Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jarpen

BŁAGAM!! POMOCY!! jak najszybciej bo zwariuję...

Polecane posty

Gość jarpen

witam współżyłam z chłopakiem w moje dni płodne, zabezpieczaliśmy sie prezerwatywą (nie pękła, nic sie z nią nie stało). Teraz spóżnia mi sie okres, mam bóle brzucha i zaczynam panikować...czy podczas dni płodnych prezerwatywa jest skutecznym środkiem antykoncepcji?? pomóżcie błagam ( a jeszcze dodam to był dopiero mój drugi raz) czekam na odpowiedzi

Gość jestes w cionzy
ja tam sie raduje 🌻 :)

Gość nie mam ŻADNYCH wątpliwości
jesteś w ciąży zacznij myśleć nad imieniem dla swojego dzieciaczka

Gość jarpen
no chyba zartujecie...?? blagam nie zartujcie sobie...cy ktoś moze odpowiedzieć powaznie? okres spóznia mi sie dopiero 2 dni...

Gość nie mam ŻADNYCH wątpliwości
dwa dni! dziewczyno teraz to juz nie ma żadnych żadnych wątpliwości JESTEŚ W CIĄŻY

Gość jestes w cionzy
dziewczyno kto zartuje? mam trojke dzieci i sama wiem jak to bylo :) fajnie jak bedziesz miec pierwsza coreczke 👄

Gość eeewwaa
tak, dziewczyny maja racje, mam nadzieje przynajmniej, ze nie jestes maloletnia :(

Gość wcale nie musisz być w ciąży
aczkolwiek na przyszłość seks w dni płodne to nie jest dobry pomysł nawet jeśli używacie prezerwatyw

Gość jarpen
no a jesli jestem małoletnia?? nie ufacie prezerwatywom?? pewien ginekolog mówił ze sa skuteczne nawet podczas dni płodnych.. zawsze miąłam nie regularne cykle...błagam...

Gość jarpen
wiem ze w dni płodne to nie był dobry pomysł... jedna pocieszająca odpowiedź dzięki :*

Gość ciekawskaaaa
ja też mysle, ze chyba jesteś w ciaży

nie słuchaj ich jak zwykle żdnej konkretnej odpowiedzi i tylko lepiej straszyć a same co miesiąc to przeżywają :)

jeszcze jedno skoro boli cię brzuch to może zbliża ci się okres i dlatego więc główka do góry :):):):):):) W praktyce nie tak łatwo zajść w ciążę

Gość zacionzyłas jak nic
zacieszam sie razem z tobom🌻

Gość jarpen
dzieki za słowa otuchy ( choć tylko od jednej osoby) staram się nie załamywać i jednak wasze odp mnie do konca nie przekonują :/

Gość Aira
skoro nie pękła i nie zsunęła się, to w ciąży NIE jesteś. tylko spokojnie :)

Jarpen! nie ma 100% metody zapobiegania ciazy! chyba ze szklanka wody zamiast!! :):) ale prezerwatywy maja dosc wysoki indeks pearla, wiec nie przesadzalabym z tym panikowaniem!! piszesz ze boli Cie brzuch , to pewnie symptom zblizajacego sie okresu! uspokoj sie, wez goraca kapiel, zrob sobie drinka... i nie stresuj sie!! na dziewiecdziesiat pare procent nie jestes w ciazy!! :) pozdrawiam

Gość zaniedbada
nie martw sie ...ja od prawie roku kocham sie z moim chłopakem z prezerwatywą...w rózne dni i jakoś w ciąży nie jestem...z tym ze ona zawsze wychodzi ze mna przed....... w ciążę tak łatwo się nie zachodzi.... moja koleżanka kochała sie ze swoim chłopakiem bez zadnego zabezpieczenia od jakis 2 lat.......i dopiero teraz wpadli....za 3 tyg slub...ona sie martwiła ze sa bezpłodni nawet był u gina sie zbadac czy wszystko wporządku....... głowa do góry,......ja tez na początku miałamtakie schizy.....ze chociaz z prezerwatywa to sie obawiałam......teraz juz sie człowiek wyluzował....

Gość joziuuuuu
{usta} 👄

Gość jarpen
Dziękuję wam :) :)

Gość jarpen
hehe a ja zrobiłam test i w ciąży NIE JESTEM !!!!!!! bardzo się cieszę!!!:)