Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani julia

leczenie nadżerki laserem

Polecane posty

Gość pani julia

Mam pytanie:jaki jest orientacyjny koszt leczenia nadżerki laserem, jak przebiega leczenie po zabiegu ( tzn. czy też występują te nieprzyjemne upławy) i czy sam zabieg jest bolesny? Dzięki za odpowiedź.

Gość ja miałam leczoną
tzw. wypalanką. Zapłaciłam 70 zł (tj. cena wizyty). Przez trzy tygodnie miało się goić, więc zadnego seksu :(, upławy miałam przez tydzień. Sam zabieg nie był bolesny.

Gość ujmyjy
ja bede mialam robiony zabieg usuwania nadzerki laserem w przyszlym tygodniu. u mnie zabieg jest bezplatny, robiony w przychodzni. slyszalam ze nie boli i ze laser jest bardzo dobry. mam b. duza nadzerke.

Gość ciąża
za leczenie nadżerki laserem płaciłam 300 zl.

Gość łączenie tematów . forever
nadżerka 17:13 nadżerka nadżerka laserem jest bezpieczna i bezbolesna....

Gość andziagosia
Hej wszystkim! Właśnie stoje pod ścianą bo musze miec usuniętą nadżerke - moja ginekolog poleca mi krio ale ja slyszalam duzo lepsze opinie o laserowym leczeniu. czy to prawda ze laserowe jest lepsze i bezbolesne? A po wtore nie wiem gdzie cos takiego zrobic w pobliżu Trójmiasta juz dzwonilam po klinikach ale wszedzie odpowiadaja ze u nich sie laserem nie wykonuje..... Prosze pomozcie objawy nadżerki mnie juz mecza a mam silne...Podjechalabym nawet do Warszawy badz Poznania ...tylko gdzie dokladnie robia leserem!!! andziagosia@wp.pl