM.. CALY CZAS!! PRZECIEZ DZIEWCZYNA PISZE ZE MAZ SIEDZIALBY CALA NOC PRZY JEJ LOZKU!!! ZAZDROSC ZAWISC BRAK KULTURY SZUKANIE SENSACJI ----------------------------- TAKIE SA MAMUSIE WYPOWIADAJACE SIE NA FORUM=ZWYKLE SUKI

Gość ale durny topik
do normalnej - nie pisała o łóżku dla męża, ale pisała o osobnym pokoju Tobie też gratuluję - nie przeczytasz a jeździsz po ludziach.

Gość NORMALNA JEDNA
A CO W TYM DZIWNEGO? ZE WSI JESTES CZY CO? NIE SLYSZALAS NIGDY O TYM ZE NIEKTORE SZPITALE DYSPONUJA TAKIMI POKOJAMI-TRZEBA TYLKO ZA TO DODATKOWO PLACIC

Gość ale durny topik
do normalnej (?) - poczytaj jeszcze raz. może zrozumiesz o co chodziło.

Gość JEDNA NORMALNA
"zadalam konkretne pytanie- czy jest mozliwe by maz zostal ze mna na noc( nie chodzi mi o lozko dodatkowe dla niego.. o posciel z satyny..) chcielibysmy z mezem zostac razem.. on chcialby siedziec przy moim lozku cala noc.. trudno Wam to zrozumiec? "

Gość do ale durny

Gość do ale durny

Gość do nie wiem nie wiem
no patrzcie sobie.Pani z wielkiego miasta pisze.Skoro polskim gardzisz to po cholerne wchodzisz na polskie forum. Mąż czy to nie mąż-a kogo to obchodzi. Szpital to nie przytułek i nie ekskapaty dla mażłonków.Jeszcze może kasety wypoczyczyć,wibratorki oraz laleczki a co tak przecież to maz i zona.Lecz się

Gość do jedna normalna
normalna jesteś??? skoro tak to troche kultury . Suka to Twoja matka,suka to Ty jesteś i suką zostanie Twoja córka (jeśłi ja masz)

Gość ale durny topik
cytat: " Moze osobna sale bym dostala(wiem wiem naogladalam sie filmow amerykanskiech;D).." no comments

Gość JEDNA NORMALNA
POKI CO TO WY ZACHOWUJECIE SIE JAK SUKI DZIEKI BOGU NIE OBCHODZI MNIE CO TAKIE PRYMITYWY SADZA-SZKODA TYLKO ZE TOTO SIE MNOZY I POWIELA CHORE ZACHOWANIA

Gość a Ty kim jesteś
też wiesniarą bo zostawiłaś tu po sobie ślad